ya benm doktorum demedi bana ne zman yapılacak diye nasıl bilcem ben zamanını
Ay canım sorma adım atsan para. Artık elden alıyorlar devlet memurlarında parayı. Fark olarak 10 milyon aldılar test için. Özelde yaptırıyorum ben. Doktoruma görünmek için de 18 tl fark ödüyorum ayrıca her gittiğimde...
ya benm doktorum demedi bana ne zman yapılacak diye nasıl bilcem ben zamanını
maşaallah, ALLAH tamamına erdirsin, sağlıcakla gelsin bebeğin inşaallah.
11. haftaya girdiğinde ikili test yapılıyor bildiğim kadarıyla. doktorun önümüzdeki kontrolünde söyler sanırım
canım allah tamamına erdirsin inş. böyle sağlıklı devam eder ve kucağına almak nasip olur cümlemize
kızlar çoklu alıntı yapıp her alıntı mesajının altına cevap yazıyorsunuz ya tek bir mesaj altında, onu nasıl yapıyorsunuz bileniniz var mı
12. haftada geçmi kalmş olurum ozaman cnm ya 11 demi gtsem
pembehera alıntı ve hızlı yanıt arasında NQ gibi bişiy varya hani kaç alıntı yapacaksan hepsine tıkla sonra alıntı yap de sonuncuya öyle olacak
bozom geçti canım çok şükür bu sabah çıkarmadım şimdide bulantım falan yok.
seninde azalmış çok sevindim bide nagişin geçse...
kızlar çoklu alıntı yapıp her alıntı mesajının altına cevap yazıyorsunuz ya tek bir mesaj altında, onu nasıl yapıyorsunuz bileniniz var mı
bundan sonraki ilk randevun 12. haftadaysa ben 11. haftada git derim. gitmesen bile ara en azından:sm_confused:
pembehera alıntı ve hızlı yanıt arasında NQ gibi bişiy varya hani kaç alıntı yapacaksan hepsine tıkla sonra alıntı yap de sonuncuya öyle olacak
bozom geçti canım çok şükür bu sabah çıkarmadım şimdide bulantım falan yok.
seninde azalmış çok sevindim bide nagişin geçse...
ilk alıntı yapmak istediğin msj da alıntı yapın yanında no yazıyorya ona bas sonra alıntı yap de
bundan sonraki ilk randevun 12. haftadaysa ben 11. haftada git derim. gitmesen bile ara en azından:sm_confused:
doğru diyosun cnm ya gtmesem bile araym ben işi şansa bırakmıyaym
İkiliye gitmek için çok acele etmeyin arkadaşlar. Ben keşke önümüzdeki haftasonu gitmiş olsaydım. Haftasını tam doldurmuş olsa daha iiymiş. Bugün hastanede tecrübeli annelerden duydum. Bi de cinsiyet de görünürdü hem haftaya. Siz bilirsiniz tabi yine de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?