2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maalesef yemek neym yapamıyorum canım yapsamda eşim için yapıyorum benim midem almıyoo hem bursamın köftesiyle burdaki köfte aynı değilkii :çok üzgünüm: siz yerseniz benim yerimde yersiniz artık bilmiyorumkismile

hay Allah iyiliğinizi versin kızlar. bu topik tam bizim ruh halimizi yansıtıyor. bazen neşeli, bazen sinirli, bazen stresli, bazen alıngan. hormonlarımız burayı da ele geçirdi desenize. canlarım benim birbirimizin kalbini kırmayalım bu en güzel dönemimizde. ne güzel burda bişeyler paylaşıyoruz, aramızda bir bağ oluşuyor. bu bağları koparmaya çalışmak yerine güçlendirelim değil mi ama.... kendimizi de bebişlerimizi de boş yere üzmeyelim...

melek cim neyaptın sen ya ortalığı sarsmışsın walla alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Nagiş benim de o an için çok sinirim bozuldu. Hepimiz kritik zamanlardan geçiyoruz. İlk bebeğimi taşıyorum, binbir türlü merak, korku, endişe bizde de var. Ama bunları körüklercesine konuşmak işe yaramıyor ki. 2'li testim yarın, korkulu rüya görecek kişi benim ama niye insanları korkuma ortak edeyim. Sadece duyarlı olunmasını istedim. Neyse öfkem yok kimseye. Olabiliyor böyle yanlış anlaşılmalar...

yok hayatım bende yemek yiyemiyorum ama işte insan bazen canı çekiyor kendim için demiyorum
biz anne adayları biraz arsısız biliyorsun herşeye atlıyoruz
ama şu bulantılarım bi geçsin neler yiyecem artık yemek yemeği unuttum walla:çok üzgünüm:

evet melekcim ya burda çok konuşuldu bu konu hep kortuklarını belirtmişlerdi arkadaşlar birbirilerini uyardılar lütfen aklımıza getirmiyelim dediler herkes zaten tedirgin bende aklıma getirmemek istiyorum allahım bizim yavrularımızı korusun inşallah

Bu topiğe bakınca o kadar duygulanıyorum ki...2008 eylül annesiyim..Satım 20 aralık ama oğlum 9 eylülde çıktı geldi..Şimdi siz kalbi pıt pıt atan miniklerinizi heyecanla bekliyorsunuz..Ogünleri yaşar gibi oldum:asigim:
Rabbim hepinizi korusun,sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin..Allaha emanet olun arkadaşlaropuyorumnanaktan

Günaydın tatlışlarrrrrr:):)
ben uzun zamandır giremiorum inanılmaz kasık ağrılarım ve mide bulantılarım var:):) ama nedeni dün çözüldü ikizlerim olucakkkk:):):)o nedenle 2 kkat daha fazla kasık ağrısı çekiomuşum:):):) dün öğrendik ikizlerimiz olucağınııı allahımmmmmm şok olduk ayrı bi mutlulukkk:):)

Günaydın canım gözün aydin. Bir tanesi bile nasıl agrı yapıyor ikizi düşünemiyorum :)

Kızlar haftaya Çarşamba doktora gidecem su ikili testi yaptırsam icim rahat edecek

ya şu ikili test 11 ile 14. hafta arasında mı yapılıormuşş bana 1 ay sonraya randevu verdi o zaman yapıcak heralde şimdi 7 haftalıkmış benim meleklerim:):)muhtemelen 4 hafta sonra yani 11 haftalıkken yapar die düşünüorum:)
bide tek yumurta ikiziii meleklerim:):) oyüzden riskliymiş yani çift yumurta ikiz gebeliklere göre daha riskliymiş bolbol dinlen dedi kendini yorma dedi doktorben canı çok tez bi insanım nasıl yapıcam bu yatma dinlenme işini bilmiorum

günaydınnnnnn canlarım benimmmmm
kıslar dün dr daydıkk
kalbimiz pıt pıt atıyorrrr çok mutluyummm

bitanemm ne güsel bişii bu
çok sevindim senin adınaaa
bol bol dinlen güzelimm üzme miniklerini onlarda seni tabiiii opuyorumnanaktan

Kızlar haftaya Çarşamba doktora gidecem su ikili testi yaptırsam icim rahat edecek

bende dün gittim canım 3 hafta sora gel dedi testlerde yapışacakmış ozaman

gönlünü ferah tut tatlışşşş
risk misk yokk düşünme ölee şeylerrr lmaz:
caı tezliğide bırak artık bi kenara dinlenmeye ihtiyacın var fazlasıyla bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…