2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya hadi gözün aydın.benim bebişim daha hiçbirşeye benzemiyor.inşallah bizde görürüz o günleri kaç haftalıksın canım sen

ya ben SAT'a gore 13 haftayim ama dr gec dollenme dedi ve ultrasonda SAT'dan 2 hafta daha kucuk gosteriyo. yani suan 11-12 hafta araligindayim. ay kizlar inanilmaz bi duygu ya! insallah Allah hepimize bebislerimizi sadece ultrasonda gorup sevinmekle kalmayarak kucagimiza alarak gul kokusunu icimize cekmeyi nasip etsin!:Saruboceq:

ben renkli gözlüyüm eşim tarafında baya renkli gözlü var bakalım ne olcak

kıss çok erken genişleme olmadı mı :)))
ne biliiimm göbek yok kalça maşşallahh yani boshayallersmile
hayırlısı bakalımm canımm
sende var mı değişiklik ?

:))) Rabbım herkesı cok farklı yaratmıs

kımısı erken olur kımsı gec fızyolojık degısıkler kımbılır akıl sır ermez

48.100 dum hamıle kaldgm gun sımdı 50 oldum:)

hareketszlık.. ıkızler baya buyu 90 falan oldu herld

saldım takke kullunmuyrm:)))))))

insallah hersey yolundadir..Allah sag salim cocuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin! ben manyak duygulandm. gercekten anlatilmaz bi duygu ya, keske babasi da gorseydi diyorum :kedi:

Kizlar ben cok cabuk kilo aliyorum galiba siz almadik diyorsunuz.. ben hamile kaldigimda 52 idim gecen hafta 56 olmusum bilmiyorumkismile Allah bilir bu hafta kac oldum ohaoldumsmile

geç değilmi canım kahvaltı için.Gerçi evde olunca öyle oluyordur biz çalışanların öyle yemeği vakti geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…