:teytey::teytey::teytey:
Selam kızlar... A&S cim eşinin Rabbim yardımcısı olsun...
Butterfly canım hiç kafana takıpta kendini üzme erkekler babalık duygusunu geç hisseder derlerdi benim eşimde tamam çok sevinmişti bebek haberine, ama gün geçtikçe daha da bilincine varıyor baba olacağının. Biraz daha sabırlı ol cnm sonunda onları pişman edeceğiz...
Bu arada sutyen giymeyen arkadaşlar bence iyi etmiyorsunuz. Bu gün nette yine okudum hamileyken alttan destekli hatta dik sutyenler kullanmamız gerekliymiş. Bende hamile kalmadan önce evdeyken hiç takmazdım ama şimdi sadece uyurken çıkarıyorum.
sempatiksalakcinni
sehercim aramızda 2 gün var canım çok yakınız :lepi:
gece oyle sısıyorlar ve acıyorlar kı
gunduz de daralıyrm
Selam kızlar... A&S cim eşinin Rabbim yardımcısı olsun...
Butterfly canım hiç kafana takıpta kendini üzme erkekler babalık duygusunu geç hisseder derlerdi benim eşimde tamam çok sevinmişti bebek haberine, ama gün geçtikçe daha da bilincine varıyor baba olacağının. Biraz daha sabırlı ol cnm sonunda onları pişman edeceğiz...
Bu arada sutyen giymeyen arkadaşlar bence iyi etmiyorsunuz. Bu gün nette yine okudum hamileyken alttan destekli hatta dik sutyenler kullanmamız gerekliymiş. Bende hamile kalmadan önce evdeyken hiç takmazdım ama şimdi sadece uyurken çıkarıyorum.
evet canım çok yakınız.senin nasıl gidior var mı bulantın kusmalrın?kaydirigubbakcemile5
bana ne lömbür lümbür
sütas ıneklerı gbı gezıcemmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))))
bana ne lömbür lümbür
sütas ıneklerı gbı gezıcemmmmm:))))))))))))))))))))))))))))))))
ama acıyolar :bbo: kafamçokkarıştı :1no2: :1shok: :uhm: :a015: :çok üzgünüm:
canım Allah razı olsun
seninle aramızda 1 gün var sanırım ikili test için randevu verdimi doktorun
mopsy ne kadar doğru bilmem ama erkek bebekler çabuk hareketlenirmiş kızlar daha tembel olurmuş
belki seninde kızın olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?