bende bursalıyııımmmm :lepi: buarada acaip pideli köfte aşeriyom ama yokkiiii(((((((((
melek cim neyaptın sen ya ortalığı sarsmışsın walla alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
maalesef yemek neym yapamıyorum canım yapsamda eşim için yapıyorum benim midem almıyoo hem bursamın köftesiyle burdaki köfte aynı değilkii :çok üzgünüm: siz yerseniz benim yerimde yersiniz artık bilmiyorumkismile
Günaydın tatlışlarrrrrr:):)
ben uzun zamandır giremiorum inanılmaz kasık ağrılarım ve mide bulantılarım var:):) ama nedeni dün çözüldü ikizlerim olucakkkk:):):)o nedenle 2 kkat daha fazla kasık ağrısı çekiomuşum:):):) dün öğrendik ikizlerimiz olucağınııı allahımmmmmm şok olduk ayrı bi mutlulukkk:):)
Kızlar haftaya Çarşamba doktora gidecem su ikili testi yaptırsam icim rahat edecek
ya şu ikili test 11 ile 14. hafta arasında mı yapılıormuşş bana 1 ay sonraya randevu verdi o zaman yapıcak heralde şimdi 7 haftalıkmış benim meleklerim:):)muhtemelen 4 hafta sonra yani 11 haftalıkken yapar die düşünüorum:)
bide tek yumurta ikiziii meleklerim:):) oyüzden riskliymiş yani çift yumurta ikiz gebeliklere göre daha riskliymiş bolbol dinlen dedi kendini yorma dedi doktorben canı çok tez bi insanım nasıl yapıcam bu yatma dinlenme işini bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?