aaa ben bugün 8 haftayı tamamladım ama çizelgemde 7+6 yazıyor niye böyle olduki?
ya ben okadar çok su içemiyorum.günde 1,5 lt. falan içtiğim su.
ah canım benim ne güzel benim 4 aylık hamile arkadaşım var onun bile karnından büyük benim karnım[/QUOTE
benim bi şişiyor bi iniyor, meğerse gazmış o ama sertlik var bi karış enlemesine laelaelaelaelae
benim hiç belli olmuyor.göbek yok kilo yok.siz de göbek çıktımı arkadaşlar.
pembeciğim ben esmerim ama cildim çok kuru şimdiden çatlaklarım var. hamileliğin 1. ayından itibaren her banyodan sonra bebeyağı sürdüm şimdi cildim nemleneceğine daha da kurudu ne yapıcam bilmiyorum. c.tesi kontrole dr gitmiştim sordum çatlak için ne yapabilirim diye daha erken 8 kilo al ondan sonra demezmi bilmiyorumkismile bende dedim dr bey benim cildim çok kuru ozaman nemlendirici kullanabilirsin dedi
ah canım benim ne güzel benim 4 aylık hamile arkadaşım var onun bile karnından büyük benim karnım
kıs niyeee.daha önceden mi göbekliydin yoksam bebiş mi yaptı bukadar erkenden.
selamlar herkeseee ....
benimde kalçalarım genişledi sankim yaaa(
kılo mu aldn sıslıktır herald:) eyvahedigeldismile
Ayyyy kizlar simdi doktordan geldim. bebegimi ultrasonda gorduk 4sm olmus ya kalbi de pit pit atyo resmen normal cocuk gibi gorunyo yani seklini tamamen almis. kendim cok sasirdim ya onu oyle gorunce. resmen gobisimde bi insan yasyomus :))) bize arkasini donmus uyuyordu. doktorla ugrastik ama uyandiramadik:) babasi gibi uyukuyu cok seviyor olsa gerek:)) haftaya 2li test icin tekrar gel dedi. manyak duygulandim var ya!! onu bi kac saniye boyle gormek bu kadar mutluluk veriyorsa kucaga almak nasil bi duygu dm???ayyyyyyyyyyyyyyyyy opuyorumnanaktan
Ayyyy kizlar simdi doktordan geldim. bebegimi ultrasonda gorduk 4sm olmus ya kalbi de pit pit atyo resmen normal cocuk gibi gorunyo yani seklini tamamen almis. kendim cok sasirdim ya onu oyle gorunce. resmen gobisimde bi insan yasyomus :))) bize arkasini donmus uyuyordu. doktorla ugrastik ama uyandiramadik:) babasi gibi uyukuyu cok seviyor olsa gerek:)) haftaya 2li test icin tekrar gel dedi. manyak duygulandim var ya!! onu bi kac saniye boyle gormek bu kadar mutluluk veriyorsa kucaga almak nasil bi duygu dm???ayyyyyyyyyyyyyyyyy opuyorumnanaktan
kalca genıslıgı kız bebekte olur hadı hayrlısı tatlım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?