2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aç karnına çıkarmak daha iyi
yemeklerden nefret etmiyim diye tutuyorum kendimi miydem bulanınca ya tuzlu ayran içiyorum yada hemen ekmek yiyorum bastırıyor

allah allah neden öyle olduki benimde şişti ama rahat şeyler giydiğim için okadar sıkmıyor beni eşim bana hamile kalınca 4takım eşortman aldı rahat giyiniyorum

canım ben progestan kullanıyorum o çok şişkinlik yapıyor bana daha önceki 3 aşılamam da da öyle olmuştu ama bu sefer daha çok şişti.ben hiçbirşey almadım daha 4 aylık hamile arkadaşım var ondan bile büyük karnım:kedi:

kızlar bu aldığımız yağlar kilolar nasıl gidecek zaten 3-4 kilo fazlam vardı doğumdan sonra düşünemiym 3-4 kilo fazlalık kaç kiloya çıkacak

canım onu hiç düşünme bence bebişini emzirirken zaten vereceksin kilo sonrada ayaklanacak peşinde koştururken vereceksin.asıl ben ne yapayım tiroid hastasıyım kilo vermem mucize gibi birşey ama bebeğim için değer herşeye

allah yardımcın olsun canım bende test yaptırmıştım şükür çıkmadı

inşllh nagihan cığım dışarı çıkıp gezmeyi özledim eşim diyor çıkalım diye ama nerde

Canım çok geçmiş olsun, kendine çok dikkat etmelisin. Kilo sağlıktan önemli değil. Rabbim daha beterinden korusun...

kaydirigubbakcemile

ödem nasıl geçecek peki ya inş. bu hap zararlı değildir ben 1 aydır kullanıyorum ve doktor devam dedi

hayır canım hiçbir zararı yok ilacın aksine faydası var.bebeğin daha iyi tutunmasını sağlayıp düşüğü engelliyor.ilacı bıraktıktan sonra en fazla 1 ay içinde iniyor şişlikler canım.yani en azından benim aşılamalarımda öyle olmuştu

ben de kaçar kızlar uykum geldi yatıyım biraz belki bulantım geçer boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…