2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de çift yönlü al, daha iyi. opuyorumnanaktan

Selam bu arada .kaydirigubbakcemile3

canım benim hoşgeldin topikimize nasılsın?kızın nasıl kocaman olmuştur ..az kaldı artık senin dime...bizde arkandan geliyoruz:))) sende çift yönlü dedin aklım dahada yatmaya başladı gibi...

bunlarda kraftın canım dediğin bütün özellikler var ikili fiyatı yani ana kucağıyla beraber 550 falan gibi oluyor..ama o dedğim geçitte pazarlık şşansı çokmuş bi oraya bakıcaz..hiç olmadı en uygun kanzdaydıikili fiyatı 440 falan gibiyidi..

Evet canım, Haşim İşcan geçitinde daha uygun oluyo, indirimde yapıyolar. sempatiksalakcinni Ben de hafta içi anakucağı bakmaya gidicem oraya. opuyorumnanaktan

pazar bakıcaz bizde diğer biçok mağazaya baktık eğer denildiği gibi uygunsa park yatak,bebek aravbası setini falan ordan alıp gelicez..senin hazırlıklar nasıl gidiyor az kalmıştır herhalde..

@sleepy: canım bana arka tekerler amortisörlü değil gibi geldi EMİNMİSİN???
çünkü yön değiştirince onlar öne geçiyor sanırım dimi
bence oraya gidince bi sor yine

@sleepy: canım bana arka tekerler amortisörlü değil gibi geldi EMİNMİSİN???
çünkü yön değiştirince onlar öne geçiyor sanırım dimi
bence oraya gidince bi sor yine

sitesinde 360 derece dönen ön tekerler diyor ama arka tekerlerle ilgigli bişey demiyorr.valla eşim heryerde inceledi ama dediğin gibi gidince bi sorayım tatlım ben..mesela diğerinde yazıyor şok emici arka tekerler diye?

Selam kızlar baya bi kaynatmışsınız maşallah sizeee.

Öznur canım çok sevindim ciddi bir durum olmadığına ama faranjit için çok geçmiş olsun canım.

Seelpy canım bencede çift yön olması çok iyi ama önde dört teker arkada iki teker var,yön değiştirince tam tersi olacak ve arabanın kullanım kolaylığı azalır mı acaba?
Ben önde arkada dört teker olsun istiyorum.

sitesinde 360 derece dönen ön tekerler diyor ama arka tekerlerle ilgigli bişey demiyorr.valla eşim heryerde inceledi ama dediğin gibi gidince bi sorayım tatlım ben..mesela diğerinde yazıyor şok emici arka tekerler diye?

evet canım kurnazlar öyle bi yazıyorlar ki

canım arka tekerler seni özellikle yön değiştirdiğinde çok zorlar
benim dedeiğim modele baktın mı ??
hem dediğimi daha ii anlarsın
bence ön VE arka teker amortisörlü olmalı ve ikiside 2li teker

tabi bu benim fikrim herkez kendi bilir sana uyan bana uymaz vs. ama
az para değil bnunlar ve 1 kere alınıyor
ii düşün derim

anladım canım o zaman ona göre baksak çok daha sağlıklı ızlıcıkta aynı şeyi söylemişsin canım sağol yorumuna..parasından ziyade benim için ergonomisi ve kullanımı önemli artık ona göre tekrar bakalım..çok sağolun şekerler...

ya müthiş ağırlar ya bu model mesela 12 kg bide arka tekerler de çiftlenince bakalım ne kadar artıyor..bu arada pierre cardinin hanigi modeli tatlım bakıyorum ama hangisi acaba?

pazarlamacı gibi oldum hahaha

hayır yok ama ben almıştım yatay pozisyondayken kullanabiliyorsun araba koltuğunla beraber
ama tamamen yattığı için gerek yok
sade arabada da kullanabilirsin koltuğu tak sök yapmadan

canım gez gör ben çok beğendim tabi zevkler tartışılmaz
kendimi bi an satıcı gibi hissettim haha ama güzel bi araba kendim almicam bişeyi kimseye tavsiye etmem ve o kadar çok çeşit varki
ve alınması gereken o kadar çok şey
insan bazen kafası karışıyor ve yanlış seçimler yapabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…