bullancak beni 6 -7- ve 8.haftalarda hersey yolunda mı diye baktı.kalp atısı için falan.ama daha bakmıcam demişti zaten.siz ne kadar sürede bir gidiyosunuz dr a.
canım ben 2 gun once gıttım 10+1 dım sanırımiipek o aletle kalp sesini 4.aydan sonra duyuyolarmış diye biliyorum.benim eşimde hastanede calısıyo dün sordurdum ben ona.öle demişler
aslında mopscim hiç yaptırmamk lazım testleri insanın ister ister istemez morali bozuluyo allahtan hayırlısını isteyelim
pembe 50 sen duydun mu kalp atıslarını ben de 2 haftalıkken öğrendim.sonra hcg degeri için gittim ama ultrasonla bakmadı drum küçük diye sonra 6 7 8.haftalarda gittik ALLAHa şükür gördük ve duyduk .çok güüüzel bişe yaaaaaaaaaaaaaa.ALLAHım tamamına ermeyii nasip etsin hepimize...
şeker pembe bendede hiç rahaysızlık yok olsa zaten hep yatırı beni süpürge bile tutmama izin vermiyor iki haftadır bir kez tuttum zor izin aldım pazar günleri evi temizliyor yeterki birşey olmasın sen yat ben yaparım diyor düşükte çok acı çektiğimi gördü çok üzüldü yine acı çekerim bebekte gider diye sanırım her şeye katlanır bazen sinirlenince ona gecenin bi yarısı tost yaptırıyorumkaydirigubbakcemile3
tuhaf canım acaba bunalıma felanmı girdi stresmi yaptı onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?