2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım doğumda 8 milyar falan ödeyince dekolte iste onu bile giydirirler))heheheheh))))
her özelde öyle hizmet yok..bezi falan verirlerde yani giydirmezler))

ya kızlar şimdi bi yemek yapıyorum nettende tarife baktım sinir oldum doğru düzgün anlatmıyor..sorayımmı size...
türlü yapıyorum bamyada koycam limon sıkmam lazım salyası akmasın diye yemeğe))peki lümonsıkınca türlüde limon tadı olcakmı..bunu karıştırdım şimdi

kızlar primanın premium care şu anda en çok tutulan oymuş bana geçen mothercarede tanıtım amaçlı verdiler yumuşacık gerçekten dokusu..ama alırsanız onlarında numaraları varmış..1 le başlanıyormuş 2 le devam..yani çok stoklamaya gerek yokmuş..son haftalarda bir iki paket alsak yetrmiş..hem alerji yapabilir başaka markayada geçilebilir diye..benim yeni doğum yapan bi arkadaşım var bu bilgiler ondan hemde ikinci çocuğu sağolsun epey şey öğreniyorum hemde uygulamalı:)))

kızlar primanın premium care şu anda en çok tutulan oymuş bana geçen mothercarede tanıtım amaçlı verdiler yumuşacık gerçekten dokusu..ama alırsanız onlarında numaraları varmış..1 le başlanıyormuş 2 le devam..yani çok stoklamaya gerek yokmuş..son haftalarda bir iki paket alsak yetrmiş..hem alerji yapabilir başaka markayada geçilebilir diye..benim yeni doğum yapan bi arkadaşım var bu bilgiler ondan hemde ikinci çocuğu sağolsun epey şey öğreniyorum hemde uygulamalı:)))

canım doğumda 8 milyar falan ödeyince dekolte iste onu bile giydirirler))heheheheh))))

cnm orda doğum yapanların % 99 unun acıbadem sigortası vardır. max. 4.000 öder veya doğum teminatı varsa hiç ödemezler :CüvCüv: benim dr ayrılmasaydı bende orda yapıcaktım ama kısmet

bebegime isim bakiyorum simdi ilk isim turk ismi olmak zorunda babada oyle istiyo dusunuyorum ikinci isim irlanda ismi esim irlanda asilli ingiliz kizlar bakin bakalim ne koysam :)
yagmur -eylul-sumru -cansu

kerry - ismin anlami koyu sacli kahverengi gozlu kadin yani bana benzerse bu isim oturur :)
Meara - ismin anlami deniz ..
Neasa: guzel ve onurlu kadin eski bir din adaminin karisinin ismiymis iskoc ..

kizlar hangisi guzel ? soyadida dollard uyumlu olsun diyorum ama zormus isme karar vermek :)

beşiğin korkulukları plastik olmasın dediler bize, kanserojen madde içerir.
Ahşap olanları gördük biz, boyasız düz ahşap yapmışlar. Sanırım onlar plastikten daha sağlıklıdır .

saadet bugün facede bitane video paylaştım..senin almak istediğin yavru kedi sanırım bu videodaki..bi baksana benim sayfamdan videoya çok şekerrrr)))))))))))

ne 8 milyarmi? bune ya arabami yenilerim ben burda bu paraya insan acir bu parayi vermez ben bedava dogurucam kurus odemicem yazik valla :):)
onlar bana versin 8 milyar ben onari dogurtiyim estetk parasi yemin ederim estetik bile 4 milyar kendimi bastan asagi yenilerim ben o paraya seden gurelin deniz akkaya benzemesi gibi olurum ..

yok be canım o kadar değil..gerçi tabi sigorta olduğu içinde olabilir..bende anadolu sağlık merkezi john hopkinste yapıcam ama özel sigortam var o kadar ödemiycem doğum teminatım var çünkü..

Yağmur Meara Dollard bence:))

saadet bugün facede bitane video paylaştım..senin almak istediğin yavru kedi sanırım bu videodaki..bi baksana benim sayfamdan videoya çok şekerrrr)))))))))))

ne seker ya bittim kulaklara bak iskoc kedisi iste barinakta aradim bunu bulamadim simdi iki tane canavar aldim alistilar ama dun gece gelmis saclarimi uyurken arkaya atarim ustune yatmis kokluyo gorsen patisinide yuzume atiyo uyandim ben patiyi kenara koyuyorum o yine yuzume koyuyo bayiliyorum ya masaya cikiyolar esim bagiriyo masaya cikartma alismasinlar diyo kizma onlara diyorum yandik cocugada boyle yaparsan tum terbiye isi bana kalicak diyo :):) ben bu videoyu caldim esime gostericem aksama :) cok sirin ya popoya bak ..

:roflol:

cansu kerry dollard

mopshy kedilerim iki erkek kardes evdekide erkekti zaten birisi cok guzel utangac digeride siyah cirkin ama cok yaramaz evdeki koca kediye dunyayi dar ediyo sandalyeye cikip ustune atliyo severken diyorumki seni ben almasam hayat boyu barinakta kalmistin bu cirkinlikle bide mantardi kimse almazdi seni diyorum gorsen salliyorum sikiyorum sesi cikmiyo ufaciklar halen ama her gun buyuyorlar :) cok seviyorum ben bunalri ya ..

gulme bak hesap sana 4.000 tl emre bey medicana hastanesi burun estigi karin germe 2.000 dogumdan sonra gogus silikona ihtiyacim yok buyuk zaten hadi onlari kucultek desek kuculmesin hani gerek yok o kadarda 2.000 de ona versem als ana 8.000 yuvarlak hesap insanda baska neresi yaptirirki yeter bu kadar :):) oldummu top model ..

Help me!
Kabızlık için ne yapabilirim.Şöyle basit bi çözümü yokmu bilen sölesin Allah rızası için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…