2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocaman olms bebiş masallah:=)))))))))))))) :ecrin_bebek:

hayrlı sonuclar alırsn ıns cnm

hepimiz için inşallah canımcım.

arkadaşlarımada doktorları badem yağı demiş bilmiyorum ki canım senin biliceğin iş

kafam karıştı bak.internetten de bakiyim bari.herkes dr.unun ne dediğini yazsın bakalım
en çok hangi fikirde birleşeceğiz.bana bi krem ismi de verdi ama unuttum yazmadım salak gibi.

krem isimi vermedi bana daha erken onu ilerleyen zamanlarda veririm bunu kullan yeterli dedi

ozıcım:))))))

catlagı onleyen tıbbı ılac yokmus kardesmn dr baya acıklama yapmıstı

eger ıc karn genısse catlamazsnz

yoksa catıy catıy:))))) catlarsnz demıstı.....

cılt esneklıgı ıle alakalı cnm:)))

tenın nasıl bılmıyrm ama esmerler pek catlamıyo dye bılıyrm

ben beyaz tenlıyım sımdıden eskı zamandan kılodan dolayı catlamıstm(((((((

ben de beyaz tenliyim zaten çok eskiden kalma kalçalarımda çatlaklar var.yenileri eklensin istemiyorum.

ben de beyaz tenliyim zaten çok eskiden kalma kalçalarımda çatlaklar var.yenileri eklensin istemiyorum.

bende ıstemıyrm aynen cnm

bol su ıcerek tenımızı de canlı ce nemlı olmasını saglayabılırz bana dr 2.5 ıc dedı

2.5_3 e yakın ıcmeye calısıyrm

bebe yagları da surebılırsn cnm

yarın ebru kursum var şubat tatilindeydik tatilden önceki son derse ve tatilden sonraki ilk derse gidememiştim bakalım yarın gittiğimde arkadaşlar hamile olduğumu anlayacaklarmı çok merak ediyorum

yarın ebru kursum var şubat tatilindeydik tatilden önceki son derse ve tatilden sonraki ilk derse gidememiştim bakalım yarın gittiğimde arkadaşlar hamile olduğumu anlayacaklarmı çok merak ediyorum

benim hiç belli olmuyor.göbek yok kilo yok.siz de göbek çıktımı arkadaşlar.

pembeciğim ben esmerim ama cildim çok kuru şimdiden çatlaklarım var. hamileliğin 1. ayından itibaren her banyodan sonra bebeyağı sürdüm şimdi cildim nemleneceğine daha da kurudu ne yapıcam bilmiyorum. c.tesi kontrole dr gitmiştim sordum çatlak için ne yapabilirim diye daha erken 8 kilo al ondan sonra demezmi bilmiyorumkismile bende dedim dr bey benim cildim çok kuru ozaman nemlendirici kullanabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…