zeynepcm ıns sonuna kadar ıyı olsn
bı cok arkadas hamılelık kolay gecıyo dedıler sonrasından bulantıları basladı
dılını ısır da nazar degmesn:)))))))
kızlar bu çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz ben bulamadım:sinifsinif:
kızlar ne zaman hissetceğiz oynadığını bebişlerin ben çok istiyom hissetmeyi ne güzel bir mucize
inşallah canım sende görürsün tüm bekleyenlerde..
bu arada kızlar bu ay kasık ağrıları şiddetli olabilrmiş,rahim büyümeye başladığından..sağ ve sool tarflara batmalar kramplar olabilrmiş yada uzanıldığında.endişelenicek birşey olmadığını normal olduğunu söyledi doktorum..
ayy benim bulantılar yine başladı off geçsin artık dışarı çıkmak istiyorum ama ne mümkün ayağa kalkınca başım dönüyor
ben de sabah aç karnına çıkartıyorum rahat kahvaltı yapıyorum
bugün bi garibim
ilaç içiyorum sabah akşam
kızlar yaa ben 900gr aldım fakat karnım okadar büyüdüki anlatamam.önceden de karnım vardı ama en azından pantolonlarıma girebiliyordum.şimdi sadece 1 adet eşofmanım var o oluyor üstüme başka hiçbirşeyim olmuyor.hamile pantolonu için de sanki çok erkenmiş gibi geliyor işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım.sanırım doğuma kadar yuısyuvarlak olucam
kızlar yaa ben 900gr aldım fakat karnım okadar büyüdüki anlatamam.önceden de karnım vardı ama en azından pantolonlarıma girebiliyordum.şimdi sadece 1 adet eşofmanım var o oluyor üstüme başka hiçbirşeyim olmuyor.hamile pantolonu için de sanki çok erkenmiş gibi geliyor işe giderken ne giyeceğimi şaşırdım.sanırım doğuma kadar yuısyuvarlak olucam
melekcım kac kılosn.)) bayanlara kılo sorulamz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?