2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meloşum bolbol c vitamini al yeşillik ye birde suya limon sıkıp iç.
ilk başlarda ben hasta olduğumda doktor öyle demişti.
ilaç kullanamıyoruz böyle geçireceğiz mecburen.
geçmiş olsun canım...

meloşçum geçmiş olsun canım bol bol meyve sebze tüketki vüdunun direnci arttsın,çok çok geçmiş olsun canım..

Teşekkür ederim canım. Evet ismi netleşti. Irmak Öykü olucak. Seninkinin ismi belli mi ?:ecrin_bebek:

ana kucaklı değil bu canım, birçok yerde sordum araştırdım çünkü, olsa en azından biri gösterirdi..
ben 300'e aldım

ya kızlar kısmetten hala haber yok demiii...
face falanda üye değil ulaşabileceğimiz bi yol yok yani.
gerçekten endişelenmeye başladım artık...

meloşum bolbol c vitamini al yeşillik ye birde suya limon sıkıp iç.
ilk başlarda ben hasta olduğumda doktor öyle demişti.
ilaç kullanamıyoruz böyle geçireceğiz mecburen.
geçmiş olsun canım...

tatlım alıyorm neler yemiyorumki portakal limom ıhlamur pekmez bal kırmızı biber banamısın demiyo bide pazar gece tatile gideceğiz geçmezse gerçi havada soğuk

yerim sizin isminiziiiiiiiiii opuyorumnanaktan
oğluma adaş geliyoooooo yaşasııın :dance::dance::dance:

evet teyzesi büyük ihtimalle zaten Rüzgarı hep istiyordum biliyorsun babamızda Ege yide eklemek istiyor bir izmirli ve sevdalısı olarak büyük ihtimal iki isimli olcak oğluşum..

meloşçum geçmiş olsun canım bol bol meyve sebze tüketki vüdunun direnci arttsın,çok çok geçmiş olsun canım..

saol canm tüketiyorm yaz nezlesi oldum ilaç kullanamıyormya hepsi üst üste geliyo neyse daha kötü şeyler olmasın allahtan ateşim falan çıkmadı kendime çok iyi bakıyorm

evet teyzesi büyük ihtimalle zaten Rüzgarı hep istiyordum biliyorsun babamızda Ege yide eklemek istiyor bir izmirli ve sevdalısı olarak büyük ihtimal iki isimli olcak oğluşum..

hiç değiştirmeyin tatlım Rüzgar Ege harika isim...
paşamız sağlıkla gelsin ismiyle büyüsün inan ben çok mutlu oldum :)
2010 eylül analarında 3 tane Rüzgar oldu ne güzeeel :teytey:

hiç değiştirmeyin tatlım Rüzgar Ege harika isim...
paşamız sağlıkla gelsin ismiyle büyüsün inan ben çok mutlu oldum :)
2010 eylül analarında 3 tane Rüzgar oldu ne güzeeel :teytey:

yok zaten değişmez artık en başından beri rüzgar varda ege yeni eklendi ona alışmaya çalışıyorum:)) ama sen listemize ekle canım son anda bişey olursa bakarız artık..evet 3 ledi liste...sağol canım benim..

saol canm tüketiyorm yaz nezlesi oldum ilaç kullanamıyormya hepsi üst üste geliyo neyse daha kötü şeyler olmasın allahtan ateşim falan çıkmadı kendime çok iyi bakıyorm

aman iyi bak canımda atlat biran önce bende heryaz olurum aman dilimi ısırayımda bu yaz es geçsin beni...

lilacım eskiden renkliydi ya listemiz artık olmuyormu liste uzun diyemi acaba ..daha güzel oluyodu renkli ondan dedim..

ay kızlar uzun zamandır liste miste unuttuk valla :)
bende ne zamandır bakmıyorum ekliyim hemen :)

Esatımızda sağlıkla gelsin sevecenim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…