2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım esimle sürekli kavga ediyoruz. birbirimizden soguduk. bebek sinir küpü olacak dogdugunda

benim eşimde sen hamile kaldıktan sonra çok değiştin diyor çok sinirli bişey olmuşum gerçekten öyle
ah şu hormonlar ama hepsi geçicek birbirinizi yıpratmayın
bebiş gelince hepsi geride kalcak çünkü sende oda unutacaksınız

canım yaa bizim sorunlarımız birbirimizide cok iyi tanımamamız. evledik hemen askere gitti esm sonra o askerdeyken evci izinlerinde ben hamile kaldım. suan hem evliliğe alısmaya calsıyoruz hemde bebege. esim sözde cok sabırlı ve ve alttan alıyor ama hiçde öyle değil. cok bunalıyorum

cnm agrıdaydn demı...

Allah ıslah etsn ya o dusunceszlerı

Allah yardmcları olsn cnm dualrmz tum polısler ıcın

cnm daha önce flörtünüz olmadımı
bak üzüldüm şimdi senin için
evt evliliğe alışmak bide bu sinirle alışmak çok zor haklısın insan ne kadar birlikte olsada evlilik çok farklı sen bide çalışıyosun sanırım dahada zor gelir herşey
ama bi bebiş gelsin bak ne tasa kalacak ne kavga
sen onunla ilgileneceksin o seni kıskanacak yada o ilgilenicek sen kıskanıcan günler nasıl geçiyor anlamıcan
sanki 10 çocuğum varmış gibi konuştum ama 9 yeğenim var hepsinde böyle oldu
sen sıkma canını bebeğini etkiler
gerçekten sinirli olur bebiş bak uyutmaz sonra seni
keninide onuda eşinide üzme cnm
bebişine alışveriş yap ii gelebilir belki

evet canım yeni geldi. 1 ay oluyor. ben duygual ve sinirli oldum hamilelik sürecinde. esimde tek hamile kalan senmisin zihniyetiyle konusuyor.

cnm erkeklerde sankı antrapoza gırıyo bız hamıleyken tabı bazı cınsel ıhtyaclrına baglıyrm ben

ruhsal ıclernde yasadkları ıcn

bır de hamılelgı yasayamadkları surec oldugu ıcın bır turlu algılayamıyrlar

dun dıger kızlarla da sohbet ettk bu onular hakkında

onlardan anlays ve sabır dılıyrz

sankı bız omur boyu mu hamıle olcaz kısacık sure ne derse sabredeyım deseler ne kaybederler?

ama erkekler bıze gore duygusz ve ruhsz oldukları ıcın anlamamalrı dogal

ya bır kere gebelık gecırse su erkekler kadın ruhundan anlarlar ama nafıle:)

ortalık cok karısacak gibi o kişilere söyleyecek söz bulamaıyorum. pek ortalıkta bulunmamak lazım. A&S insallah esine ve diğer polislerimize hiç birsey olmaz

aahh canımmm ahhhh keske yasasalar su ruhsal sıkıntıyı.

evet canım yeni geldi. 1 ay oluyor. ben duygual ve sinirli oldum hamilelik sürecinde. esimde tek hamile kalan senmisin zihniyetiyle konusuyor.

tatlım hem yenı evlılık hem bebege hamılelıge alısmak esın ıcın ve senn ıcın zor olabılır..

bır de esınn bence şu durumu var

yenı askerden gelen kısıler normal hayata ve ınsan ılıskılere sanırım kolay adapte olamıyrlar

cunku askerlkte yasam farklı o bakımdan

cnm şu sınırlı durumlarda çok muhatab olmamaya calısın

gel nette sohbet edelım

sureklı vıcık vıcık olmak sureklı bırbırınzde hata gormenze neden olur

bıraz ayrı yasam alanı olustrun

esını bıraz serbest bırak ne yapmaktan hoslanıyrsa oyle yapsn

sonra zaten normal yasama ve sana adapte olacaktr cnm uzulme

cunku gobuste mınıcık yavrun var

sonrakı yasamın dusun ve ona gore davran tatlım

ortalık cok karısacak gibi o kişilere söyleyecek söz bulamaıyorum. pek ortalıkta bulunmamak lazım. A&S insallah esine ve diğer polislerimize hiç birsey olmaz

amin cnm sağol
ctesi saat 5 te gitti 11 de geldi
dün 8 de gitti 10 da geldi yazık olurda unutur diye kapıdan girer girmez sevgililer günümüz kutlu olsun aşşkım seni seviyorum dedi
bişiyler yedi müsadenle ben yatıcam dedi uyudu yazık
19 şubatta doğum günü inş o günlerde bişey olmazda bari onu kutlarız
asker polis eşi olmak çok zor
yazık ne yedikleri belli ne içtikleri hepsi soğukta dışarda Allah hepsini bildiği gibi yapsın

cok zor dogru cnm

Allah hyrlı gunler yasamımızı nasp eder ıns...

bıter artık su devletın mılletn cılesııııııı

hepsını Allah bıldgı gbı yapsn

merhaba kızlar nasılsınız...benim sol kasığımdaki ağrı hala devam ediyor..adele acısı gibi kasılıyor bıçak batıyor sanki...doktora gittim tahlil yaptı herşey normal..bebişkomada baktı eli kolu çıkmış büyümüş.4.4 cm olmuş bizimkisi.....15 gün sonra martın 1 inde ikili testimiz yapılacak hayırlısıyla..

ya hamılelık gecıcı surec ve bu surecte cesıtlı sorunlar yasanır bızde bu surecte eslermze

destek olmalıyz dıye dusunceklerı yere

yok sen sınırlı oldn yok boyle oldn

yahu onceden boyle mıydık hayr

demek kı gececekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kalın kafalarına soksunlar şu adamlar

masallah cnm

ıns h.sonuclarla gelırsnzemuszemus :lepi:

mopsy cnm gözün aydın kocaman olmuş bebeğin
bende cuma yada ctesi gidicem bakalım miniğim ne kadar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…