2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hahahaha valla alemsin güldürdün beni akşam akşam sırnaşık şey göğüse şöyle gerek oluyo, emzirme dönemi geçince baya yumuşuyorlar sıkılmış limon gibi :asigim:

hahahaha valla alemsin güldürdün beni akşam akşam sırnaşık şey göğüse şöyle gerek oluyo, emzirme dönemi geçince baya yumuşuyorlar sıkılmış limon gibi :asigim:

emzirmesekte yumusuyolarmi ? yani yumusicaksa ben emzirmiyim benim 90 beden belime iner o zaman yani 38 beden elbise giy 90 beden sutyen tak insanin gozu takiliyo allahim aglanacak halime guler oldum :)

kizlar alakasiz maa bir derdim var yillardir ayni kedilerim ufak cizdiler bejni cildimde cok hassas hemen yara oluyo ama sorun yara olmasi degil benim o yaralari surekli kasimam deli oluyorum elimi bazen hiseetmiyorum kasiyorum kaniyolar izleri kaliyo ozellikle kolumdaysa surekli kasima hissi yaratiyo ne sursemfaydasiz naisl kurtulucam bundan izleride kaliyo bide onalr var ne kullandiysam izleri yok etmeye faydada etmiyo yazin yaniyorum daha belli oluyo sanki taktim 5 saniye once yine kasidim ..

şu anbenim doğurmam gibi bişidelikafadulden
allah yardım etsin inş çabuk toparlanor bebişi

hakikaten mopsy, boy kiloyu okuyunca bende tuhaf oldum. şu an doğurmayı düşünemiyorum, Allah hayırlı zamanda doğurmayı nasip etsin inşallah. delm'in de yardımcısı olsun, zor bir bekleyiş tabi.

emzirmesekte yumusuyolarmi ? yani yumusicaksa ben emzirmiyim benim 90 beden belime iner o zaman yani 38 beden elbise giy 90 beden sutyen tak insanin gozu takiliyo allahim aglanacak halime guler oldum :)

cnm emzirmezsen yumuşamaz ama dünyada ondan güzel bir duygu yok :ecrin_bebek:
bende ztn bu doğumdan sonra kendi bedenime bi el atıp kaportayı düzelttircem, göbek için yüzmeye, çatlak olursa acıbademe, ve emzirme döneminden sonrada bu yumuşama için bi çözüm bulurum inş. -tatlicadiarzu-

kedi tırmık izleri bende de çok oluyordu hatta omzumda bir tanesi yanınca belli oluyor saadetcim, tek yol kedileri yollaman dermişim

ben korkuyorum erken doğumdan, ne kdr zor bir durum, o hastanede küçücük bedeniyle yaşam savaşı verecek ben evde süt sağıcam taşıcam, üzüntü bi yandan, allah kimseye yaşatmasın, inş hepimiz bebeğimiz kucağımızda sağlıklı sıhhatli tamamlarız bu yolculuğu

catlak icin acibademde ne yapiyorlar yani olursa bende ogreniyim :)
bende aynen zaten turkiyeye donucem ilk isim burnumun ucunu kaldirticam yandan durusu hosuma gitmiyodu aman dedim 28 yasindayim yaptiriyim gitsin aklimda kalicagina burnumda kalsin sonra kuaforumde sacalrim siyah ayalrdir kahve yaptiricam kaslarimida birakicam son ay guzel model versin burda kimseye guvenemiyorum kaynaklarim vardi ilk geldigimde kuafore gittim yeniliyecek beyaz obncuk takiyo siyah saca aldim elinden git isine bitli gibi aralarda beyaz boncuk dalgami geciyosun dedim siyah elimize gecmiyo diyo ya turkiye daha iyi bu konularda yemin su an sac boyama 200 euroyu buluyo ama guvenemiyosunki emanet edicen hata yapsa turke kufur edersin bu suratina bakar sakin olun lutfen der en iyisi orda tamir oliyim geliyim :):)

esime doktorun burun tasarim resmini gosteriyorum diyoki cokta fark yok ayni o oyle deyince cinlerim tepeme geliyo ben goruyorum farki sen niye gormuyosun kormusun diyorum saadet yokki sorun burnunda buyuk bir sey diyo essek hosaftan ne anlar salak herif diyorum bakiyo suratima herseye ayni cevap hangisi guzel diyorum bir sey gosteriyorum ikiside diyo deli ediyo beni surekli kizkardesim olsa yanimda bi ona guvenirim secimlerde oda yokki :)

acıbademde çatlaklar için yeni bir yöntem varmış. kontrol için gittiğimde görmüştüm, biliyorsun normalde çatlaklar tedavi edilemiyor, o yüzden doğum sonrası bir gidip soruşturcam eğer çatlağım olursa.
ben kaçar size doyum olmaz, görüşürüz kızlar, akşama aşkı memnu finali var ayyyy ne heyecanlı :))
iyi akşamlar

:sm_cool: erkeklerin geneli böyle işte, türk ingiliz hepsi aynı imalatın ürünü

güle güle canım ay bende heyecanla bekliyorum baakalım nolucak:))

beşiğin korkulukları plastik olmasın dediler bize, kanserojen madde içerir.
Ahşap olanları gördük biz, boyasız düz ahşap yapmışlar. Sanırım onlar plastikten daha sağlıklıdır .

Aaa tabii boyasız masif ahşap bulursan çok daha iyi.. Ama mdf bobilyalarda genelde korkulukları da mdfden yapıyorlar...
Komple masif ahşap oda almaya kalktığında da oda fiyatı 5000 tl ye falan geliyor...
Çıplak mdf olmasındansa plastik koruması olsun daha iyi demek istedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…