2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaa iki gun önce benımkıde öyle yaptı... aynı anlattığın gibi...
kafasını resmen vajınamda hısettım...ama bı sancı gıbı -gıdıklama gıbı bı duygu hele bı ara resmen çıkıcak sandım, nasıl vuruyor anlatamam Allahım dedım şimdi elını falan sokacak oraya :))) .. acaba benımkıde mı öyle anlayamdım kı doktorada gıttık herşey normal demişti başaşağı duruyormuş...
hayırlısı Allah bilir elbette inş. senın bebişinde zzaamanında gelır...

canım evt çok taktım ailedede var bide doktor bebeğin kafasında irileşme olur diyince çok korktum
benim açlıkta zaten bir problem yok
tokluktada bugün en yüksek 131 .ıktı açlık 70 80 civarı aten
sanırım benimki çok büyük bi sorun değil ne dersin
bu arada bben her akşam 1 saat yürüyorum çok faydalıymış
bide erken kalkarsam sabhata yürürüm yeterki oğlum ii olsun

süpersin benimkide girmek istiyodu ancak geçen gün bi belgesel izledik doğumu gördü ve girmekten vaz geçti korktu:)))
saadetcim karnımız göbek olarak kalmasın die şekerim korse

canım doğumdan sonra göbek kalmasın diye
ama ben normal doğumda takılıyor diye biliyorum
sezaryanda biraz zor

uff ya gobek kabusu sezeryanda korse takilmaz her halde yani dikis falan naisl olcak ya kizkardesimle giderdik plaja bende hafif oturdugumda cikardi bakardim ona oturuyo kalikiyo gidim gobek yok anlamiyorum genetik desek onun anasida benimkide ayni sinir olurdum o incecik upuzun ben hep orta siralardayim ..

a&s cim ben evde babamın dijital şeker ölçüm cihazıyla kendimi ölçmüştüm 112 gibi bişey çıkmıştı aç karnına..
akşam yemek yedikten sonrada ölçmütüm oda 120lerde bişey çıkmıştı..
sonra doktora şeker yüklemesi için gittiğimde.glikozu içip 1 saat sonraki ölçümü 104 çıkmıştı.

beim kasılma tarzında sancılarımda oluyo geçen beni görenler doğuma gidios sanmış yüzünün alı al moru mordu diolar nefesim kesildi ter boşaldı üstümden çok kötüydü böle aşşağıya itiyo resmen midemden hissedios

evt.bende hep 59-60 olmak istiyordum bizamanlar..ama hep 62lerde kalıyordum)))hey gidi dünler heyyyyyyyyy:roflol::roflol:
ama güzel ve hırslı rejim yaparım..inş.doğumdan sonra 6-7 ay içine veririm ben bu kiloyu diyorum

canim verirsin korkma aman bende rejimde cok basarisizim acliga saniye tahammulum yok yani veriyim derken alirim ayrica ama spor falan veririz ne olcak hepimizin derid baska kizkardeismde abla bana kilo aldirici vitamin yollasana diyo deidmki doktora git o yazsin kafadan ilac alma o almaya ben vermeye calistim hayat boyu ne insafsiz hayat ya :)

doğumdan kendi kendinizi korkutmayın ben üzerime küçük sinek konsa korkan çığlığı basan bi tipim. canım çokkk tatlı. ama ben hamileyken kimseden doğum hikayesi dinlemedim, bazıları anlatmaya yeltenince anlatmayın dedim :)) en iyiside bu bence. doğumum başladığında allahım öyle bir soğuk kanlılık verdiki bana hiç panik yapmadan yıkandım, giyindim eşylarımı kontrol ettim, uyuyan kayınvalidemi bile uykusundan uyandırmadan sakince çıktım eşimle :)

kızlar doğumdan sadece benmi korkmuyorum aceppp

bende korkmuyorum. doğanın bizlere bahşettiği bu güzelliği yaşamak kolay olmayacak eminim, ama ben düşününce büyülü bir şey yaşayacağımı hissediyorum, canım yanacağını bilsem de korkusunu değil heyecanını düşünüyorum.

çok sevindim canım.ama bebeğine bişi olmamıştır yani yoksa ağzından değil alt tarafından kan gelirdi...
bide boğazların acıyordu ya onla ilgili birşeymiş allahtan.

canm sen dikkat et allha amenet fazlada kendini yıpratma iyi olur inş bence sinkilerde gayet normal canm

Kızlar ya gerçekten doğumlarımız nasıl olucak ne halde olucaz ben bazen kendimi hayal ediyorum ağlarken bağırırken filan bir tuaf duygu ya öfff

var tatlım bi kaç arkadaş ama senin değerler normal değilmi nie sordun kafam karıştıkafamçokkarıştı

yüksek çıktı tatlım diyetteyim şu an 10 gün sonra kontrol var gerekirse insülin verilecek

canm sen dikkat et allha amenet fazlada kendini yıpratma iyi olur inş bence sinkilerde gayet normal canm

haklısın canım çok sağol
hepimiz Allaha emanetiz o hepimizi korusun

ben ençok neyi hayal ediyorum ve korkularım gidiyo bilionuzmu kızımı ilkkez koynuma koycakları anı ilkkez gördüğüm o büyülü anı

neasa güzel ama söylemesi zor mu ki

maşşallah size negüzelalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…