benim kociş bana iş yaptırmıyor aklinialirimsmile ...birde sabah ları kalkıp bana beslenme çantası hazırlıyor..ilkokul çocukları gibiyim valla
benim kocikim bişi istemiyor benden ama bişide yapmıyor sende yapma diyorkaydirigubbakcemile3
tabi benim yemekler ilgili sorunum olmadığından yapıyorum bişeyler...ya bi bakliyat ya sebze kolay oluyor hemen tek çeşit birşey...
benim kocam herakşam süt içiyor ben içemiyorum yaaa...hamile olsaydı güzel anne olcakmış vallakaydirigubbakcemile3
selamlar geldim
geçmişe göz attım
hastaneler konuşuluyor
bazı arkadaşlar devlet hastanesinde yaptırın yazık verilen paraya fln yazmışlar
ben veya benim gibi çalışan annelerin h.içi izin alıp gidipte devlet hastanesine muayene olma / test yaptırma şansları hiç yok. şahsen benim yok. şansım olsada gitmem 2 tane sigortam varken neden gideyimki ? lütfen beni kimse yanlış anlamasın ama artık yoruldum sabahtan beri konuşuluyor. kim hangi hastaneye ne kdr ödemiş kendisini bağlar. lütfen arkadaşlar ben çok rahatsız oldum bu durumdan. istersem 10 tl ye giderim istersem 1000 tl ye.
bu da burda son olsun daha da zaten sayfaya gelmeyi düşünmüyorum. Herkez sağlıcakla kalsın !!!!!!!!!!
ne bileyim benden çok o naz yapıo hoş bana fırsat vermio dünde midem bulanıo kuscam galiba die tutturdu
benım gbı sureklı aclık yasayan var mı
yemek yesm de ıcım kıyılıyo sızın mıdenız de boyle yaramaz mı
cnm hayırdır ne oldu
ben bı sey kacırdım desem ?
neye kızdın?
burada fıkır alısverısı ıcın burada degılmıyız tatlım?
selamlar geldim
geçmişe göz attım
hastaneler konuşuluyor
bazı arkadaşlar devlet hastanesinde yaptırın yazık verilen paraya fln yazmışlar
ben veya benim gibi çalışan annelerin h.içi izin alıp gidipte devlet hastanesine muayene olma / test yaptırma şansları hiç yok. şahsen benim yok. şansım olsada gitmem 2 tane sigortam varken neden gideyimki ? lütfen beni kimse yanlış anlamasın ama artık yoruldum sabahtan beri konuşuluyor. kim hangi hastaneye ne kdr ödemiş kendisini bağlar. lütfen arkadaşlar ben çok rahatsız oldum bu durumdan. istersem 10 tl ye giderim istersem 1000 tl ye.
bu da burda son olsun daha da zaten sayfaya gelmeyi düşünmüyorum. Herkez sağlıcakla kalsın !!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?