2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeynepcm ıns sonuna kadar ıyı olsn

bı cok arkadas hamılelık kolay gecıyo dedıler sonrasından bulantıları basladı

dılını ısır da nazar degmesn:)))))))

amin canım ya ama biraz bulansız yaaaa naz niyaz yapamıyom böyle kocişe yapmacıkta olmuyo kaydirigubbakcemile3

bende koltuların hepsnı orttm carsaflarla

gelen gıdenm yok bosuna kalorıferden ıs cekmesn dıye

ortu dantellerı de kaldrdm

oyle temızlık falan ugrsmıyrm

esım supurp sılıyo haftada bır

bende gırgırlıyrm hergun

eskısı gbı beklemesnler artk bızden ıs falan yaaaaaaaaaaaaaaklava:

bız ıkı kardesz ben de kardesm de hamıleyız.))))))

benım gbı olanınız var mı hos ben annemlern yanında degılm ama annem bı onu aryo bı benı:))))

benimde bugün sağ kasığım acayip ağırdı

ayy benim bulantılar yine başladı off geçsin artık dışarı çıkmak istiyorum ama ne mümkün ayağa kalkınca başım dönüyor

bozacım bak sana ilaç vereyim ben 4 gündür allaha şükür karnım doyuyor hiç sabah hariç çıkartmıyorum

ZOFER diye bir iaç dr verdi dayanamıyorum dedim rahatladım walla

ben de sabah aç karnına çıkartıyorum rahat kahvaltı yapıyorum
bugün bi garibim
ilaç içiyorum sabah akşam

ben de sabah aç karnına çıkartıyorum rahat kahvaltı yapıyorum
bugün bi garibim
ilaç içiyorum sabah akşam

sabahları razıyım canım ben yeterki gün içinde çıkmasın ama artık yediklerim hep kalıypr içimde
bana da sabah akşam verdi ama içinde 10 tablet
eczacı günde 1tane iç yoksa hemen biter dedi
günde 1kere içiyorum oda yetiyor bana

tavsiye edrim bu ilacı ama dr danış derim

normal fiyati25 ssk 4milyon

kızlar yaa ben 900gr aldım fakat karnım okadar büyüdüki anlatamam.önceden de karnım vardı ama en azından pantolonlarıma girebiliyordum.şimdi sadece 1 adet eşofmanım var o oluyor üstüme başka hiçbirşeyim olmuyor.hamile pantolonu için de sanki çok erkenmiş gibi geliyor işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım.sanırım doğuma kadar yuısyuvarlak olucam

canım ya bende aynı az göbiş vardı ama şimdi bakıyorum karnım 1 ay önden gidiyor hiç bir şey olmuyor belim bile kalmadı dümdüz oldum gibi birşey

allah allah neden öyle olduki benimde şişti ama rahat şeyler giydiğim için okadar sıkmıyor beni eşim bana hamile kalınca 4takım eşortman aldı rahat giyiniyorum

ben de dr felan giderken kot giyemiyorum karnımı sıkıyor sanki
eşortmn giyorum yazın elbise giyeriz
hiç sevmiyorum klasik hamile kıyafetlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…