2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hiç kalp sesini dinlemedim, bana 6+4 te ekrandan gösterdi kalbinin attığını.
dinlemek de nasip olur inşaallah

kızlar herkese merhaba,2 haftadır gıremıyorum cunkıı cok kotuyumm..(
lila sen bolemıydın bılmıyorum cnm ama senı çok ii anlıyorum...
bulantı ve kusma yuzunden kılo verdım su içsem mıdem doluyor ne yesem ne içsem cıkarıyorum ama artık ilerı derecede cunkıı oğlumda bole değildı...doktorum hastaneye yatırıcam senı dedı...dun gece 3 ekadar mıdemde bısey olmamasına ragmen cıkardım....allahım guc versın dayanılır gbı değil evden cıkamıyorum oğlumla ilgılenemıyorum,yemek değil yapmak gucsuz dustuğum için yerımden kalkamıyorum...perısan vazıyetteyım..gecsınnn artık...dua edın bana lutfennn...:gitme:

cnm Allah yardmcn olsn Allah sıfa versn

kac haftalıksn cnm

inşaallah geçer bu dönem, ALLAH yardımcın olsun. ne tavsiye edeceğimi bilmiyorum, en iyi tedaviyi doktor uygular dilerim.

canım benim yaa kıyamam sana çok geçmiş olsunn
inşallah çabuk geçerr :1hug:

kızlar şimdide dişim ağrıyor allahım yarabbim yaw.bugün bişiler oluyor bana resmen....inşallah azmaz bu ağrım yoksa naparım bilmem....

çok tesekkur ederımm kızlar 8+2 deyız suan...ama gecmıyooooo..yanı okadar zorkı psıkolojım altust durumda..bulantı bıleklığı aldım,bulantı hapı yazdı doktorum fıtıl verdı,en so zencefıl hapı verdı herseyı ama herseyı denedık hıcbır cozumu yok..en kotusu suya hasretım ,su icemıyorum yarım bardakla mıdem doluyor resmen...sımdı konustum doktorumla gel yatıralım bugun dedı..((((sımdı esımı beklıorum tek basıma gtmıyım..en azından bıkacgun vucudum dınlenır..

kızlar şimdide dişim ağrıyor allahım yarabbim yaw.bugün bişiler oluyor bana resmen....inşallah azmaz bu ağrım yoksa naparım bilmem....

geçmiş olsn cnmya hamilelikte diş ağrıları olabiliymuş.ya benide acayip hapşırık tututu karnıma kramp giryo artık hapşırmaktan :sm_confused:

Allah sıfa versn ccnm ıyı dınlen beklıyrz cnm

slm kızlar inş iyisiniz kızlar bebim bebiş sol tarafımdaydı ultrasyonla bakarken doktor ama sag tarafım da ağrı ve çekilmeler oludu dün akşam ve bu sabah sizdede oluyormu

ah kıyamam ben sana yaaa.
aynı benim gibi olmuşsun canım.benim 6. haftada başlamıştı daha 2 gün oluyor hafifleyeli.
ne zor bir durum hiç bir şey kar etmiyo tatlım en önemlisi su !
ben su ve sıvı olan herşeyeden o kadar tiksindimki şu an bile su,meyva suyu vs içemiyorum.
bundan sonra belki geçer.
bak 2 gün oldu benim geçeli diyorum çünkü bu gün hiç kusmadım simit yiyebildim ilk kez.
Allah yardımcın olsun cemaslıcım bana bi tek ayva iyi gelmişti onu yediğim zaman çıkarmıyodum.
dene istersen bi. gerçi bende onu 1 gün yedim bidaha tiksindim de neyse.

sat 18 aralık
kilo 47
yaş kaç tatlım gözden kaçmış hemen ekliyim listeye seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…