güzel anneler nasılsınız bakalım?
kızlar dr um kesinlikle sinek için tablet kullanmamamız gerektiğini hamilelikte ve beş yaşına kadar olan
çocukların odasında tabletlerin veya spreylerin kullanılmasının lkösemiye neden olduğunu söyledi.önemli bir konu olduğu için sizinle paylaşmak istedim
peki sinek kovucu vücuda sürülen sıvılar nasıl..
bütün sinekler bana hücüm ediyor akşamları..hele dün gece bi saldırıya uğradım uykumdan uyandım biri bacağımda birikolumda...kan ilaçlarını içe içe kanlandık iyice eşime gelmiyor bana geliy hep..kaydirigubbakcemile3.
cibinlik fikri güzel ama tavanı deldirmek lazım onu asmak için dimi..
kızlar bişey soracam.Şu gebelik ayınızı nasıl hesaplıyorsunuz.Ben şimdiye kadar ilk sayfada olan hesaplamaya göre yapıyordum.Ona göre 6 aylığım./. aydayım.Az önce uzman tv yi izledim.28-32 hafta arasına 8 ayda olan gebelik dedi.Kafam karıştıkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
darısı başımızabugün çok yakın arkadaşım doğum yaptı, pamuk gibi minnacık bi erkek bebek.çok güzeldi, gözlerim doldu ağlamaklı oldum.ama bebek devamlı uyuyodu, hiç emziremedi.birde normal doğumu bekledi, günüde geçmişti, artık su gelmeye başlamıştı, sancı falanda olmayınca genel anesteziyle sezeryan oldu.çıktığında bana kesinlikle sezeryan yapma, çok acıyo dedi.
kızlar bihter bakıyorsunuz demi
benim kalbim dayanmayacak sonuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?