geçmiş olsun canım a.s.slm kızlar bende 28 haftalıgım bakalım...bizde oglusumla gecen gıttık dr muza cok şükür herseyimiz cok iyi bebişimle..ama sadece benım bı sorunum var kanım ılk gunden beli düşük çıkıyo bu arada bıraz daha düşmüş..oda asırı yorgunluk verıyor.onun dısında baska herseyımız normal guzel...hepinize saglık dılıyorum ..
kızlar durun dogar dogmaz emzık mı verılır bebişlere
benimki 3 sat sadece normal çıktı diğerleri hep yüksek bilmiyorum benim dr hemen beni yönlendirdi hastanede kalman lağzım dedi 48 saat kalmak gerekiyormuş benimkiside ünsiline gerek yok dedi fakat hemen diyetisyene yönlendirdi diyetisyenin kontrolünde diyet yapıyorum her dr farklı birde başka dr sor istersen yada sağlık ocağındaki dr danış istersen fazlada kafana takma dr demek çok tehlike görmemiş ama diyetini mutlaka uygula
geçmiş olsun canım a.s.
Ooo kızlar en azgın çift biziz heralde....
Ara ara doktor yasakladğı dönemler hariç 3 günde bir sektirmiyoruz yani....
Dün akşam çok yorgunduk sabaha erteledik seansı :))
Benim hormonlar tavan yaptı valla...
Eşim de aslında korkuyor ama ben adamı baştan çıkarıyorum valla....
Amaaan kendimi temizlikle yoracağıma kocamla yorarım değil mi ama... Tehlike ise ikisi de tehlike... Birinde estilin çıkıyor yorgunluktan diğerinde pestilin çıkıyor zevkten...
eee tercih 2. telike tabii...
Şaka bir tarafa benim doktor daha yasaklamadı o yüzden bu kadar rahatız...
Son 1,5-2 ay yasaklayabilirim duruma göre dedi....
ONda da risk olursa yani... YAvaş ve dikatli olduktan sonra sorun yok dedi...
vermeyi denedim ama almadı her seferinde midesi kalktı emzik almadımihri tecrübelerini anlat emzik konusunda sen kızına vermişmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?