2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada geçmiş ne çok birikmiş sabahtan beri oku oku anca bitirebildim...
bozocum sanada çok sevindim canım bulantıların hafiflemiş bak ikimizin aynı zamanda geçiyor :)
bizim gibi olan içi çıkan tüm arkadaşlarımızın Rabbim yardımcısı olsun.
nasıl zor bişiydir bulantı/kusma

Son düzenleme:
ıkili testten geldim kızlar. Kan sonucum salı günü çıkacakmış. Ense kalınlığı ve burun kemiğini inceledi ultrasonda. ıyiydi onlar, sorun yok dedi. Bronşiti muhakkak yenmemiz lazım dedi. Be buçuk santim olmuş kuzum. Öyle hareketliydi ki. 12 haftalık olmuşuz. 2 hafta sonra cinsiyeti söyleyebiliriz, şimdilik erken dedi. Offf hiç hayal ettiğim gibi değildi hiçbişey. Test sonucunu hemen alır cinsiyeti de öğrenir geliriz diyordum ama olmadı. Olsun bakalım. Sizler nasılsınız??

meleeeek canikom naptın ? tarama testini sahi yaptırdınmı hayırlı haberlerle gel inşallah
geldiğinde bize bildir emi bekliyoruz bak...

meleeeek canikom naptın ? tarama testini sahi yaptırdınmı hayırlı haberlerle gel inşallah
geldiğinde bize bildir emi bekliyoruz bak...

kalbimiz bir canım olumunekankayizsmile
aynı anda yazmışız.
ense kalınlığı burun kemiği zaten en önemlisi onlar iyi çıkmışya kan sonucunda iyi olacak Allahın izniyle..
ben gidip listeye gireyim hemen...

cnm sevindim herşeyin ii olmasına
sen salıyı bekleyemiyorsun ben ne yapayım
kanı verdikten 3 hafta sonra alıcam sonucualsanaalsanasmile

canım allah tamamına erdirsin inş. böyle sağlıklı devam eder ve kucağına almak nasip olur cümlemize

demek kuzunn keyfı ıyıyms masallah 4 gunde verıyrlar hım

canm devlette mı yaptrdn ozelde mı?

fıyatını yazarsan sakıncası yoksa tabı...

melekcm hayrlsyla ogrenrsn ıns..

maşaallah, ALLAH tamamına erdirsin, sağlıcakla gelsin bebeğin inşaallah.

bende 5 martta gidecem nasipse..
şimdi sırada kim var kızlar.
en yakın tarama testi olan kim?
ilk meleğimiz gitti şimdi kimi yolluyoruz nasipse?

mops, diş ağrısı hamilelikte çok sık rastlanan bir durummuş diyor büyüklerim. daha fazla kalsiyum almaya özen göstermeliyiz, olası çürükleri de engellemiş oluruz böylece
dilerim en kısa zamanda geçer canım.

demek kuzunn keyfı ıyıyms masallah 4 gunde verıyrlar hım

canm devlette mı yaptrdn ozelde mı?

fıyatını yazarsan sakıncası yoksa tabı...

melekcm hayrlsyla ogrenrsn ıns..

Ay canım sorma adım atsan para. Artık elden alıyorlar devlet memurlarında parayı. Fark olarak 10 milyon aldılar test için. Özelde yaptırıyorum ben. Doktoruma görünmek için de 18 tl fark ödüyorum ayrıca her gittiğimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…