2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

git dr ihmal etme

sagol bozocugum bu gun doktora gidicem gecen hafta doktoru unuttum ya benim kadar rahat bir tip varmi bilmem esime diyorumki ben doktora gitmeyi unuttum bu sefer unutma lutfen dedi :):) bu gun sorayim doktora tum sorularimi ..

kizlar annelerin cicileri linkini atsaniza bana bulamiyorum bakiyim giysilere ben gecelik konusunda cok karisigim mother care baktim icine iki ben girer kocamanalr sevmedim aldim bir tane iki tane daha bulmam lazim esimin abisinin karisi uc tane gecelik gotur terliceksin bunalicaksin kalirsan hastanede fazlasi zarar olmaz dedi kadin hakli dedim bir tane buldum kapri pantolonlu ustude askili portakal renginde cok rahat ustunede sabahlik gibi penye bir sey aldim simdi iki tane siyah bulmam lazim birini pjama alirsam birini elbise gibi olanlardan alicam bakalim ..

ne guel seyler alinmis masallah bende almaya baslicam belki cinsiyetini ogrenirsem daha kolay olur simdi beyaz almaktan gina geldi sorucam yine bu gun bakalim :)

kizlar ya muge anlinin programini izliyorum sok oluyorum resmen 41 sene once insan bebekkten cocukalrini birakip gidiyo aramiyo sormuyo yani demkki bir birakinca bir daha akla gelmiyor 41 sene ya karninda tasidigin bebegini birakiyosun nasil hayatlarini surduruyorlar aklim almiyo ..

güle güle kullanın canım. yanlız ben 9 tl ye alıyorum 5 e nerden alıyorsun bende yakınsam ordan alırım. bu arada aldığınız ıslak mendil- kozmetik ürünler vs lerin ağzını açarsanız kullanım ömrü devreye giriyor 6 ay. bilginiz olsun.

CANIM bıde en yenı çıkanı var..pamuk dokulu bıraz daha pahalı ama daha kalıtelı sanırım ondan da alın mutlaka...beyaz-sarı renkli ambalajda

ayyyy bebek bezide giriyormu bunun içine? amanın kenarından açıp baktım yahu, olmaz bişiy bence...
neyse:)
istanbulda forumda Real mağazası var ordan alıyorum, her gidişimde alıyorum :)

bozo geçmiş olsun bende de enfeksiyon vardı geçti gibi ama arada yanma oluyor takipteyim

saol canım
ben de yanma olmuyor
galiba benim ki vajinal iltihap dr hiç alttan bakmadı inşllh bu seferde bakmaz hiç sevmiyorum alttan muayeneyi acayip kasılıyorum dr deli oluyor

kizlar bebek odasinda bende kararsizim benim tum odalarimda yatak var yani bir yatagi disari atmam lazim oda yaparsam kenara ceksemde odayi oyle yapsam yani bazen bende orda uyurum laizm olursa koca yatagi copemi aticam simdi bizim yatak odamiz haric iki yatak odasi var evde yeni evdede ama yatak var iki kisilik he rikisindede ne onerirsiniz? bens adece bebege yatak alicam dolap duvara gomme sekilde var zaten aksesuar falan alirim perde hali falan nasil yapsam hic fikrim yok ?

CANIM bıde en yenı çıkanı var..pamuk dokulu bıraz daha pahalı ama daha kalıtelı sanırım ondan da alın mutlaka...beyaz-sarı renkli ambalajda

evet premium careyi diyosun dimi? 78liydi o, fiyatı aynı 18 TL, daha fazla var diye ilk olarak öbüründen aldık...haftaya ondan da alırım :):)

artemisiaa canım primanın 98 li paketini uygun almışsın nerden alıdın bende merak ettim :)

benim de yatak odam dışında 2 oda var biri misafir odası diğeri boş
boş olan odayı yapıcam bebek odası

suraycım istanbul forumda Real mağazasında 18.99, bizim burda bi market var 18 TL. ordan aldım, bütün primalar aynı fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…