2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşım sana katılıyorum hastane tavsiyelerinde de okudum ya niye uzatılıyorki bu konu bukadar herkes kesesinin uygun neresi varsa oraya gider bende tedavi gürürken 130 milyon veriyordum 2sene önce ama testlerimi gene hastanede yaptırdım

ayrıca ssk yaptırmakla özelde yaptırmanın ne farkı var anlamdımki aynı testler

cnm benim sen kendi adına konuşmuşsun benim için çok fazla ve gerekksiz diyorsun
herkez kendi elindeki imkanlar dahilinde yapıyor testlerini ve muayenelerini
takılma sen yanlış bişey söylememişsin fikrimce...

Bu arada benim de özel sağlık sigortam var fakat doğumu kapsamıyor, o yüzden Agrubu, yenidoğan yoğun bakımı olan ama hastalarına müşteri gözüyle bakmayan bir hastane arıyorum...
Çalışıyorum ama şanslıyım ki izin alma sorunum yok....
Şanslıyım ki internetten randevu sistemi sayesinde randevu aldığım saatte muayene olabiliyorum...

SSK imkanımı da sonuna kadar kulanmaktan yanayım.. Benim maaşımın %40ına vergi olarak el koyan devletten ne adar faydalansam kardır düşüncesindeyim...
Tabi bunlar benim fikirlerim, kimse beim gibi düşünmek zorunda demedim, neden o kadar para veriyorsun verme, o hastaneye gitme demedim... Deme hakkımda yok..
herkes gibi bende fikrimi beyan ediyorum, niçin bu kadar sorun oldu, neden bu kadar alınganlığa sebep oldu anlayamadım....

Arkadaşım benim bebeğimin sağlığı diye tutturdun herkesin bebeği değerli sanki biz kolaymı bulduk onları ben yıllardır bebeğim olsun diye yapmadığım şey kalmadı

sen desenki ben çalışıyorum zamanım yok arkadaşlar ben böyle düşünüyorum desen sen 2 ssk var yok durumum iyi yok bebeğim değerli yapma arkadaşım herkes içinde çcan taşıyor ve herkesin canı kıymetli

denizbarış canım aynı fikirdeyim ki devletin yararını görelim biraz allah düşürmesin böyle bebek gibi güzellikler testler dışında kimseyi inş.

herkesın kesesı - saglık guvencesı -maddı durumu kendıne

burada aynı yolda yuruyenler olarak sora sora cooook sey ogrenıyrz stresımız sızımız hafıfılıyo

yanı ben oyle dusunuyrm

sorduk soyledıler fıkır aldık

her seyın parayla acıldgını su hayatta neden tasarrf etmek varken ısraf edeyım

kendı dusuncem...

alınganlık yapmaya hıcccccc gerek yok

herkes okur ama ne yapmak ısterse onu yapar

yanı ben tek maaslı memur bır durumum varken normal gebelık gecıryrsam eger

devlette yaptrabılecegm testlere neden para dokeyım...

cebımden cıkmazsa elbettttttt yaptırırız devlet hastnelerın sıra cılesını kım cekerrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

Hayır benim kızdığım şu.. burada kimse kşmseyi yargılamıyor, imse neden o kadar para veriyosun verme git devlette yaptır demiyor arkadaşa....
Nedir bu bir daha da bu topiğe gelmycem falan tavırları, gerçekten anlamıyorum..
Tamam hamileyiz duygusal alıngan olabiliriz ama bu kadar da değil yani....
Aan küsermi aman topiği terkedermi diye endi fikirlerimizi de mi söyleyemiycez....

ay ne alaka tabiki paylaşıcaz canım sen neden gerildin bukadar..birisi sana bişi demedi birşey yapmadı...rahatsız oluyorsan gelme yani...herkez fırça atıp gidiyor bende bundan çok rahatsız oldum...
arkadaşlar araştırıyor öğreniyor..ne konuşacağız burada tabiki hamilelikle ilgili bebeklerimiz doktorlarımız testlerimiz masraflarımız paylaşacağız..söylemek istemeyen söylemez..gelmeyen gelmez..sorla tutmuyoruz burada kimseyi.senin bu tepkine bir anlama veremiyorum lütfen biraz daha sakin paylaşımlarda bulunalım birbirimizi germeyelim istiyorum...:enbuyukkk:

kızlar geçen bir arkadaşım sodanın içine tuz atarak gazını kaçırarak iç dedi.hamileler öyle içiyormuş..böyle bişi duydunuzmu?

Son düzenleme:
arkadaslar bende cok su ıcen bırı degılım 2.5 lıtreyı hıc ıcemıyorum ama alısmaya calsııyorum
oturarark yavas yavas ıcersenız o kadar sık gelmıyor ama bırdeb bıre dıkınce kafaya dırek bagırsaklara ınıyormus
hem oturarak ıcmek sunnet varmıs demek kı bır hıkmetı
bırde boyle deneyın
ben denedım oyle gercekten

cnm gerçekten çok haklısın gerçekten gereksiz sözlerdi yazılanlar
ben aranızda yeniyim çok fazla katılamıyorum konuşmalarınıza fakat ;
burdaki hamileler birbirlerine destek olmaktan çok memnunlar onu gözlemledim
bu hastane konusuda tamamen destek ve tavsiye amaçlı
o hanfendinin rahatsızlığını anlamadım...
istediği yerde yaptırmakta özgür kimse silah dayamıyor başına

ya denızcım dun topıkı actıgında ne kadar da sevınmıstım

herkesten yenı fıkırler alcam dıye

cunku yenı alısmaya calıstgm ılde en azından sızlerın fıkırlerını dusunerek

dr ve hastane tercıhlerımı yapıyrm

denızım actgnda hemen topıke atlamıstım

yenı yenı konular farklı farklı tercıh ve bılgılenmeler olacaktır

bende günde 1,5- 2 litre içiyorum ama akşam çay gündüz ayran 2,5 buluyordur sıvı alımım belki geçiyordur inş. yarar kardeşim günde 1 bardak suyu zor içiyordu maş. bebek suyu patlayınca hastane çalışanları şoka girmiş bir türlü sonu gelmiyormuş sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…