gulme bak hesap sana 4.000 tl emre bey medicana hastanesi burun estigi karin germe 2.000 dogumdan sonra gogus silikona ihtiyacim yok buyuk zaten hadi onlari kucultek desek kuculmesin hani gerek yok o kadarda 2.000 de ona versem als ana 8.000 yuvarlak hesap insanda baska neresi yaptirirki yeter bu kadar :):) oldummu top model ..
kızlar 28+6 haftada doğum yapan bir arkadaşımız, maşallah bebğine
http://www.kadinlarkulubu.com/premature-bebekler-paylasimlariniz/370097-erken-dogum.html
hahahaha valla alemsin güldürdün beni akşam akşam sırnaşık şey göğüse şöyle gerek oluyo, emzirme dönemi geçince baya yumuşuyorlar sıkılmış limon gibi :asigim:
Help me!
Kabızlık için ne yapabilirim.Şöyle basit bi çözümü yokmu bilen sölesin Allah rızası için.
Help me!
Kabızlık için ne yapabilirim.Şöyle basit bi çözümü yokmu bilen sölesin Allah rızası için.
şu anbenim doğurmam gibi bişidelikafadulden
allah yardım etsin inş çabuk toparlanor bebişi
emzirmesekte yumusuyolarmi ? yani yumusicaksa ben emzirmiyim benim 90 beden belime iner o zaman yani 38 beden elbise giy 90 beden sutyen tak insanin gozu takiliyo allahim aglanacak halime guler oldum :)
şu anbenim doğurmam gibi bişidelikafadulden
allah yardım etsin inş çabuk toparlanor bebişi
cnm emzirmezsen yumuşamaz ama dünyada ondan güzel bir duygu yok :ecrin_bebek:
bende ztn bu doğumdan sonra kendi bedenime bi el atıp kaportayı düzelttircem, göbek için yüzmeye, çatlak olursa acıbademe, ve emzirme döneminden sonrada bu yumuşama için bi çözüm bulurum inş. -tatlicadiarzu-
esime doktorun burun tasarim resmini gosteriyorum diyoki cokta fark yok ayni o oyle deyince cinlerim tepeme geliyo ben goruyorum farki sen niye gormuyosun kormusun diyorum saadet yokki sorun burnunda buyuk bir sey diyo essek hosaftan ne anlar salak herif diyorum bakiyo suratima herseye ayni cevap hangisi guzel diyorum bir sey gosteriyorum ikiside diyo deli ediyo beni surekli kizkardesim olsa yanimda bi ona guvenirim secimlerde oda yokki :)
acıbademde çatlaklar için yeni bir yöntem varmış. kontrol için gittiğimde görmüştüm, biliyorsun normalde çatlaklar tedavi edilemiyor, o yüzden doğum sonrası bir gidip soruşturcam eğer çatlağım olursa.
ben kaçar size doyum olmaz, görüşürüz kızlar, akşama aşkı memnu finali var ayyyy ne heyecanlı :))
iyi akşamlar
beşiğin korkulukları plastik olmasın dediler bize, kanserojen madde içerir.
Ahşap olanları gördük biz, boyasız düz ahşap yapmışlar. Sanırım onlar plastikten daha sağlıklıdır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?