2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lila nasıl oldun benim çıkartmalar azaldı sabah akşam bulantı ilacı içiyorum

evet bozocum banada 12. haftada gel dedi ama ben rutin kontrol diye düşünüdm.testle ilgili bişey demdi bana

kızlar çoklu alıntı yapıp her alıntı mesajının altına cevap yazıyorsunuz ya tek bir mesaj altında, onu nasıl yapıyorsunuz bileniniz var mı

sanal canım sanırım senin tarama testine daha var satına baktığımda.
biz daha önce gideceğiz ama doktorun sana ileri tarihli gün varmeli.
ben bulantım için gittiğimde o anda dediler 5 martta geliyosun nt için diye hatta yazmışlar dosyama.
sende son kontrolüne gittiğinde söyleyecektir eminim.
listemizin ilk sıralarında saltanat var datlumm var beyz var ben bunları merak ediyorum ne zamana gün verildi acaba diye..

pembehera alıntı ve hızlı yanıt arasında NQ gibi bişiy varya hani kaç alıntı yapacaksan hepsine tıkla sonra alıntı yap de sonuncuya öyle olacak

bozom geçti canım çok şükür bu sabah çıkarmadım şimdide bulantım falan yok.
seninde azalmış çok sevindim bide nagişin geçse...

kızlar çoklu alıntı yapıp her alıntı mesajının altına cevap yazıyorsunuz ya tek bir mesaj altında, onu nasıl yapıyorsunuz bileniniz var mı

ilk alıntı yapmak istediğin msj da alıntı yapın yanında no yazıyorya ona bas sonra alıntı yap de

inşllh onunda geçer herkesin geçer

ilk alıntı yapmak istediğin msj da alıntı yapın yanında no yazıyorya ona bas sonra alıntı yap de

sağolun kızlar, sanırım anladıma.s.

bundan sonraki ilk randevun 12. haftadaysa ben 11. haftada git derim. gitmesen bile ara en azından:sm_confused:

doğru diyosun cnm ya gtmesem bile araym ben işi şansa bırakmıyaym

İkiliye gitmek için çok acele etmeyin arkadaşlar. Ben keşke önümüzdeki haftasonu gitmiş olsaydım. Haftasını tam doldurmuş olsa daha iiymiş. Bugün hastanede tecrübeli annelerden duydum. Bi de cinsiyet de görünürdü hem haftaya. Siz bilirsiniz tabi yine de....

ne zaman gidileceğini bilmiyoruz diye tereddüt oldu, doktor söyler bakalım hayırlısı olsun:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…