sağol canım işte başladık alışverişlere bi büyük şeyleri halletsem rahatlıycam..bizde en son bir ay önce gördük kuzumu yarın kontrol var bakalım büyümüşmü..geçen sefer 700 gr ve 30 cm di...bende kısmetse normal istiyorum bekliycez bakalım bizde 80 li günlerdeyiz zman geçmiyor diyorum ama azaldı gibi iyice..sağlıkla gelsin minişlerimiz..bende seninkilere bakıyorum arada çok cicişler güle güle giysin prensse ismi netleştimi canım?
Teşekkür ederim canım. Evet ismi netleşti. Irmak Öykü olucak. Seninkinin ismi belli mi ?:ecrin_bebek:
meloşum bolbol c vitamini al yeşillik ye birde suya limon sıkıp iç.
ilk başlarda ben hasta olduğumda doktor öyle demişti.
ilaç kullanamıyoruz böyle geçireceğiz mecburen.
geçmiş olsun canım...
çok güzelmiş canım ismide ..bizimkide büyük ihtimalle Rüzgar Ege olucak tatlım...
yerim sizin isminiziiiiiiiiii opuyorumnanaktan
oğluma adaş geliyoooooo yaşasııın :dance::dance::dance:
meloşçum geçmiş olsun canım bol bol meyve sebze tüketki vüdunun direnci arttsın,çok çok geçmiş olsun canım..
çok güzelmiş canım ismide ..bizimkide büyük ihtimalle Rüzgar Ege olucak tatlım...
ana kucaklı değil bu canım, birçok yerde sordum araştırdım çünkü, olsa en azından biri gösterirdi..
ben 300'e aldım
Seninkide çok güzel, oğlum olsa bende Rüzgar koyardım. opuyorumnanaktan
evet teyzesi büyük ihtimalle zaten Rüzgarı hep istiyordum biliyorsun babamızda Ege yide eklemek istiyor bir izmirli ve sevdalısı olarak büyük ihtimal iki isimli olcak oğluşum..
hiç değiştirmeyin tatlım Rüzgar Ege harika isim...
paşamız sağlıkla gelsin ismiyle büyüsün inan ben çok mutlu oldum :)
2010 eylül analarında 3 tane Rüzgar oldu ne güzeeel :teytey:
saol canm tüketiyorm yaz nezlesi oldum ilaç kullanamıyormya hepsi üst üste geliyo neyse daha kötü şeyler olmasın allahtan ateşim falan çıkmadı kendime çok iyi bakıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?