kızlar tünaydın nasılsınız
ben biraz sıkıntılıyım bugün 15 şubat ya malum buraları karıştıracaklar sanırım eşim ve bütün arkadaşları sokaklarda dua edin ne olur hepsi için tabi
canım esimle sürekli kavga ediyoruz. birbirimizden soguduk. bebek sinir küpü olacak dogdugunda
sen nerdesin ki canım
benim eşimde sen hamile kaldıktan sonra çok değiştin diyor çok sinirli bişey olmuşum gerçekten öyle
ah şu hormonlar ama hepsi geçicek birbirinizi yıpratmayın
bebiş gelince hepsi geride kalcak çünkü sende oda unutacaksınız
canım esimle sürekli kavga ediyoruz. birbirimizden soguduk. bebek sinir küpü olacak dogdugunda
kuuzum ya esın askerden yenı gelmemıs mıydı?
yalns mı hatrlıyrm
kızlar tünaydın nasılsınız
ben biraz sıkıntılıyım bugün 15 şubat ya malum buraları karıştıracaklar sanırım eşim ve bütün arkadaşları sokaklarda dua edin ne olur hepsi için tabi
canım yaa bizim sorunlarımız birbirimizide cok iyi tanımamamız. evledik hemen askere gitti esm sonra o askerdeyken evci izinlerinde ben hamile kaldım. suan hem evliliğe alısmaya calsıyoruz hemde bebege. esim sözde cok sabırlı ve ve alttan alıyor ama hiçde öyle değil. cok bunalıyorum
evet canım yeni geldi. 1 ay oluyor. ben duygual ve sinirli oldum hamilelik sürecinde. esimde tek hamile kalan senmisin zihniyetiyle konusuyor.
cnm agrıdaydn demı...
Allah ıslah etsn ya o dusunceszlerı
Allah yardmcları olsn cnm dualrmz tum polısler ıcın
cnm erkeklerde sankı antrapoza gırıyo bız hamıleyken tabı bazı cınsel ıhtyaclrına baglıyrm ben
ruhsal ıclernde yasadkları ıcn
bır de hamılelgı yasayamadkları surec oldugu ıcın bır turlu algılayamıyrlar
dun dıger kızlarla da sohbet ettk bu onular hakkında
onlardan anlays ve sabır dılıyrz
sankı bız omur boyu mu hamıle olcaz kısacık sure ne derse sabredeyım deseler ne kaybederler?
ama erkekler bıze gore duygusz ve ruhsz oldukları ıcın anlamamalrı dogal
ya bır kere gebelık gecırse su erkekler kadın ruhundan anlarlar ama nafıle:)
evet canım yeni geldi. 1 ay oluyor. ben duygual ve sinirli oldum hamilelik sürecinde. esimde tek hamile kalan senmisin zihniyetiyle konusuyor.
ortalık cok karısacak gibi o kişilere söyleyecek söz bulamaıyorum. pek ortalıkta bulunmamak lazım. A&S insallah esine ve diğer polislerimize hiç birsey olmaz
merhaba kızlar nasılsınız...benim sol kasığımdaki ağrı hala devam ediyor..adele acısı gibi kasılıyor bıçak batıyor sanki...doktora gittim tahlil yaptı herşey normal..bebişkomada baktı eli kolu çıkmış büyümüş.4.4 cm olmuş bizimkisi.....15 gün sonra martın 1 inde ikili testimiz yapılacak hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?