2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kociş bana iş yaptırmıyor aklinialirimsmile ...birde sabah ları kalkıp bana beslenme çantası hazırlıyor..ilkokul çocukları gibiyim valla

eşim yardımcı oluyor sağolsun... tek sorunumuz yemek.... yemek yapmadığım için bozuluyor birtek....
o kadar da olcak napıyım... onun haricinde süpürüryor ctesi günlri bende arkasından viledayla siliyorm...
aşerme ise bende yok ama eşimin ise maşallah hergün canı bişey istiyor çıkıp yemeğe gidiyoruz...

benım gbı sureklı aclık yasayan var mı

yemek yesm de ıcım kıyılıyo sızın mıdenız de boyle yaramaz mı

benim kocikim bişi istemiyor benden ama bişide yapmıyor sende yapma diyorkaydirigubbakcemile3
tabi benim yemekler ilgili sorunum olmadığından yapıyorum bişeyler...ya bi bakliyat ya sebze kolay oluyor hemen tek çeşit birşey...
benim kocam herakşam süt içiyor ben içemiyorum yaaa...hamile olsaydı güzel anne olcakmış vallakaydirigubbakcemile3

hamıle kalmadan once gunde 2 bardak sut ıcen ben

sımdı ıcım almıyo

benım kocıs de sankı benım yerıme ınat bı ıcıyo bı ıcıyooooo

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalmaz:

kızlar ben hiç bir zaman süt içemedim sevmiyorum ne yapıcam bilmiyorum bende yoğurt ve peynir le arayı kapatmayı çalışıyorum süt içsem ne iyi olurdu

kızlar inşallah 3 aydan sonra daha iyi oluruz iştahımız yerine gelir bol bol vitamin protein alırız :)

selamlar geldim
geçmişe göz attım
hastaneler konuşuluyor
bazı arkadaşlar devlet hastanesinde yaptırın yazık verilen paraya fln yazmışlar
ben veya benim gibi çalışan annelerin h.içi izin alıp gidipte devlet hastanesine muayene olma / test yaptırma şansları hiç yok. şahsen benim yok. şansım olsada gitmem 2 tane sigortam varken neden gideyimki ? lütfen beni kimse yanlış anlamasın ama artık yoruldum sabahtan beri konuşuluyor. kim hangi hastaneye ne kdr ödemiş kendisini bağlar. lütfen arkadaşlar ben çok rahatsız oldum bu durumdan. istersem 10 tl ye giderim istersem 1000 tl ye.
bu da burda son olsun daha da zaten sayfaya gelmeyi düşünmüyorum. Herkez sağlıcakla kalsın !!!!!!!!!!

cnm hayırdır ne oldu

ben bı sey kacırdım desem ?

neye kızdın?

burada fıkır alısverısı ıcın burada degılmıyız tatlım?

benım gbı sureklı aclık yasayan var mı

yemek yesm de ıcım kıyılıyo sızın mıdenız de boyle yaramaz mı

ben canım benim de bazen açlıktan midem eriyo sanıyorum bazende yedikçe yirorum kendimi durduramıyorum özelliklerde akşamları sonrada rahat uyuyamıyorum

pembecim arkadaşın bazıları böyle böyle diyor dediği bazıları benim aslında....
Benim doktor ve hastane tavsiyeleriniz konusunda kendi muayene ve doğum ücretlerini paylaşmıştı arkadaş..
Ben de bu kadar paranın çok fazla olduğunu herhalde özel sağlık sigortanız ardır yoksa bu raamlar çok gereksiz dedm.
Ona bozuldu... Ayrıca konuda çalıştığı kurumun masrafların bikısmını karşılayacağını söylemişti burada 2 tane sigortam varken neden devlete gideyim diyor...

Benim de özel sağlık sigortam olsa yani parası benden çımayacak olsa bende giderim tabii. HAtta acıbademe değil memorial yada Amerikan Hastanesine giderim....

Benim söylemek istediğim şuydu, o kadar para sağlıklı hamilelik geçiren anne adayları için çok fazla..
Riski hamilelik geçirsem, bebeğimde bir risk belirlenmiş olsa tabiiki sakınam..
Ama sağlıklı birhamilelik geçirirken, neden 20 tl 50 tl 80 tlye muayene eden A grubu özel hastaneler varken 180 tl vereyim ki...
Neden doğumu 1500e 2500 e yaptıran A grubu özel hastaneler varken neden 5000-6000 vereyim ki....
Altı üstü hamilelik balangıç teslerini devlette ücretsiz, yada gene A grubu özel hastanelerde 300 civarındda yaptırmak dururken neden 1000 tl vereyim ki....

Ama arkadaşın özel sağlık sigortası varmış, cebinden para çıkmadığı için sorun yok....
Ben bu rakamları ödemenin gereksiz olduğunu söyledim, o ödemeyeceğine göre problem de yok aslında.....

cnm hayırdır ne oldu

ben bı sey kacırdım desem ?

neye kızdın?

burada fıkır alısverısı ıcın burada degılmıyız tatlım?

canımcım bende anlayamadım hanımlar birbirlerine tavsiyede bulunuyo bunda bişey yokki
özel hastanede yapmayın devlet hastanesinde ücretsiz yapın diyenler kendi adlarına konuşuyor,vakti olmayan çalışan yada farklı sigortaları olanlar imkanlarına göre muayene olurlar..tabiki kimin ne kadar verdiği kimseyi bağlamaz ama dediğim gibi küçük bi tavsiye işte...

canım bu kadar tepkı gostermenı hıc anlayamadım malesef
senın ıkı tane sıgortan olabılır maddı anlamda sorunlar yasamayabılırsın
ama herkes senın gıbı sanslı degıl oyle olsada keske el bebek gul bebek ozle hastanelerde bakılsak
hem kımse sana bunları ılla devlette yaptır demıyorkı ıhtıyacı olan arkadaslarımız ıcın onemlı bır bılgı bu
burada herkes hamılelık surecınde yasadıklarını paylasıyor hastanelerde dahıl tabıkı
hepımız bebegımız ıcın kendımız ıcın maddıyatımız manevıyatımız ıcın en ıyı olanı ıstıyoruz ve bırbırımızın tecrubelerınden yararlanıyoruz bu normal degılmı
sende saglıcakla kal bebegınle ınsllah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…