2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bihterin olmesini bekliyordum ama ne behlulede yazik oldu haha o ne haldi sac sakal karismis esmerlesmis eski rofleler gitmis resmen yaizk oldu yakisikli cocuga bihter gitti nihalde almaz artik onu ben ikinci koca olarak aliyim bari hehehehehehehehe :):)

Saadet % 51 kızın oluyomuş... bayanssulusmile
Hayırlı olsun öğrenmişsin ..Kimseye söz verme Oğluma alcam

kızlar, doktor bu gidişimde vitamin yazmadı bana balık yağı yazdı, artık onu kullanmalısın dedi.
Ocean diye bi hap yazdı.
siz de içiyormusunuz? ya bu balık yağı kilo aldırıyor dimi?

Ben balık hapı kullanıyorum ama hiiiiiiç kilo almadım..
Dr biri bırak dedi..
Öteki iç bitir dedi..
Bi ara ismine bakar yazarım kaydirigubbakcemile5

Kızlar bebek bezini neden stok yapıyorsunuz? sempatiksalakcinni nasılsa markette var..
Evi neden dolduruyosunuz? bilmiyorumkismile

evet canım bende hiç sevmem esim yanımda olmayınca. dün yatarken esimin yastıgı v bebegime sarılarak yattım :) resmen cocuk gibi :)

Şeniz Benim eşim ben olmadan yatağımıza girmez..
ben salondaysam salonda tv karşısında uyur..ben nerdeysem orda uyuyo...klava: Kaçarım diye korkuyo heralde kaydirigubbakcemile3 ...neyse artık bebiş geliyoda sarılmayı bıraktı..
opuyorumnanaktan

15gün yurt dışına çıktı..Yanlız başıma Otel odasında yatmak ne zormuş diyo :asigim:

Saadet % 51 kızın oluyomuş... bayanssulusmile
Hayırlı olsun öğrenmişsin ..Kimseye söz verme Oğluma alcam

hehe simdiden verdim valla sana benzerse yakisikli olur sen guzelsin kizima kocada buldum yuppiiiii simdiden zaten evde kalmasin diye gelecek planlari yapiyorum uff ya cocuk buyutmek ne zor esimle konusuyorum yuse diyorki 16yasindan sonra disari cikicak bara falan gidicek yok izin vermem ne isi var erken diyorum burda oyle diyo deidmki oyle olcaksa alir donerim turkiyeye istemem gece uykusuz kalicam beklicem cok zormus valla daha karnimda telasi basladi offf offf :)
hangi universiteye gidecek onun plani bile kafamda yani psikopat oldum..

günaydın sevcan.. nasılsın canım. gidip öğrencilerimi bir sınav yapayım da geleyim. görüşürüz sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…