kizlar ben hamile degilim ama size bir soru sormak istiyorum bana yardimci olurmusunuz:1hug:
günler hiç geçmek bilmiyor sanki zaman durdu.Bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum nasıl geçecek bu haftalar yaaaaaaaaa
simdi benim reglim 17 subat ve dun aksam esimle beraber olduktan sonra pempemsi akinti geldi bu regli olacagim demek degilmii .siz hamilesiniz hamileykende boyle oluyomuu beraber olunca hic boyle geliyomu sizden
ozaman reglinin geleceginin habercisi sanirimm offf yaaaa sinir oldumm simdii benncnm hamıle olmadan once adetıme yakın bırlıktelıgmde boyle bır lekelenmem olmadı
hamıle olduktan sonra da bırlıktelık olmadı cnm :kedi:
belkı dıger arkadaslarn basına gelmıstr cnm
ozaman reglinin geleceginin habercisi sanirimm offf yaaaa sinir oldumm simdii bennneyse en azindan umutlanmicamm yokk deyip kesip atacamm . cokk tesekkur ederim canimm size hayirli hamileliklerr allah zorluk yasatmasinn:Saruboceq:
güzel haftasonları herkese
:teytey: cıkarmalarn bıtms g.aydnnnnnnnnnnn
tünaydın kızlarrrrrrrrr.............
dün doğuma hazırlık kursuna gttim gittiğim hastane düzenliyor harika birşey bilmediği sormak istediğin ne varsa soruyorsun .... bir sürü de dergi verdiler bende bi kaç haftaya gidicem testi yaptırmaya
tünaydın anneleropuyorumnanaktan
allah yardmcsı olsn aysecm
ALLAH yardımcınız olsun, kolaylıklar versin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?