akintidan bende cok sikayetciyim gunluk ped zararli kullanmayin dediniz kizlar iki gudur uc kere degistiriyorum huyluyum zaten ama resmen idrar kokuyorum sanki o kokuyu kendim aliyorsam durum feci sari renk hafif bazen beyaz ama ben gunluk ped kullancam bu gun yine doktora gidicem cunku ..
yani kilo aldırsa da içmemiz lazım öylemi balık yağını...üff....
dün kızımızın ilk bebek bezini aldık kızlar, primanın yenidoğanı 98li olandan 18TL. çok güzel kokuyor :):):):)
can bebenin alt açma örtüsünden de alıyorum hep, biriktiriyorum,o da 5 TL. burdan bi arkadaş tavsiye etmişti;
çikolata sanırım sendin, tekrar teşekkürler..
yani kilo aldırsa da içmemiz lazım öylemi balık yağını...üff....
dün kızımızın ilk bebek bezini aldık kızlar, primanın yenidoğanı 98li olandan 18TL. çok güzel kokuyor :):):):)
can bebenin alt açma örtüsünden de alıyorum hep, biriktiriyorum,o da 5 TL. burdan bi arkadaş tavsiye etmişti;
çikolata sanırım sendin, tekrar teşekkürler..
bozo geçmiş olsun bende de enfeksiyon vardı geçti gibi ama arada yanma oluyor takipteyim
CANIM bıde en yenı çıkanı var..pamuk dokulu bıraz daha pahalı ama daha kalıtelı sanırım ondan da alın mutlaka...beyaz-sarı renkli ambalajda
CANIM bıde en yenı çıkanı var..pamuk dokulu bıraz daha pahalı ama daha kalıtelı sanırım ondan da alın mutlaka...beyaz-sarı renkli ambalajda
kizlar bebek odasinda bende kararsizim benim tum odalarimda yatak var yani bir yatagi disari atmam lazim oda yaparsam kenara ceksemde odayi oyle yapsam yani bazen bende orda uyurum laizm olursa koca yatagi copemi aticam simdi bizim yatak odamiz haric iki yatak odasi var evde yeni evdede ama yatak var iki kisilik he rikisindede ne onerirsiniz? bens adece bebege yatak alicam dolap duvara gomme sekilde var zaten aksesuar falan alirim perde hali falan nasil yapsam hic fikrim yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?