2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm benimde kasıklarımda inanlımaz ağrılar var hatta aklıma kötü şeyler geldi ama gönderdim kötü düşünceleri
demek rahim büyüyormuş ha hiç aklıma gelemdi benim
sağol tatlım

ooooooof sıkılıyrm

sanırm burasının tadı herkes 3 ayı tamamalarsa gelecek

sıkıntılar falan bıterse

kımse kakmadı kı

mıllet sevgılıler gnu mu kutluyoooooo

senin de kutlu olsun canım

bence 3 aydan sonra daha çok sıkıntılar başlıyacak böyle düşünme bence

herzaman ki hali buranın kızların ağzı bazen açılıyor bazende hiç konuşmazlar böyle okuyup giderler

olsun canım niye küçük kalasın bizde küçüktük bak büyüdük hayırlısıyla bulantıların varmı canım senin

kımse kakmadı kı

mıllet sevgılıler gnu mu kutluyoooooo

Yok beee nerdeee, biz cefakar türk hanımları olarak temizliğe giriştik. Evi akladık pakladık, bu da yetmedi yemek yok mu diye soran kocaya ters bi bakış atıp çorba yapmaya giriştik. Sızlayan belime, açılmak üzere olan ellerime daha fazla dayanamayıp attım kendimi odaya. Çorbadan başka bişey yapacak halim kalmadı. Günün anlam önemini anlatan tek cümle geçmedi aramızda, bi güzel söz falan... Zaten dünden kavgalıydık... Off bugün artık bitsin, Ütüyü yarına bıraktım. Bitik durumdayım yani lmaz:klava:

ben ıyı dusueyım ıyı olsn cnm Allah kolay sekılde gecrmeyı

nasıp etsn ıns...

evet ya dıger topıkler masallah dokturuyrlar ama bızımkıler pek konuskan degıller(((((

yok canım şükür bulantım yada çok rahatsız edeci bir şikyetim yok çok rahat geçiyor sadece kilo alıyorum sanırım oturup yatmaktan ve bolll yemekten hayırlısı

ben de yalnz yalnzm esım gezmeye gıttı

ben de sızle gecryrm vaktı:)))))))

zaten sevgller gnu falan sacma gelıyo bana cıcek falan da alınmasından nefret ederm klsak bı bayan degılm:) herld

aman canları sagolsn

huzur versnler anlayslı olsnlar gerısı bos

zeynepcm ıns sonuna kadar ıyı olsn

bı cok arkadas hamılelık kolay gecıyo dedıler sonrasından bulantıları basladı

dılını ısır da nazar degmesn:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…