2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evt kısmetciği bende merak etmeye başladım.neden gelmiyor kiiboshayallersmile

hala haber yokmu kızlar?acaba interneti falanmı kesildi?ya ben bide ankarada bi arkadaşımız vardı ya kayınvalidesiyle altlı üstlü oturuyodu onu merak ediyorum,oda yok son günlerde

güle güle kullan canım negüzel şeyler almış anneciğin...
ay allah onlardan binkere razı olsun

güzel anneler nasılsınız bakalım?
kızlar dr um kesinlikle sinek için tablet kullanmamamız gerektiğini hamilelikte ve beş yaşına kadar olan
çocukların odasında tabletlerin veya spreylerin kullanılmasının lkösemiye neden olduğunu söyledi.önemli bir konu olduğu için sizinle paylaşmak istedim

çok saol caycay bilmiyodum ben böyle olduğunu,iyiki paylaştın bizimle...
mopsycim çok teşekkürler daha güzelleri senin ve bıdığının olsun

peki sinek kovucu vücuda sürülen sıvılar nasıl..

hiçbirşey kullanamıyoruz canım özellikle sordum dr a kesinlikle yasak dedi.ben de dün yatak odama uygun cicili bicili tül aldım çok dekoratif cibinlik yaptırıyorum hem de loğusa yatağım daha süslü olacak

bütün sinekler bana hücüm ediyor akşamları..hele dün gece bi saldırıya uğradım uykumdan uyandım biri bacağımda birikolumda...kan ilaçlarını içe içe kanlandık iyice eşime gelmiyor bana geliy hep..kaydirigubbakcemile3.
cibinlik fikri güzel ama tavanı deldirmek lazım onu asmak için dimi..

evet canım.biraz zahmetli olacak

kızlar bişey soracam.Şu gebelik ayınızı nasıl hesaplıyorsunuz.Ben şimdiye kadar ilk sayfada olan hesaplamaya göre yapıyordum.Ona göre 6 aylığım./. aydayım.Az önce uzman tv yi izledim.28-32 hafta arasına 8 ayda olan gebelik dedi.Kafam karıştıkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ben bu ay işini bi türlü anlayamadım ipekcim,kendimce aldığım tek direngi hafta ölçümü

kızlaar dün kontrolümüz vardı yoğunluktan yazamadım.bebişimiz büyümüş, 1003 gram, ortalama 33 cm olmuş.1 hafta önde gidiyomuşuz, suyu duruşu herşeyi normal dedi. bundan sonra sıkıntılı dönemler başlıyor ve dikkat etmem gereken 4 şey söyledi.
kanama ve su geldiğinde, ayak şişliği normal ama elde ve yüzdeki şişlik, gün içinde bebeğin hareketlerini 12-13 defadan daha az hissedersem, bir de karında sertlik olabilir ama bu sertlik 5 dk.da bir olursa hemen haberim olacak dedi.

bugün çok yakın arkadaşım doğum yaptı, pamuk gibi minnacık bi erkek bebek.çok güzeldi, gözlerim doldu ağlamaklı oldum.ama bebek devamlı uyuyodu, hiç emziremedi.birde normal doğumu bekledi, günüde geçmişti, artık su gelmeye başlamıştı, sancı falanda olmayınca genel anesteziyle sezeryan oldu.çıktığında bana kesinlikle sezeryan yapma, çok acıyo dedi.

darısı başımıza
bizimde bi akraba sezaryan oldu zor kıpırdıyormuş
ayy iyice korku bastı beni
kızlar bihter bakıyorsunuz demi

benim kalbim dayanmayacak sonuna

gelirler birazdan son dakikalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…