2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ölçmedıyse yazmaz canım herhangi bir rakam takma kafana canım yaa o kadar ....
ben balık yıyemıyorum yaa onun yerıne cevız, semizotu gıbı şeylerle halletmeye calısıyorum

denizcim bende modoko yu gezdim orda yaptırcam büyük ihtimalle,tamamen kendimiz beğenip yaptırcaz renklerini,kulplarını falan orda da fiyatlar 2000 den başlıyor ve devam ediyor..

Canım yaa aynı sorunu yaşıyoruz seninle... Ben de dün gittim doktora açılma durmuş ama azalmamış o yüzden iğneye devam dedi ve bir hafta daha rapor yazdı...
Ben de kendimi gayet iyi hissediyordum aslında...
Kafana takmamaya çalış, yapacak bişey yok.. dinlenicez bol bol yatıcaz...

Bez konusunda haklısın stoklamamak lazım.. Benim de teyzem geçen yıl doğum yaptı onun bebeğine de prima alerji yaptı o yzden molfix kullanıyor... Ben de 1 paket almayı planlıyorum...
Sonuçta bez stoklanacak bşey değil ki boşuna yer kaplıycak...
Her markette isstemediğin kadar mrka istemediğin kadar var...

denizcim bende modoko yu gezdim orda yaptırcam büyük ihtimalle,tamamen kendimiz beğenip yaptırcaz renklerini,kulplarını falan orda da fiyatlar 2000 den başlıyor ve devam ediyor..

sleepycim şuna dikkat et.. çekmece rayları ve dolap kapakları stoperli olsun....
Beşiğin korkuluklarının üst kısmında plastik koruması olsun (kemirmeye kalkarsa boyaları keirmesin diye)
Ve mobilyayı akzo nobelin boyasıyla boyamalarını sağlayın.... n sağlıklısı oymuş...
Filli boyanın da kurşunsuz boyası var ama akzo nobelinki daha iyiymiş.. Atada da oda başına 300 lira fark varmış... (bu bilgiyi boyacı bir arkadaşımızdan aldıkmutlaka akzo obel kullansınlar dedi)...
Hatta biz mobilyacıya bunu söylediğimizde o zaman fiyat 200den 2300e çıkar sırf boya yüzünden dedi.... Daha anlaşıp sipariş vermedik ama ben netleştirdim modeli ve mağazayı....

canım valla ben öyle gezmedim bebek odası için...çilekte beğenmiştim zaten geçenlerde gittik baktık gayet uygun bebek odası için .büyüyen yataklı olanlardan alacağım.ilkokula kadar idare etsin yeter zaten sonradan değiştirirz çocuğun isteğine göre alırız..yani çok sağlam olupta ömürlük birşey almak istemiyorum..1600liraya geliyor çilekte baktığımız...nevresim takımı ve 2 tane yatağıda içinde hediye..hem küçük yatağı hemde yatak büyüdüğündeki büyük yatağı...bide cibinlikte var...indirim varmış çilekte bana çok çok uygun geldi yani gayet güzel.zaten çileğin fabrikasıda bursada belki orayada bakarız bilmyorum alırsak yani....
bide yonga levha üzeri mdf ..iç raflarıda aynı malzeme...bisürü ödüller almış işte kansorojen madde taşımaz falanda filanda..
daha iyisine gerek yok benim için.altı üstü bebek odası.gösterişide var yani:)çok cici duruyor...
buarada modelin ismide cici modeli..beğendiğim model yani...ilerdede genç odalarınada dönüşümolabiliyormuş yine çilekten sticker ve kulplarını değiştirerek dönüştürüyorlarmış.birtek genç yatağını alıyorsun dolabı şifonyeri ayarlıyorlar..yıllar sonrasını şimdiden düşünemeyeceğim gerçi ama böyle bi uygulamasıda var..

yok ya ne iyisi gecemn ingiliz doktor gelmisti bu izinliydi kadin neler yapti yuarim saat bakti konustu bunalr yaziyo ciziyo sorulara dogru durust cevap bile vermiyolar ben hic memmun degilim eism aricak hastaneyi sorucak yine ..
cinsiyetini biliyo doktor bile soylemek istemiyo soruyorum niye soruyosun kimse sirmuyo diyo ben istiyorum dedim soyledi cimbizla laf aliyorum cidden bide cok pimpirikli bir tipte degilim yani ..

dogru bunlarin olcu birimleir farkli ama esimde cm diyo hani adam ingiliz irlanda karisimi ben yanlis anladim diyorumki muhtemel budami yanlis adami arasin sorsun yine hastaneye ..

kızlar bu bebek bezinde huggıes var bide..oda iyiymiş sanırım...ne dersiniz...
bide ben bugun hastahanede hemşireyesoracaktım unuttum..doğumda yanımıza hastabezimi alacağız orkid mi???bilen varmı?

