2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmişi kurcaladım melekcim.
55 mm mi olmus bebiş?
ikili testin ilk belirtilerinin iyi cıkması cok güzel
bizde carsamba gidecez. bakalım benim bebiş ne kadar oldu :)) seninkiyle birlikte takip ederiz

Evet teyzesi, koskoca 55 mm bi bebek. Ay inşallah salı günü kan sonuçlarında da güzel haberler alırız. Bakalım senin yavrun nasıl? Cinsiyeti 2 hafta sonra söylicekmiş. Henüz erken dedi doktorumuz...

Kızlar ben gidip kahvaltı hazırlayım bari, daha bişey yemedim bile. Çok yanlış besleniyorum di mi??

Gamze günaydın, sen de mi Eylül annesisin tanıtsana kendini. Hoşgeldin...

canım günaydın ben de eylül annesi olucam inşşş ama 2 gün önce öğrendim ki ikiz bebeklerimmm olucakmııışşşhem de tek yumurta )))):):) normalde eylülde olması gerekiyor fakat ikizler genelde 1-2 ay erken doğarmış bakalım kısmet :):):) inanılmaz mide bulantılarım varrrrr benimde dün tüm gün yattım halsizlikten ve kasık ağrısından dayanamıorum bazen

slm kızlar güneydın güzelbir gün geçirirsiniz inş. kahvaltıdan önce bakmak istedim maş. toplanmışsınız gene opuyorumnanaktan

güzel anneler sevgililer gününüz kutlu olsun.Geçen sene sevgililer gününde hamile olduğumu öğrenmiştim ancak bu mutluluğum sadece iki gün sürmüştü.Allahım inşallah önümüzdeki sevgililer gününü kucağımda bebeğim yanımda eşimle kutlamayı nasip eder.hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar.

amin canım seninde kutlu olsun sevgililer günün

ne güzelllll....... yerimseniben Allah kucağına almayı nasip etsin canım hoşgeldin hihoyyyt bi kız bi erkek olursa ne tatlı olur... Rabbim herşeyden önce sağlık nasip etsin canım a.s.a.s.a.s.

kızlar selam nasılsınız
ben çok kötüyüm kasıklarımda ağrı var midem bi bulanıyor bi ağrıyor bi yanıyor çok değişik
bide halsizleştimki sormayın yataktan kalkamadım şimdide yatıyorum öylece
iyi geçiyor derken nazar değdirdim sanırım

aysecım gecmıs olsn tatlım

Allah sıfanı verr ıns

Rabbm korusun meleklernı cnm

amınnnnnnnnnnn ıns cnm

selam kızlar bende dün doktordaydım,minişim büyümüş 28 mm ,kalp atışlarını dinlemek olağanüstüydü..eli,kolu,bacağı herşeyi görünüyor inanaılmaz bişey.herşey yolunda dedi doktorum,iki hafta sonra ikili testlerimiz yapılcak umarım herşey yolunda gider..ayşecim dikkat et caanım kendine umarım yakın zamanda toparlanırsın..

aysecım gecmıs olsn tatlım

Allah sıfanı verr ıns

amin canım inş

cnm gözün aydın bende haftaya cuma yada ctesi gidicem 9+3 olucaz
bende senin gibi kıpırdadığını görürüm inş

inşallah canım sende görürsün tüm bekleyenlerde..
bu arada kızlar bu ay kasık ağrıları şiddetli olabilrmiş,rahim büyümeye başladığından..sağ ve sool tarflara batmalar kramplar olabilrmiş yada uzanıldığında.endişelenicek birşey olmadığını normal olduğunu söyledi doktorum..

cnm g.aydn...

hayırlı sekılde kucagna aldgn gunlerı de gorursn ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…