tabi aklına yatması çok önemli bide kendin görünce daha farklı oluyor resimlerden
ve yanyana birkaç model görünce daha ii karşılaştırabiliyorsun
kıyaslamak daha kolay
bende çıkıyorum eşim gelir bugün bari pc arkasında görmesin adam beni :)))
Sleppycim yataklarından 1.sini aldık ve çok beğendik, siyah beyaz olanı aldık biz.
fiyatlar farklılık gösteriyor demekki, iyi pazarlık et, 200 TL ye bile var kraftın o modeli...
bu arada bazı arkadaşlar gereksiz buluyor ama ben de aldım bebek arabasını. evin içinde bile olsa kullanıcam, çok güzel çünkü en çok ona bayıldım, hem kış bebeği diye hiç dışarı çıkmıcakmıyız canım biz aaa....
neyse, kesinlikle çift yönlü olmalı; ana kucaklı birlikte olanından alma bence, bisüre sonra anakucağına sığmadığında ne olacak, o zaman çift yöne bana gerekmez diyosan o ayrı tabi...
arka ve ön tekerleri 360 derece dönmeli kesinlikle ve kilitlilenibiliyor olmalı
tam kapanabilen bir tentesi olmalı ve en önemlisi tam yatış pozisyonu alabilmeli...
bayağı bir araştırmıştım, almadan önce, bu siteden ve başka sitelerden annelere sordum hep..
ben de pierre cardin aldım ve çok da iyi bi karar verdiğimi düşünüyorum..
canım benim hoşgeldin topikimize nasılsın?kızın nasıl kocaman olmuştur ..az kaldı artık senin dime...bizde arkandan geliyoruz:))) sende çift yönlü dedin aklım dahada yatmaya başladı gibi...
pazar bakıcaz bizde diğer biçok mağazaya baktık eğer denildiği gibi uygunsa park yatak,bebek aravbası setini falan ordan alıp gelicez..senin hazırlıklar nasıl gidiyor az kalmıştır herhalde..
o zaman ana kucağını ayrı al bence...
Hoşbuldum canım, iyiyim sen nasılsın bakalım. Hazırlıklar daha bitmedi ama az kaldı. Kızımda iyi , kocaman oldu, en son gittiğimde 1741 gramdı. Herşeyi güzel çıktı.Normal doğum istediğim için ne zaman geliceği belli değil ama son 56 günüm kaldı. :))) Senin bebiş nasıl, cicilerine baktım da hepsi çok güzeller. opuyorumnanaktan
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/25/4156.jpg
benim bebek arabam bu işte. çok sevdim inan, açması tek elle ve demin saydığım bütün özellikleri var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?