bugün çok çalıştık canımdelikafaduldenkızlar herkese iyi günler geçmişi okudum neyaptınız ya oku oku bitmiyor
pembecim arkadaşın bazıları böyle böyle diyor dediği bazıları benim aslında....
Benim doktor ve hastane tavsiyeleriniz konusunda kendi muayene ve doğum ücretlerini paylaşmıştı arkadaş..
Ben de bu kadar paranın çok fazla olduğunu herhalde özel sağlık sigortanız ardır yoksa bu raamlar çok gereksiz dedm.
Ona bozuldu... Ayrıca konuda çalıştığı kurumun masrafların bikısmını karşılayacağını söylemişti burada 2 tane sigortam varken neden devlete gideyim diyor...
Benim de özel sağlık sigortam olsa yani parası benden çımayacak olsa bende giderim tabii. HAtta acıbademe değil memorial yada Amerikan Hastanesine giderim....
Benim söylemek istediğim şuydu, o kadar para sağlıklı hamilelik geçiren anne adayları için çok fazla..
Riski hamilelik geçirsem, bebeğimde bir risk belirlenmiş olsa tabiiki sakınam..
Ama sağlıklı birhamilelik geçirirken, neden 20 tl 50 tl 80 tlye muayene eden A grubu özel hastaneler varken 180 tl vereyim ki...
Neden doğumu 1500e 2500 e yaptıran A grubu özel hastaneler varken neden 5000-6000 vereyim ki....
Altı üstü hamilelik balangıç teslerini devlette ücretsiz, yada gene A grubu özel hastanelerde 300 civarındda yaptırmak dururken neden 1000 tl vereyim ki....
Ama arkadaşın özel sağlık sigortası varmış, cebinden para çıkmadığı için sorun yok....
Ben bu rakamları ödemenin gereksiz olduğunu söyledim, o ödemeyeceğine göre problem de yok aslında.....
pembecim arkadaşın bazıları böyle böyle diyor dediği bazıları benim aslında....
Benim doktor ve hastane tavsiyeleriniz konusunda kendi muayene ve doğum ücretlerini paylaşmıştı arkadaş..
Ben de bu kadar paranın çok fazla olduğunu herhalde özel sağlık sigortanız ardır yoksa bu raamlar çok gereksiz dedm.
Ona bozuldu... Ayrıca konuda çalıştığı kurumun masrafların bikısmını karşılayacağını söylemişti burada 2 tane sigortam varken neden devlete gideyim diyor...
Benim de özel sağlık sigortam olsa yani parası benden çımayacak olsa bende giderim tabii. HAtta acıbademe değil memorial yada Amerikan Hastanesine giderim....
Benim söylemek istediğim şuydu, o kadar para sağlıklı hamilelik geçiren anne adayları için çok fazla..
Riski hamilelik geçirsem, bebeğimde bir risk belirlenmiş olsa tabiiki sakınam..
Ama sağlıklı birhamilelik geçirirken, neden 20 tl 50 tl 80 tlye muayene eden A grubu özel hastaneler varken 180 tl vereyim ki...
Neden doğumu 1500e 2500 e yaptıran A grubu özel hastaneler varken neden 5000-6000 vereyim ki....
Altı üstü hamilelik balangıç teslerini devlette ücretsiz, yada gene A grubu özel hastanelerde 300 civarındda yaptırmak dururken neden 1000 tl vereyim ki....
Ama arkadaşın özel sağlık sigortası varmış, cebinden para çıkmadığı için sorun yok....
Ben bu rakamları ödemenin gereksiz olduğunu söyledim, o ödemeyeceğine göre problem de yok aslında.....
kızlar sizde benim gibi yarım saatte bir tuvalete çıkyonuzmu çok su içiyorum belki ondandır
selamlar geldim
geçmişe göz attım
hastaneler konuşuluyor
bazı arkadaşlar devlet hastanesinde yaptırın yazık verilen paraya fln yazmışlar
ben veya benim gibi çalışan annelerin h.içi izin alıp gidipte devlet hastanesine muayene olma / test yaptırma şansları hiç yok. şahsen benim yok. şansım olsada gitmem 2 tane sigortam varken neden gideyimki ? lütfen beni kimse yanlış anlamasın ama artık yoruldum sabahtan beri konuşuluyor. kim hangi hastaneye ne kdr ödemiş kendisini bağlar. lütfen arkadaşlar ben çok rahatsız oldum bu durumdan. istersem 10 tl ye giderim istersem 1000 tl ye.
bu da burda son olsun daha da zaten sayfaya gelmeyi düşünmüyorum. Herkez sağlıcakla kalsın !!!!!!!!!!
selamlar geldim
geçmişe göz attım
hastaneler konuşuluyor
bazı arkadaşlar devlet hastanesinde yaptırın yazık verilen paraya fln yazmışlar
ben veya benim gibi çalışan annelerin h.içi izin alıp gidipte devlet hastanesine muayene olma / test yaptırma şansları hiç yok. şahsen benim yok. şansım olsada gitmem 2 tane sigortam varken neden gideyimki ? lütfen beni kimse yanlış anlamasın ama artık yoruldum sabahtan beri konuşuluyor. kim hangi hastaneye ne kdr ödemiş kendisini bağlar. lütfen arkadaşlar ben çok rahatsız oldum bu durumdan. istersem 10 tl ye giderim istersem 1000 tl ye.
bu da burda son olsun daha da zaten sayfaya gelmeyi düşünmüyorum. Herkez sağlıcakla kalsın !!!!!!!!!!
evet yaaa su içmektende olabilir ama rahim büyüyor idrar kesesine baskı yapıyor bendede var o sorun
Hayır benim kızdığım şu.. burada kimse kşmseyi yargılamıyor, imse neden o kadar para veriyosun verme git devlette yaptır demiyor arkadaşa....
Nedir bu bir daha da bu topiğe gelmycem falan tavırları, gerçekten anlamıyorum..
Tamam hamileyiz duygusal alıngan olabiliriz ama bu kadar da değil yani....
Aan küsermi aman topiği terkedermi diye endi fikirlerimizi de mi söyleyemiycez....
arkadaslar bende cok su ıcen bırı degılım 2.5 lıtreyı hıc ıcemıyorum ama alısmaya calsııyorum
oturarark yavas yavas ıcersenız o kadar sık gelmıyor ama bırdeb bıre dıkınce kafaya dırek bagırsaklara ınıyormus
hem oturarak ıcmek sunnet varmıs demek kı bır hıkmetı
bırde boyle deneyın
ben denedım oyle gercekten
aynen kızlar işten eve yarımsaatlik yolu zor gidiyorum bir gün üstüme yapıcam :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?