kizlar bir site buldum cok guzel elbiseler var fiyatlarida cok uygun ama internetten cok siklar ama denemeden sorun olurmu elbisede hamilelik oncesi bedenimde isticem seneye giyerim diye farkedermi acaba ?

site adresi :The Vestry :: The best styles, dresses tops and ladies fashion on the web ::

ozellikle mini ve maksi elbiseleri cok hos cok begendim ask i memnu elbiseleri gibi bebekten sonra aksam disari cikarken giyerim :)

dogru bunlarin olcu birimleir farkli ama esimde cm diyo hani adam ingiliz irlanda karisimi ben yanlis anladim diyorumki muhtemel budami yanlis adami arasin sorsun yine hastaneye ..

canım 12 inch*2,5= 30 cm yapıyor yani tam uyuyor o zaman
bence boşuna evham yapıyorsun
admın ırkı önemli değil ingilterede çalışıyor ve oranın birimine göre ölçüyordur
ingilizler cm hiç kullanmaz ki yani çok mantıksız eğer cm dediyse
bence heycandan yanlış anlamışsınızdır yada cm alışkın olduğun için öyle alglamışınındır
tamka kafana

bide ben bugun hastahanede hemşireyesoracaktım unuttum..doğumda yanımıza hastabezimi alacağız orkid mi???bilen varmı?

huggies da büyük bi marka ama ben ilk prima denicem olmazsa oğlum beğenmezse
huggies denicem yani 2.sırada o var bende :)

canım bildiğim kadarıyla ped yeterli ama sormak lazım aslında ordada vardır canım ya

kocami aradim simdi calisiyo yazik hehehehehe :)
dedimki benim bebegim cucemi tum arkadaslairn bebegi buyuk benimki neden 12 cm oda dediki cm dedil dogru inches dedi yani ben yanlis anlaidm deidmki kisiacasi kac cm 30-32 yaklasik dedi icim rahatladi valla bebek cuce olcak diye endise yapmistim anne cuceden hafif uzun zaten uzun boylu olsun saka tabi yani ben 1.62 yim insallah bebek benden uzun olur ya

canim ya cok sagol dogru diyosun ben hala turk birimlerine gore dusunuyorum cm diyorum esimde cm degil dedi telefonda icim rahatladi adamin irkiyla sorunum yokta soru cevap gitmesi sinir ediyo beni sorarsam soyluyo sunuda soyliyim demiyo ultrasona bakiyo hemen kalk diyo deidmki bana ultrason ornegi verirsen iyi olur oyle veriyo al buda senin demiyo :)

gördünmü bak :))))))))
gözün aydın

sorma canım benim eşim mühendis bişey alırken teknik yaklaşır hep ben modeline bakıyorum o bütün aksamları inceliyor..bir sürü bebek mağazası gezdik sadece ikisinin işçiliğini beğendi..o stoperleri falan hep sordu anlıycağın yok kapaklar bırakınca yavaşmı kapanıyor tüm detaylar incelendi..işte bi mağazada karar kıldık oranınkileri beğendi orda yaptırcaz muhtemelen..ama filli boya kullanıyorlarmış onu sormuştuk,akzo nobeli sorayaım bakalım yapıyorlarmı...benimde kafamda model sabitlendi zaten bakalım hayırlısı artık..

hastanede yanima kiz oturdu karni benden uki kat buyuktu bakakaldim son ayindaydi galiba bizimkid bu kadar buyucekmi acaba ? ciddi dev boyut karpuz gibiydi kizda ufacik ben gibi bir sey hani 1,80 falan degil :)

saadet elbiseler harika...1. sayfadakiler daha güzel rengarenk busene çok moda böyle karışık canlı renkler..resim gibi:)
ben askılı olana bayıldım 1. sayfa v 1. sıradakine.

canım biçok özel hastane bez veriyor hem anneye hem bebeğe..geçen bi arkadaşım acıbademde doğum yaptı bebek için hiçbişey götürmeseydim iyiymiş dedi..herşeyini veriyorlarmış..tulum,badi,bere,eldiven,battaniye yani komple giydiriyorlarmış..hastaneden çıkarkende bi çanta hediye etmişler..valizi olduğu gibi geri getirmiş..kendime bi geceliğimi kullandım bide bebeğin ana kucağını dedi..

huggies da büyük bi marka ama ben ilk prima denicem olmazsa oğlum beğenmezse
huggies denicem yani 2.sırada o var bende :)

canım bildiğim kadarıyla ped yeterli ama sormak lazım aslında ordada vardır canım ya

o pirmalarında yeni doğanları öyle mis gibi parfüm kokuyor yani bende şüphe yarattı..parfümmü sıktılar bu bezlere...kozmetik tarzı şeyler zaten zararlı bebişimize nasıl yenidoğan anlamadım..huggıes i hiç bilmşyorum bende

doğru canım ya hiç benimde aklıma gelemdi inç korkuttum senide..hadi gözünaydın ...bu arada kızmış ohhh hadi gözün aydın tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…