2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bullancak beni 6 -7- ve 8.haftalarda hersey yolunda mı diye baktı.kalp atısı için falan.ama daha bakmıcam demişti zaten.siz ne kadar sürede bir gidiyosunuz dr a.

3-4 haftalıkken ogrendm o zaman gıttım ultrasnda rahım kalınlasmıs ama daha bebek ıcın erken dedı

7 haftalıkken gıttım 2 gun once

5 hafta sonra 2lı test ıcın cagırdı

sızce gec mı?

iipek o aletle kalp sesini 4.aydan sonra duyuyolarmış diye biliyorum.benim eşimde hastanede calısıyo dün sordurdum ben ona.öle demişler
canım ben 2 gun once gıttım 10+1 dım sanırım
bıraz zor duydu tabı ama duyuldu normal dedı 135 fılandı sanırım
rıca ettım oyle baktı dusugum var kalp atımını merak edıyorum dedım
yoksakı alet cok cok hassas degıl zaten ama benımkını duydum sukur

Rabbım korur ınsallah

dr da yapacagı bısey yok

yer gok duayla

Rabbım ol derse olur yalnızca bırbırımze dua edelım arkadaslar

ne zaman neyle karsılascaz bılmıyrz

hımmmmm ii ozaman ben de sürekli yol gitmek zorunda kalmam burda baktırırım.ama bi kere gördüm arkadaslar bakıyodu.6 aylık falandı sanırım bayan.çok bastırıyolardı korktum ondan ben.

pembe 50 sen duydun mu kalp atıslarını ben de 2 haftalıkken öğrendim.sonra hcg degeri için gittim ama ultrasonla bakmadı drum küçük diye sonra 6 7 8.haftalarda gittik ALLAHa şükür gördük ve duyduk .çok güüüzel bişe yaaaaaaaaaaaaaa.ALLAHım tamamına ermeyii nasip etsin hepimize...

Kızlar devlet hastanesinde yaptırın testleri yaa yazık ünah.. test dediğin zaten hep aynı nerde yaptırırsan aynı çıkıyor... Zaten devlet hastanelerine güvenmeyip de tahlil labratuvarlarına güvenmek bana mantıksız geliyor...
Bazı özel muayenehane doktorlarının anlaşmalı olduğu labratuvarlar var onlara yönlendiriyorlar, ben birtek xxin test sonuçlarına güvenirim diye.. Hikaye... sırf ordan omisyon aldıkları için öyle...
Ben tahlilerimi şişli etfalde yaptırdım...
Hatta ilk muayeneye gittiğim osmanoğlu hastanesinde 95 tl muayene ücreti ödeyip muayene olduğum doktor bebeğin kesesni göremedi yok kimyasal gebeliktir yok boş gebelktir yok düşük risk çok fazla diye felaket senaryoları çizdikten 3 gün sonra tahliller için şişli etfale gitti keseyi de gördük, gayet de sağlıklı olması gereken büyüklikte dedi ....

ahhhhhhh kıslar ahhhhhhhhhh öle müthiş bişiki kelimelere sığmıyr değilmi eşleriniz ne alemde benimki çok trip atıyor bana hiç bişi yapmıon fln die hele yemek işine çok fena bozuluo
sizinkilerde yapıomu ben çok üsülüom

hamd olsn kı 2 gun once duydum

Rabbım hep duymayı nasıp eder ıns

şeker pembe bendede hiç rahaysızlık yok olsa zaten hep yatırı beni süpürge bile tutmama izin vermiyor iki haftadır bir kez tuttum zor izin aldım pazar günleri evi temizliyor yeterki birşey olmasın sen yat ben yaparım diyor düşükte çok acı çektiğimi gördü çok üzüldü yine acı çekerim bebekte gider diye sanırım her şeye katlanır bazen sinirlenince ona gecenin bi yarısı tost yaptırıyorumkaydirigubbakcemile3

bizde bir tripler bir tripler anlatamamm o hamile sanki benden sıkıntı yaşatıyor bana hani hamile kadınlar naz niyaz yapar ya ondan bana fırsat kalmıyo çok ama çok ciddiyim bu konuda

bişi soracağım 10+2iken ultrason 10+4 gösterdi bisi herşey iyi hoş ancak bazı sitelerde bu dönemde beişin 2 3 cm olması gerekti bazılarında ise 4 5 cm olması gerektiği yazıo endişelenmelimiyim benimki 37.6mm yani 4e doğru gidiyo drumuz artık 11 hatalık olmuşsunuz dedi o gün eee şimdi benim meleğim nrmalden küçükmü

benım kocıs de sankı o hamıle cnm sunu ıstıyo

bır ıstah patlaması kı sormayın

benım ıcım almıyo ama o löp löp goturuyooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…