2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çitlenbiq'ten Haber var ^^^^Iyiizz cok sukur fazla giremiyorum artik internete simdilik hersey yolunda gidiyor ogullarimda cok iyi teyzeleri.^^^^

Kızlar Gunaydın Showda herkes için sağlık programında mehmet öz var yararalı bilgiler konuşuluyor bir bakın istrseniz...

kızlar günaydın ...canım çok sıkkın...sabah uyandımm boğazım ve kulağımın arası içten kaşınıyordu..bahar alerjisi olanlar daha iyi bilir...dilimle şöle içerdenn yavaşça kaşıdımm yutkunarak..sonra elimi yüzümü yıkarken birde baktımm ( aferdersiniz ) ağzımdan üç kere kan geldi:çok üzgünüm: dr dan randevu aldım onbir buçukta gidicemm umarımm ciddi bişey yoktur:Saruboceq: ve bebişime bişey olmamıştır:Saruboceq:

kızlar gunaydın sızelere bişi sormak ıstıorumm dunden berı bebegım oynamıo ya hıc hıssetmedım hareketlerını sızdede oldumu hıccc bana bı akıl verın nolur meraktan ölucemmmmm

kızlar gunaydın sızelere bişi sormak ıstıorumm dunden berı bebegım oynamıo ya hıc hıssetmedım hareketlerını sızdede oldumu hıccc bana bı akıl verın nolur meraktan ölucemmmmm

canım çikolatalı bişeyler ye meyva suyu iç sonra sol tarafına yat dinlen bakalım bi??

günaydın kızlar..
svlkbr.canım çikolata reçel falan yiyip bi 10 dak yürüyüp hareket edip sola yat sonra bakalım hareket edecekmi

tamam cnm kahvaltıdan hemen snra denıcem hıc böle yapmazdı yaa cok hareketlıydı aksıne nazarmı degdı acaba

Dürt biraz sonra göbeğine uzaktabn kumanda koy ufacık hareketi bile görebilirsin

canım geçmiş olsun yok kuzum bebeğin iyidir Şeniz

canım bazen hareketleri yavaşlıyor endişelenme bence...bizim 2 gece hiç hareket etmedi sonra ben uyuyunca neler yapmış babasına .hep eline vurup kaçıyormuş sabah anlatıyordu benımde içim rahatlamıştı..bazen yavaşlıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…