Mopsycim hangi katalogda beğendin bebek odasını, hangi marka???
Valla benim eşim de diyordu nasıl olsa ilk zamn yanımızda sepet beşikte yatcak odayı nye şimdiden alcaz... Ayırcamız zaman alırız dedi.... Ama ben kabul etmedim, lohusa halimle bir de oda yerleştirmeyle uğraşamam.. Herşeyi doğumdan önce hazır olcak dedim....
Bu aralar çok aabiyim bana laf etmiyor sağolsun... Tamam general sen nasıl emredersen dedi....
Ben de beğndim bir oda maskoda rain babies diye bir mağazada.. Fiyat olarak en uygun kalite olarak da diğer mağazalarla aynı biryer... Masko çok garip biyer yaa.. KAlite standartları hemen hemen aynı.... Ama bir mağazada 2000 diyorlar birinde 3000....
Modesa da ise kalite standartları braz daha düşük yani çekmece rayları ve dolap menteşeleri daha dandik fiyatlarda 1750 den başlıyor...
İnternet sitesi de var ama benim beğendiğim model yok, benim beğendiğimi daha eklememişler yeni modelmiş....
Ama sen bursadasın dimi tatlım merak ettim valla beğediğin odayı internet sitesi felan varmı???
mmerhaba kızlar nasılsınız
biz iyiyiz herhalde bu akşam dr gidicem bakalım açılma devam ediyor mu bebeiş nasıl diye eğer erken doğum tehdidi devam ediyorsa bı 10 gun daha verecek dr rapor hayırlısı.ama maşallah ben kendimi çok iyi hissediyorum.
arkadaşlar bişey daha diycem biliyosunuzdur bu benim 2 hamileliğim bende ilk kızımda bezi depolamıştım .ama prima benim kızıma alerji yaptı ve kullanamadım o kadar bezi vermek zorunda kaldım.aklını karıştırmak istemem ama isterseniz bir paketle yetinin.
bana bu akşam için dua edin arkadaşlar yaa hamilelerin dua kabul olurmuş bebişim ve ben iyi olalım
denizcim bende modoko yu gezdim orda yaptırcam büyük ihtimalle,tamamen kendimiz beğenip yaptırcaz renklerini,kulplarını falan orda da fiyatlar 2000 den başlıyor ve devam ediyor..
Mopsycim hangi katalogda beğendin bebek odasını, hangi marka???
Valla benim eşim de diyordu nasıl olsa ilk zamn yanımızda sepet beşikte yatcak odayı nye şimdiden alcaz... Ayırcamız zaman alırız dedi.... Ama ben kabul etmedim, lohusa halimle bir de oda yerleştirmeyle uğraşamam.. Herşeyi doğumdan önce hazır olcak dedim....
Bu aralar çok aabiyim bana laf etmiyor sağolsun... Tamam general sen nasıl emredersen dedi....
Ben de beğndim bir oda maskoda rain babies diye bir mağazada.. Fiyat olarak en uygun kalite olarak da diğer mağazalarla aynı biryer... Masko çok garip biyer yaa.. KAlite standartları hemen hemen aynı.... Ama bir mağazada 2000 diyorlar birinde 3000....
Modesa da ise kalite standartları braz daha düşük yani çekmece rayları ve dolap menteşeleri daha dandik fiyatlarda 1750 den başlıyor...
İnternet sitesi de var ama benim beğendiğim model yok, benim beğendiğimi daha eklememişler yeni modelmiş....
Ama sen bursadasın dimi tatlım merak ettim valla beğediğin odayı internet sitesi felan varmı???
7 aylık bebekte emin mi olamadı cinsiyetine de haftaya tekrar bakalım dedi???
boyunda elbette hata yapmış, bizimkiler 37-38 cm'ken seninki 12 olamaz.
ben hint doktorların iyi olduğunu duymuştum ama seninki istisna sanırım.
dogru bunlarin olcu birimleir farkli ama esimde cm diyo hani adam ingiliz irlanda karisimi ben yanlis anladim diyorumki muhtemel budami yanlis adami arasin sorsun yine hastaneye ..
kızlar bu bebek bezinde huggıes var bide..oda iyiymiş sanırım...ne dersiniz...
bide ben bugun hastahanede hemşireyesoracaktım unuttum..doğumda yanımıza hastabezimi alacağız orkid mi???bilen varmı?
canım 12 inch*2,5= 30 cm yapıyor yani tam uyuyor o zaman
bence boşuna evham yapıyorsun
admın ırkı önemli değil ingilterede çalışıyor ve oranın birimine göre ölçüyordur
ingilizler cm hiç kullanmaz ki yani çok mantıksız eğer cm dediyse
bence heycandan yanlış anlamışsınızdır yada cm alışkın olduğun için öyle alglamışınındır
tamka kafana
kocami aradim simdi calisiyo yazik hehehehehe :)
dedimki benim bebegim cucemi tum arkadaslairn bebegi buyuk benimki neden 12 cm oda dediki cm dedil dogru inches dedi yani ben yanlis anlaidm deidmki kisiacasi kac cm 30-32 yaklasik dedi icim rahatladi valla bebek cuce olcak diye endise yapmistim anne cuceden hafif uzun zaten uzun boylu olsun saka tabi yani ben 1.62 yim insallah bebek benden uzun olur ya
sleepycim şuna dikkat et.. çekmece rayları ve dolap kapakları stoperli olsun....
Beşiğin korkuluklarının üst kısmında plastik koruması olsun (kemirmeye kalkarsa boyaları keirmesin diye)
Ve mobilyayı akzo nobelin boyasıyla boyamalarını sağlayın.... n sağlıklısı oymuş...
Filli boyanın da kurşunsuz boyası var ama akzo nobelinki daha iyiymiş.. Atada da oda başına 300 lira fark varmış... (bu bilgiyi boyacı bir arkadaşımızdan aldıkmutlaka akzo obel kullansınlar dedi)...
Hatta biz mobilyacıya bunu söylediğimizde o zaman fiyat 200den 2300e çıkar sırf boya yüzünden dedi.... Daha anlaşıp sipariş vermedik ama ben netleştirdim modeli ve mağazayı....
kızlar bu bebek bezinde huggıes var bide..oda iyiymiş sanırım...ne dersiniz...
bide ben bugun hastahanede hemşireyesoracaktım unuttum..doğumda yanımıza hastabezimi alacağız orkid mi???bilen varmı?
huggies da büyük bi marka ama ben ilk prima denicem olmazsa oğlum beğenmezse
huggies denicem yani 2.sırada o var bende :)
canım bildiğim kadarıyla ped yeterli ama sormak lazım aslında ordada vardır canım ya
kocami aradim simdi calisiyo yazik hehehehehe :)
dedimki benim bebegim cucemi tum arkadaslairn bebegi buyuk benimki neden 12 cm oda dediki cm dedil dogru inches dedi yani ben yanlis anlaidm deidmki kisiacasi kac cm 30-32 yaklasik dedi icim rahatladi valla bebek cuce olcak diye endise yapmistim anne cuceden hafif uzun zaten uzun boylu olsun saka tabi yani ben 1.62 yim insallah bebek benden uzun olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?