2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim için araba koltuğu şart belki uyan bi başka modeli vardır..artık oraya gidince sorayım bi..

tabi canım böyle şeyler çok öenmli valal sağol fikrin için bi bakalım..bende baştan beri hep krafta baktım bide chicco ya en çok içime sinen şimdiye kadar onlar olmuştu şimdi başaka altarnetifler de çıktı..

tabi aklına yatması çok önemli bide kendin görünce daha farklı oluyor resimlerden
ve yanyana birkaç model görünce daha ii karşılaştırabiliyorsun
kıyaslamak daha kolay

bende çıkıyorum eşim gelir bugün bari pc arkasında görmesin adam beni :)))

Sleppycim yataklarından 1.sini aldık ve çok beğendik, siyah beyaz olanı aldık biz.
fiyatlar farklılık gösteriyor demekki, iyi pazarlık et, 200 TL ye bile var kraftın o modeli...

sağol canım fikirlerin için öpüyorum seni iyiakşamlar...bebişede öpücüklerimizi gönderiyoruz oğluşumlazemuszemus

bu arada bazı arkadaşlar gereksiz buluyor ama ben de aldım bebek arabasını. evin içinde bile olsa kullanıcam, çok güzel çünkü en çok ona bayıldım, hem kış bebeği diye hiç dışarı çıkmıcakmıyız canım biz aaa....
neyse, kesinlikle çift yönlü olmalı; ana kucaklı birlikte olanından alma bence, bisüre sonra anakucağına sığmadığında ne olacak, o zaman çift yöne bana gerekmez diyosan o ayrı tabi...
arka ve ön tekerleri 360 derece dönmeli kesinlikle ve kilitlilenibiliyor olmalı
tam kapanabilen bir tentesi olmalı ve en önemlisi tam yatış pozisyonu alabilmeli...
bayağı bir araştırmıştım, almadan önce, bu siteden ve başka sitelerden annelere sordum hep..
ben de pierre cardin aldım ve çok da iyi bi karar verdiğimi düşünüyorum..

Sleppycim yataklarından 1.sini aldık ve çok beğendik, siyah beyaz olanı aldık biz.
fiyatlar farklılık gösteriyor demekki, iyi pazarlık et, 200 TL ye bile var kraftın o modeli...

öylemi canım güle güle kullan iyigünlerde bende hangisini alsam karar veremedim artık yan yana bakıp karşılaştırıcam,sallama özelliği varmı onda?

seninkinin modeli ne canım ana kucağını ben daha çok arabamda kullanmak için istiyorum yoksa bebek arabası için değil canım..

yok sabit değil istersen çıkartır koyarsın yanına , aşağıya. yana takmak için ekstra bi aparatı yok ama cihcconunki gibi..

canım benim hoşgeldin topikimize nasılsın?kızın nasıl kocaman olmuştur ..az kaldı artık senin dime...bizde arkandan geliyoruz:))) sende çift yönlü dedin aklım dahada yatmaya başladı gibi...

pazar bakıcaz bizde diğer biçok mağazaya baktık eğer denildiği gibi uygunsa park yatak,bebek aravbası setini falan ordan alıp gelicez..senin hazırlıklar nasıl gidiyor az kalmıştır herhalde..

Hoşbuldum canım, iyiyim sen nasılsın bakalım. Hazırlıklar daha bitmedi ama az kaldı. Kızımda iyi , kocaman oldu, en son gittiğimde 1741 gramdı. Herşeyi güzel çıktı.Normal doğum istediğim için ne zaman geliceği belli değil ama son 56 günüm kaldı. :))) Senin bebiş nasıl, cicilerine baktım da hepsi çok güzeller. opuyorumnanaktan

kızlaaar biz geldik.
aşşağıda düğün var komşular kapıya dayandı zorla beni aşşağı yemeğe götürdüler :))) kokmuştur diye ah ülkemin güzel insanları o düğün telaşında beni düşünmüşler :)
yakın bi ilçeye kınaya gidiyolar gel götürelim seni kocan işte nasıl olsa gece diyolar.
dedim yok yollarda doğururum falan aman aman..
olsun kııız keseriz göbek bağını diyolar :)))))
kendimi ne kadar çekimser tutsamda seviyolar sağolsunlar :))))
sağolsunlar düğün yemeklerinden yedirdiler oğluşuma bide 2 canlısın diye dolduruyoda dolduruyolar :))))

kızlar ben bu gribi nasıl atlatacağım salya sümük karişti gözlerimde akıyo resmen ağlıyom4senedir yeni grip oldumsenağlama

sağol canım işte başladık alışverişlere bi büyük şeyleri halletsem rahatlıycam..bizde en son bir ay önce gördük kuzumu yarın kontrol var bakalım büyümüşmü..geçen sefer 700 gr ve 30 cm di...bende kısmetse normal istiyorum bekliycez bakalım bizde 80 li günlerdeyiz zman geçmiyor diyorum ama azaldı gibi iyice..sağlıkla gelsin minişlerimiz..bende seninkilere bakıyorum arada çok cicişler güle güle giysin prensse ismi netleştimi canım?

ana kucaklı bebek arabalarının hiçbirini beğenmedim ben, çünkü benim istediğim özelliği sağlamıyorlar.
ana kucağını takınca çift yönlü olması açıkcası benim hoşuma gitmiyor. ben ana kucağını ayrı aldım..baby 2 gonun hem daha uygun oldu. ana kucaklı olunca 500'e falan geliyor arabalar .çok gereksiz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…