merhaba kızlar nasılsınız...benim sol kasığımdaki ağrı hala devam ediyor..adele acısı gibi kasılıyor bıçak batıyor sanki...doktora gittim tahlil yaptı herşey normal..bebişkomada baktı eli kolu çıkmış büyümüş.4.4 cm olmuş bizimkisi.....15 gün sonra martın 1 inde ikili testimiz yapılacak hayırlısıyla..
merhaba kızlar nasılsınız...benim sol kasığımdaki ağrı hala devam ediyor..adele acısı gibi kasılıyor bıçak batıyor sanki...doktora gittim tahlil yaptı herşey normal..bebişkomada baktı eli kolu çıkmış büyümüş.4.4 cm olmuş bizimkisi.....15 gün sonra martın 1 inde ikili testimiz yapılacak hayırlısıyla..
pembe50 ,saltanat çok tşk.ederim kızlar.ben iyi deilim çok kusuyorum.bugün 15:30 da kontrolüm var ilaç isteyecem doktordan.bozocum sen hangi ilacı kullanıyosun canım.ben zofer die bi ilaç kullandım ama faydası olmadı.çok rezil durumdayım dolmuşta bile kusuyorum off offf..
geçmiş olsun inşllh geçer biran önce
ben dramamine kullanıyorum sabah akşam içiyorum
tşk ederim canım bakalım bebişim ne durumda büyüdü mü? en son 10 gün önce lekenlenmem olmuştu biliosunuz bugün iş başı yaptım raporluydum.evde olanlarınız çok şanslı dışarda bu bulantılarla hayat çok zor.mafoldumben
tşk ederim canım bakalım bebişim ne durumda büyüdü mü? en son 10 gün önce lekenlenmem olmuştu biliosunuz bugün iş başı yaptım raporluydum.evde olanlarınız çok şanslı dışarda bu bulantılarla hayat çok zor.mafoldumben
dışarı çıkmaya ödüm kopuyor
bi dışarı çıksam bebişime bişeyler alıcam
sağol canım....aslında ben perşembe gidecektim ama şu kasık ağrısı yüzünden endişe ettim oyüzden erken gittim.gördüm ya bebeği çok şükür rahatladım....mopsy cnm gözün aydın kocaman olmuş bebeğin
bende cuma yada ctesi gidicem bakalım miniğim ne kadar olmuş
meleğini gördün geldiğin ne güzel
ben de yarın bulantı ilacı yazdırmak için gidicem
bu sefer devlete gidiyim diyorum bi bahaneyle bebişimi görürüm
ay Allah yardimcin olsun ya!benim cok bulantim ve kusmalarim olmadi cok sukur ama olan azcik bulanti ve kusmalar bana kiyamet gibi gelmistisimdi biraz mide yanmam var ..senn durmun cok zor olmali. ama morelini yuksek tutmaya calis! insallah en yakin zamanda gecer! bence bebegini ultrasonda gor :kedi: minicik bebisini gorunce herseyi unutyorsun, cektigin hersey buna degermis diyorsun! (bugun gormus ve oyle dusunmus biri olarak gercekten cok morel verici ya!!) delikafadulden
bende bebisime biseyler almak istiyorum ama daha cinsiyetini de bilmiyoruz ne alabiliriz ki? sen ne almayi dusunuyorsun? sengözlerimebaksanab
bulantı yasayanların Allah yardmcısı olsn
saol canım allah razı olsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?