2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman dr lar da bazen anlayssız oluyo sadece teorık bılgılerle

bakıyorlar lmaz:

Ayyyy kizlar simdi doktordan geldim. bebegimi ultrasonda gorduk 4sm olmus ya kalbi de pit pit atyo resmen normal cocuk gibi gorunyo yani seklini tamamen almis. kendim cok sasirdim ya onu oyle gorunce. resmen gobisimde bi insan yasyomus :))) bize arkasini donmus uyuyordu. doktorla ugrastik ama uyandiramadik:) babasi gibi uyukuyu cok seviyor olsa gerek:)) haftaya 2li test icin tekrar gel dedi. manyak duygulandim var ya!! onu bi kac saniye boyle gormek bu kadar mutluluk veriyorsa kucaga almak nasil bi duygu dm???ayyyyyyyyyyyyyyyyy opuyorumnanaktan

canım ya hadi gözün aydın.benim bebişim daha hiçbirşeye benzemiyor.inşallah bizde görürüz o günleri kaç haftalıksın canım sen

masallah cnm uykucu bebıs hayatta da uykucu olur da senı ck yormaz ıns cnm

saltanat canım bebeğiniz hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah. bende c.tesi kontrole gittim gördüm bebişimi kalbimiz pıt pıt atıyordu ayyy içim bir tuhaf oldu on anlatamam duygularımı. herşey normal dedi 2 hafta sonra ikili test için gideceğiz kızlar inşallah iyi çıkar dua edin ne olur.

kalca genıslıgı kız bebekte olur hadı hayrlısı tatlım zemuszemus

kıss çok erken genişleme olmadı mı :)))
ne biliiimm göbek yok kalça maşşallahh yani boshayallersmile
hayırlısı bakalımm canımm
sende var mı değişiklik ?

ben de yarın devlet hastanesine gidicem bulantı ilacım az kaldı reçetesiz vermiyorlar bi bahaneyle bebişimi de görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…