2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günler hiç geçmek bilmiyor sanki zaman durdu.Bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum nasıl geçecek bu haftalar yaaaaaaaaa

simdi benim reglim 17 subat ve dun aksam esimle beraber olduktan sonra pempemsi akinti geldi bu regli olacagim demek degilmii .siz hamilesiniz hamileykende boyle oluyomuu beraber olunca hic boyle geliyomu sizden

simdi benim reglim 17 subat ve dun aksam esimle beraber olduktan sonra pempemsi akinti geldi bu regli olacagim demek degilmii .siz hamilesiniz hamileykende boyle oluyomuu beraber olunca hic boyle geliyomu sizden

cnm hamıle olmadan once adetıme yakın bırlıktelıgmde boyle bır lekelenmem olmadı

hamıle olduktan sonra da bırlıktelık olmadı cnm :kedi:

belkı dıger arkadaslarn basına gelmıstr cnm

cnm hamıle olmadan once adetıme yakın bırlıktelıgmde boyle bır lekelenmem olmadı

hamıle olduktan sonra da bırlıktelık olmadı cnm :kedi:

belkı dıger arkadaslarn basına gelmıstr cnm
ozaman reglinin geleceginin habercisi sanirimm offf yaaaa sinir oldumm simdii benn neyse en azindan umutlanmicamm yokk deyip kesip atacamm . cokk tesekkur ederim canimm size hayirli hamileliklerr allah zorluk yasatmasinn:Saruboceq:

ozaman reglinin geleceginin habercisi sanirimm offf yaaaa sinir oldumm simdii benn neyse en azindan umutlanmicamm yokk deyip kesip atacamm . cokk tesekkur ederim canimm size hayirli hamileliklerr allah zorluk yasatmasinn:Saruboceq:

amın cnm hakkında hayrlısı olsn cnm benm

tünaydın kızlarrrrrrrrr.............
dün doğuma hazırlık kursuna gttim gittiğim hastane düzenliyor harika birşey bilmediği sormak istediğin ne varsa soruyorsun .... bir sürü de dergi verdiler bende bi kaç haftaya gidicem testi yaptırmaya

ne guzel yenı ogrendklernı paylasrsan sevnrz cnm

güzel anneler nasılsınız ben biraz endişeliyim eşim biraz riskli bi göreve gitti,çok merak ediyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…