2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meleğini gördün geldiğin ne güzel
ben de yarın bulantı ilacı yazdırmak için gidicem
bu sefer devlete gidiyim diyorum bi bahaneyle bebişimi görürüm

selam kızlar..nasılsınız,?
ben bu aralar yoğun çalışıyorum hiç bakamadım buraya inş.herkes iyidir. Bzde sanırım iyiyiz... benım mıde yanmaları ve bulantılarımda olmasa süper olacağız ama bekliyorum bı 7 ay daha dayanacağım.... (

merhaba mopsy inşallah 2 li testin iyi çıkar canım bende 27 şubat ta yaptırcağım bakaım hayırlısı.

Polis eşi olan arkadaşımıza Allah yardımcınız olsun diyorum canım.

Butterfly canım üzme kendini erkeklerin çoğu aynı sen bebeğinin keyfini çıkar takma kafana başka şeyler doğumdan sonra herşey düzelecek inşallah görsünler bakalım ozaman bizleri :roflol::teytey:

pembe50 ,saltanat çok tşk.ederim kızlar.ben iyi deilim çok kusuyorum.bugün 15:30 da kontrolüm var ilaç isteyecem doktordan.bozocum sen hangi ilacı kullanıyosun canım.ben zofer die bi ilaç kullandım ama faydası olmadı.çok rezil durumdayım dolmuşta bile kusuyorum off offf..

geçmiş olsun inşllh geçer biran önce
ben dramamine kullanıyorum sabah akşam içiyorum

geçmiş olsun inşllh geçer biran önce
ben dramamine kullanıyorum sabah akşam içiyorum

tşk ederim canım bakalım bebişim ne durumda büyüdü mü? en son 10 gün önce lekenlenmem olmuştu biliosunuz bugün iş başı yaptım raporluydum.evde olanlarınız çok şanslı dışarda bu bulantılarla hayat çok zor.mafoldumben

dışarı çıkmaya ödüm kopuyor
bi dışarı çıksam bebişime bişeyler alıcam

sağol suraycım inşallah hepimizin iyi çıkar...
butterfly canım üzme kendini eşine ve kendine biraz zaman tanı..benimkiside öyleydi inan ki sadece hamile kalan senmisin modundaydı ama yeni yeni alıştı..beni şaşırtıyor....
hiç ev işlerine yardım etmediğini söylüyordum devamlı belki hatırlarsın geçenlerde yorgana çarşaf geçirdi gözlerim yaşardı valla....son 2-3 gündürde ilgisi çok arttı..durmadan beni ve bebeği seviyor...
ama düne kadar hiç öyle hareketleri yoktu bende biraz sinirleniyordum içimden sallamıyor diye onlarında bi alışma süreci var demekki...bizde biz bebişkoyu hormonlarımızla bulantılarımızla daha çabuk hissediyoruz onlar biraz daha geç hissedecek ve alışacak.benden tavsiye biraz zaman ver ve yıpranma lütfen

ay Allah yardimcin olsun ya!benim cok bulantim ve kusmalarim olmadi cok sukur ama olan azcik bulanti ve kusmalar bana kiyamet gibi gelmisti simdi biraz mide yanmam var ..senn durmun cok zor olmali. ama morelini yuksek tutmaya calis! insallah en yakin zamanda gecer! bence bebegini ultrasonda gor :kedi: minicik bebisini gorunce herseyi unutyorsun, cektigin hersey buna degermis diyorsun! (bugun gormus ve oyle dusunmus biri olarak gercekten cok morel verici ya!!) delikafadulden

mopsy cnm gözün aydın kocaman olmuş bebeğin
bende cuma yada ctesi gidicem bakalım miniğim ne kadar olmuş
sağol canım....aslında ben perşembe gidecektim ama şu kasık ağrısı yüzünden endişe ettim oyüzden erken gittim.gördüm ya bebeği çok şükür rahatladım....
ama busefer ultrasonda hareket ettiğini göremedim ben..duruyormuydu öyle anlamadım...
meleğini gördün geldiğin ne güzel
ben de yarın bulantı ilacı yazdırmak için gidicem
bu sefer devlete gidiyim diyorum bi bahaneyle bebişimi görürüm

git gör bakalım nekadar olmuş fındık

canım benim çok saol sen hafif atlatmışsın ne güzel kaç haftalıksın peki? benimde 4 gündür başladı bu halim.daha önce yoktu oh ne güzel geçiriyorum derken şimdi bu durumdayım malesef.

bende bebisime biseyler almak istiyorum ama daha cinsiyetini de bilmiyoruz ne alabiliriz ki? sen ne almayi dusunuyorsun? sengözlerimebaksanab

ben aldım:)

ıns ıyı gunlede gıyer

bebıs gıdıgı zaman ayı postu gıymıs gbı olcak:)

yanı dısı pelus ıcı elyaf modelı ayı kıyafetı gbı bır kıslık dıs gıysısı tulum:))))

beyaz renkte.. kutup ayısı gbı olcak melegım ıns

0_3 ay gıyecek yanı tam dogumuna ıyı denk gelıyo

selamlarrr ne çok yazıyosunuz valla
bi giriorum bi çıkıorum oku oku yine bulantım başlıo yazamadan yine çıkıorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…