melıoşcum bebiş 1,500 gr boyu 41 cmsıpam kocaman karnım gerçekten ufacık kimse ayımıza inanmıo 5 aylık gibisiniz diolar ama karnım çok aşşağıda mutlaka dönüyodur ama genelde şimdiye kadar hiç yukarı dönük olmadık hani kafa yukarıda hiç usgde görünmedi hep aşşağıda hep sancılanıom özellikle 1 haftadır vajinal muayneye baktı kanala dayamış kafasını dio drumuz cumartesi yine gitcez haftaya ve birde çok fıkır fıkır resmen bikini bölgemde oynuyo kıafasını dayıyo oraya
vallahi tatlım bazen yüksek bazen normal çıkıyodu bazen 160 buldu tokluk şekerim 2 defa açlık şekerim hep normal çıktı mesala 112 117 120 130 akşamları bazen 110 100 103 tokluk şekerim hep böle devam etti bir haftalık takibimde şimdide çlçdüm sabah biraz tatlı yedim şüphelendim kendimde ama normal çıktı 112 çıktı şimdide balımı nutellemı yedim çayımada şeker atm normak çık tı tatlım stres yapma en büyük etken stres ben bigümn eşimle tartışdım ogünde çok ağladım şekerim hiç düşmedi ogün 160lara çıktğnda bide kafaya taktın şekrim vardiye şuanda çok normak allaha şükür doktorma anlattım durmru benm moralim bozuk olduğnda şekerim yükseliyo dedm oda bana dedeki eğer sen mutlu lorsan bebeğin şekeri emer ve oda mutlu olr şeker çıkmaz ve strese çok bağlı belliki swndw kafaya çok taktın benm gibi
canım doğumdan sonra göbek kalmasın diye
ama ben normal doğumda takılıyor diye biliyorum
sezaryanda biraz zor
yaa iki gun önce benımkıde öyle yaptı... aynı anlattığın gibi...
kafasını resmen vajınamda hısettım...ama bı sancı gıbı -gıdıklama gıbı bı duygu hele bı ara resmen çıkıcak sandım, nasıl vuruyor anlatamam Allahım dedım şimdi elını falan sokacak oraya :))) .. acaba benımkıde mı öyle anlayamdım kı doktorada gıttık herşey normal demişti başaşağı duruyormuş...
hayırlısı Allah bilir elbette inş. senın bebişinde zzaamanında gelır...
ne sordundu tatlım
evt.bende hep 59-60 olmak istiyordum bizamanlar..ama hep 62lerde kalıyordum)))hey gidi dünler heyyyyyyyyy:roflol::roflol:
ama güzel ve hırslı rejim yaparım..inş.doğumdan sonra 6-7 ay içine veririm ben bu kiloyu diyorum
canım gebelik şekeri çıkıp diyet yapan varmı dedim
kızlar doğumdan sadece benmi korkmuyorum aceppp
Slm kızlar...doktordan geldikk çok şkür önemli bişey değilmiş kanama....faranjitim varmışşş burnumda da ufak ufak kanamalar oluyormuş.. 8.ayda biraz daha fazla olur dedi...burnumdaki kanama boğazını zorlayınca ağzından gelmiştir dedi...rahatladımm yaahihoyyyt bebeğim için endişelenmiştim çok...
düşünen arkadaşlarımm hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...öpüyorumm hepiniziii:1hug:
canım evt çok taktım ailedede var bide doktor bebeğin kafasında irileşme olur diyince çok korktum
benim açlıkta zaten bir problem yok
tokluktada bugün en yüksek 131 .ıktı açlık 70 80 civarı aten
sanırım benimki çok büyük bi sorun değil ne dersin
bu arada bben her akşam 1 saat yürüyorum çok faydalıymış
bide erken kalkarsam sabhata yürürüm yeterki oğlum ii olsun
var tatlım bi kaç arkadaş ama senin değerler normal değilmi nie sordun kafam karıştıkafamçokkarıştı
canm sen dikkat et allha amenet fazlada kendini yıpratma iyi olur inş bence sinkilerde gayet normal canm
bu isimler arasinda hala dusnuyorum net degil bunalrdan biri olcak ilk isim turk ismi ikinci isimde esimin sectigi bir sey olcak ama karar veremedik bakalim daha isimsiz :)
yagmur -eylul-sumru -cansu
kerry - ismin anlami koyu sacli kahverengi gozlu kadin yani bana benzerse bu isim oturur :)
Meara - ismin anlami deniz ..
Neasa: guzel ve onurlu kadin eski bir din adaminin karisinin ismiymis iskoc ..
kizlar hangisi guzel ? soyadida dollard uyumlu olsun diyorum ama zormus isme karar vermek :)
doğumdan kendi kendinizi korkutmayın ben üzerime küçük sinek konsa korkan çığlığı basan bi tipim. canım çokkk tatlı. ama ben hamileyken kimseden doğum hikayesi dinlemedim, bazıları anlatmaya yeltenince anlatmayın dedim :)) en iyiside bu bence. doğumum başladığında allahım öyle bir soğuk kanlılık verdiki bana hiç panik yapmadan yıkandım, giyindim eşylarımı kontrol ettim, uyuyan kayınvalidemi bile uykusundan uyandırmadan sakince çıktım eşimle :)
bende korkmuyorum. doğanın bizlere bahşettiği bu güzelliği yaşamak kolay olmayacak eminim, ama ben düşününce büyülü bir şey yaşayacağımı hissediyorum, canım yanacağını bilsem de korkusunu değil heyecanını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?