2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende öyle canım ya zaten görüntü olarakta karnım aşağıda benim..belkide ayaklarını kıpırdatıyor en çok onları hissediyoruzdur..

ben de habire eşime soruyorum karnım aşağıda mı duruyor diye
basket topu gibi duruyor diyor aşağıda değil diyor ama bana aşağıda gibi geliyor
ptesi dr gidince sorucam

ya evet aslında yoksa midemim mahfolucaktı oda çok zor gerçektenn..düşünceli oğluş bunlar yerim ben onları...

benim midem çok yanıyor
benim kız yukarda mı yani şimdi bile yanıyor :bbo:

benim midem çok yanıyor
benim kız yukarda mı yani şimdi bile yanıyor :bbo:

canım yukarı çıktıkça mideye baskı oluyor ve yanma oluyor
bizimkiler altta ya baskı yapmıyor mideye genelde bu böyledir
yukarı çıktıkça mide sorunları başlar/artar

canım benimde öyle sordum baş aşağı duruyor o yüzden dedi bana ..

geçen ay gittiğimizde benimkide başaşağı duruyordu ama çok hareket eder demişti doktor yeri olduğu için yabi sürekli pozisyonu değişirmiş ama benimki hep kasıklarımda valla umarım aceleci çıkmazlar bizimkiler..

bu çift yönlü kullanımlı..

bu tek yönlü ama önünde ve arkasında malzeme koyma yerleri var..ikisi arasında kaldım artık karar vermem lazım haftasonu kısmetse alıcaz çünkü..

bence boşver malzeme koymayı çift yönlü al ki yafrun seni görsün

öylemi diyorsun şekercim ya valla bi karar veremedim ben başta ona karar vermiştim,sonra diğerini görünce kafam karıştı...çok bakmamak lazım valla baktıkça kafam karışıyor..kafamçokkarıştı

yan yana koyucam artık hangisi daha kaliteliyse..bu arada kızlar haşim işçan geçidi varmış ist da orda daha uygun oluyormuş böle şeyler ve markalar varmış hep biz pazar oraya bakıcaz...

Bence de çift yönlü al, daha iyi. opuyorumnanaktan

Selam bu arada .kaydirigubbakcemile3

yan yana koyucam artık hangisi daha kaliteliyse..bu arada kızlar haşim işçan geçidi varmış ist da orda daha uygun oluyormuş böle şeyler ve markalar varmış hep biz pazar oraya bakıcaz...

Evet canım, Haşim İşcan geçitinde daha uygun oluyo, indirimde yapıyolar. sempatiksalakcinni Ben de hafta içi anakucağı bakmaya gidicem oraya. opuyorumnanaktan

valla canım çok zor ikiside güzel ama pahalıymış sanki yawww

arabaya gelince boşver herşey koyma cebini filan
çift yönlü olması önemli bide mümkümse tekerler amortsörlü olsun!!!
çok faydasını göreceksin

ben pierre cardın 2080 gördüm 400lr ama harika
çift yönlü
ön VE arka tekerler amortisörlü
güneşliği tamamen kapanabiliyor (yazık kimisi yarım kapanıyor güneşte bebekler tavuk gibi kızarıyor
hem yağmur ve güneşte de çok kullanışlı
tek elle kapanıyor (gerçi ben 2elle kapatabildim ama ufacık olduğumdandır haha)
bence buna da bi bak ben yerinde gördüm
o kadar mikemmellll ki gerçekten ben annemle alacağım onu bekliyorum y
yoksa şimdiye çoktannnnnn almıştım,
hem sırtıda tam yatıyor buda önemli bence arabada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…