2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca baharatlı şeyler yeme.ben mesela mercimek çorbası içtiğimde resmen ölüyorum sanki ateş yemişim gibi oluyo.ozamanlar ilaç alabilyodum ama şuan alamıyorum bende böyle bi çözüm buldum.bunuda tv de duymuştum

sağol canım içtim biraz şimdi uzanacağım inş. iyi gelir

Evet haklısın baharat bize zararlıymış bende çok severim baharatları bazen bul biber kullanıyorum az ondan da bişey olmaz heralde:uhm:

Evet haklısın baharat bize zararlıymış bende çok severim baharatları bazen bul biber kullanıyorum az ondan da bişey olmaz heralde:uhm:

takip et kendini cnm eğer sana bi rahatsızlık veriyosa yemezsn dayancaz artık 9 ay.bende acayip kahce tiryakisiyimdir hergün mutlaka 1 fincan içerim şuan içemiyorum banada en çok o zor geliyo ya.boş boş kahve kokluyorum artık napayımdelikafaduldendelikafadulden

evet cnm ya hatta hamile kalmadan önce eşimle en çok bunu tartışıoduk yavaş yavaş kendini alıştır bırak şu kahveyi diye.bazen dayanamıyorum ama içiyorum valla napıyım.ayyyyyyyyyy biyerim şişcek valla

benim komşum hamileyken sürekli içiyordu çocuktada kendinde de bişey yok valla bide sgarada içiyordu

ben inegölden geldim buraya bursa yazıyorlarya ondan sordum ben kendim kütahyalıyım domaniçten bilirsin belki

evet çok güzel sakin gitmeyi istiyorum ama iş imkanı yok
inegöldede kaynanalar var zaten onlardan kaçtık yani burda çakıldık kaldık

doğru diyosun ya napcaz mecbur doğduğumuz yer değil doyduğumuz yer önemli.gerçi ben şanslıyım galiba bursada doğdum büyüdüm ve halada bursadayım seviyorum bursayı ya yaşanılacak bi yer bence

bende bursalıyııımmmm :lepi: buarada acaip pideli köfte aşeriyom ama yokkiiii (((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…