2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence emzik rahatlık
hastanede hep hemşireler kızıyor çocuğu kandırıyorsun diye onlar bakmıyacağı için konuşuyorlar
ben aldım emziğini vericem

geçmiş olsun canım a.s.

sağol canım 10 gün sonra tahril yaptırcam inş. inmiş olur başka bir doktora göstedim oda inüsilin gerekebilir dedi kafam ondan karıştı ama kendi doktorumada güveniyorum senin 2 ci ve 3 saatin demi 200 lerdeydi inş. cümlemizin bebekleri sağlıkla gelir allah a emanetiz

Emmziğe ilk başlarda ben de alıştırmak istemiyorum ama huysuz bi bebek olursa mecbur oyalasın diye vericez....
Başka türlü başedemeyiz...

ooo kızlar haftasonu buranın böyle kalabalık olmasına pek alışkın değilim... nasılsınız.. sohbet koyu valla... bizde ilişkinin i si yok hamile olduğumu öğrendiğim günden bu güne... asıl benim komplekse girmem lazım adam beni artık beğenmiyor diye değil mi ama...

Aman nazar deymesin datlım kaydirigubbakcemile3
Maşallahınız var yani

tamam verılır emzık bılıyorum bende vermek taraftarıyım ama ılk gunden yazık ya bebeişlerimize şöyle bıkac zaman sonra alıştırırız..

kızlar emzik bebeklerimizin damak ve diş yapısını bozuyormuş ayrıca geç konuşmasına ve daha çabuk mikrop kapmasına ishallere neden oluyormuş ayrıca bebeklerimizi kandırıyormuşuz biberonda bebeğin anne sütünü bırakmasına neden olurmuş

annam klardesıme emzıgı gunduz cok huysuz oldugu zamana bıde bazen uyuturken verırdı ve yıl olarakta fazla kullanmadıktan sonra hıcbı sorun yapmıyor cocugun uzerınde kardesımınde hıc bır sorunu olmadı..bırazda bu sorunlar kullanımla alakalı kızlar cocugun agzında unutmamalıyız emzıgı bence....

ama mecbur kalırsak yani hiç durmassa bebiş veririz herhalde emzik ne yapalım ağlamasında

kızlar birde bazıları bebeğin göbeğine lokum para yada pudra kullanırlarmış bunları kullanmamamız lağzımmış bebeğin ağzında pamukçuk denen beyaz şeyler çıkarmış bunuda karbonatlı suya pamuğu batırıp silecekmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…