2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar... A&S cim eşinin Rabbim yardımcısı olsun...

Butterfly canım hiç kafana takıpta kendini üzme erkekler babalık duygusunu geç hisseder derlerdi benim eşimde tamam çok sevinmişti bebek haberine, ama gün geçtikçe daha da bilincine varıyor baba olacağının. Biraz daha sabırlı ol cnm sonunda onları pişman edeceğiz...

Bu arada sutyen giymeyen arkadaşlar bence iyi etmiyorsunuz. Bu gün nette yine okudum hamileyken alttan destekli hatta dik sutyenler kullanmamız gerekliymiş. Bende hamile kalmadan önce evdeyken hiç takmazdım ama şimdi sadece uyurken çıkarıyorum.

ama acıyolar :bbo: kafamçokkarıştı :1no2: :1shok: :uhm: :a015: :çok üzgünüm:

canım Allah razı olsun
seninle aramızda 1 gün var sanırım ikili test için randevu verdimi doktorun

evet canım çok yakınız.senin nasıl gidior var mı bulantın kusmalrın?kaydirigubbakcemile5

canım benim kusma yok da 6,haftadan itibaren bulantı başladı hala da devam ediyor
acayiptir ki özellikle geceleri oluyor sabah kahvaltıya kadar sonra ara ara gün içerisinde devam ediyor

bende sütyenle daha rahat ediyorum.öteki türlü yürüdükçe lömbür lömbür daha çok sızı yapıyor...
bende birtek yatarken çıkarırım sütyeni....

kızlar buarada ben sabah sağlık ocvağınada gittim gerçekten çok ilgili alakalı davrandılar kaydettiler beni..<heray uğrayın dediler...
birde bebeği dinlediler ama ilk başta dinlemek istemediler bizim aletle 15.haftadan önce kalp sesi duyulmuyor dediler bende bi deniyelim dedim denedik tık yok...sanki radyo frekansı gibi sesler geldi devamlı bişi duyamadık...sağlık ocaklarındaki alet basit bişiymiş yani....
sonra doktoruma gidince orda ultrsaonda gördüm çok şükür...
ama hareket ettiğini hiç görmüyorum ben..burdaki arkadaşlar kıpır kıpırdı falan diyorlar anlatırken ki benim bebeğimin boyuda 4.5 cm nerdeyse okadarda kıpır kıpır bişi gözükmüyor...geçen hafta gittiğimdede kuyruk gibi bacağını kaldırıyordu hafifçene yay gibi..yani daha çok küçükler sizinkiler nasıl kıpır kıpır hareket ediyor kii anlamadım...

bana ne lömbür lümbür

sütas ıneklerı gbı gezıcemmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))))

ay sütaşın inekleride aşkk ineğiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
en sonreklamlarda izlemişsindir romantik romantik sallarsın artıkkaydirigubbakcemile3

mopsy ne kadar doğru bilmem ama erkek bebekler çabuk hareketlenirmiş kızlar daha tembel olurmuş
belki seninde kızın olacaktır

canım Allah razı olsun
seninle aramızda 1 gün var sanırım ikili test için randevu verdimi doktorun

Aa öylemi cnm :) Benimki 1 ay sonra çağırdı oda 13 Marta denk geliyor o zaman da 13 haftalık olacağım inşallah... Bende o zaman yapacağını düşünüyorum.Hem belki cinsiyetinide söyler... :lepi: Sen yaptırmıştın dimi 3 hafta sonra alıcaktın sonucu. Umarım karıştırmadım. a.s.

mopsy ne kadar doğru bilmem ama erkek bebekler çabuk hareketlenirmiş kızlar daha tembel olurmuş
belki seninde kızın olacaktır

Banada komşum tam tersini söyledi erkeler uyuşuk olurmuş.... Daha geç canlanırmış dedi. Ben 6+3 te göremedim de kalp atışlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…