canım biçok özel hastane bez veriyor hem anneye hem bebeğe..geçen bi arkadaşım acıbademde doğum yaptı bebek için hiçbişey götürmeseydim iyiymiş dedi..herşeyini veriyorlarmış..tulum,badi,bere,eldiven,battaniye yani komple giydiriyorlarmış..hastaneden çıkarkende bi çanta hediye etmişler..valizi olduğu gibi geri getirmiş..kendime bi geceliğimi kullandım bide bebeğin ana kucağını dedi..
canım doğumda 8 milyar falan ödeyince dekolte iste onu bile giydirirler))heheheheh))))
her özelde öyle hizmet yok..bezi falan verirlerde yani giydirmezler))
sleepycim şuna dikkat et.. çekmece rayları ve dolap kapakları stoperli olsun....
Beşiğin korkuluklarının üst kısmında plastik koruması olsun (kemirmeye kalkarsa boyaları keirmesin diye)
ve mobilyayı akzo nobelin boyasıyla boyamalarını sağlayın.... N sağlıklısı oymuş...
Filli boyanın da kurşunsuz boyası var ama akzo nobelinki daha iyiymiş.. Atada da oda başına 300 lira fark varmış... (bu bilgiyi boyacı bir arkadaşımızdan aldıkmutlaka akzo obel kullansınlar dedi)...
Hatta biz mobilyacıya bunu söylediğimizde o zaman fiyat 200den 2300e çıkar sırf boya yüzünden dedi.... Daha anlaşıp sipariş vermedik ama ben netleştirdim modeli ve mağazayı....
canım doğumda 8 milyar falan ödeyince dekolte iste onu bile giydirirler))heheheheh))))
bebegime isim bakiyorum simdi ilk isim turk ismi olmak zorunda babada oyle istiyo dusunuyorum ikinci isim irlanda ismi esim irlanda asilli ingiliz kizlar bakin bakalim ne koysam :)
yagmur -eylul-sumru -cansu
kerry - ismin anlami koyu sacli kahverengi gozlu kadin yani bana benzerse bu isim oturur :)
Meara - ismin anlami deniz ..
Neasa: guzel ve onurlu kadin eski bir din adaminin karisinin ismiymis iskoc ..
kizlar hangisi guzel ? soyadida dollard uyumlu olsun diyorum ama zormus isme karar vermek :)
saadet bugün facede bitane video paylaştım..senin almak istediğin yavru kedi sanırım bu videodaki..bi baksana benim sayfamdan videoya çok şekerrrr)))))))))))
ne 8 milyarmi? bune ya arabami yenilerim ben burda bu paraya insan acir bu parayi vermez ben bedava dogurucam kurus odemicem yazik valla :):)
onlar bana versin 8 milyar ben onari dogurtiyim estetk parasi yemin ederim estetik bile 4 milyar kendimi bastan asagi yenilerim ben o paraya seden gurelin deniz akkaya benzemesi gibi olurum ..
bebegime isim bakiyorum simdi ilk isim turk ismi olmak zorunda babada oyle istiyo dusunuyorum ikinci isim irlanda ismi esim irlanda asilli ingiliz kizlar bakin bakalim ne koysam :)
yagmur -eylul-sumru -cansu
kerry - ismin anlami koyu sacli kahverengi gozlu kadin yani bana benzerse bu isim oturur :)
Meara - ismin anlami deniz ..
Neasa: guzel ve onurlu kadin eski bir din adaminin karisinin ismiymis iskoc ..
kizlar hangisi guzel ? soyadida dollard uyumlu olsun diyorum ama zormus isme karar vermek :)
cansu kerry dollard
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?