2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

erkek çocuğu ultrasonda erken belli edermiş kendini hareketli olurmuş canım öle duymuştum belki senin bebeğin kızdırbayanssulusmile

cnm ben yanlış görmüşüm senin ticker ı ben 8+5 im bugün
testi yaptırmadım çok erken daha benim için ama yapılınca 3 haftada çıkıyormuş o doğru işte

Banada komşum tam tersini söyledi erkeler uyuşuk olurmuş.... Daha geç canlanırmış dedi. Ben 6+3 te göremedim de kalp atışlarını.

cnm ben öle duydum hatta pembenin dediği gibi erkek bebeklerin hareketide erken hissedilirmiş benim bütün komşularım erkek annesi onlarda öyle dedi
bide zayıflar daha çabuk hissedermiş

Demekki bana yanlış söylemişler ayy benimki kız mı acaba... Çok merak ediyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah...

evt erkek bebekler önce hareketlenirmiş..9 haftalıkken benimkisi hareket ediyordu herkez oğlu olacak dedi..buhaftada hareket etmiyordu kızmı yani...
ay kızmı erkekmi valla herşeyden bişi çıkarıyoruz)))heheheh...
benim sol kasığımdA BATMA VAR ANNEMDE DİYOR YİNE oĞLANLAR SOLDAN HİSSEDİLİR..AMA ULTRASONDA SOLA KAYMA YOKMUŞ BEBEK ORTADAYMIŞ HALA...
birde annem dedi oğlanlar daha nazik olurmuş çok dikkat etmek lazımmış..kızlar anne karnında daha dayanıklıymış...ay neler var neler bu hurafelerdebilmiyorumkismile

benimde kardeşim erkek annem diyorki ben 10. 11. haftalarda hissetmiştim kardeşini diyor..sende dinle bakalım kendini hissedebilirsin belki diyor..
bende batmalar oluyor birtek..dinliyorum devamlı ama anlamıyorum ..gazmıdır bebekmidir nedir

benim halam da bebek sağda olursa erkek oluyor diyor anladım gitti valla bu işi :roflol::roflol:kafayı yemeden bi cinsiyetlerini öğrenseydik kızlar rahatlıyacağız he kaydirigubbakcemile5

ozaman bakalım hangi hurafe tutacak :teytey:

kızlar bizim bebekler eylül doğumlu olacak ya kız olursa hepimiz eylül koyarmışız isminikaydirigubbakcemile3

Evet cnm yaa banada herkes bişey diyo ayy kesin erkek diyorum sonra biri başka bişey ayy kesin kız diyorum nevrim döndü.... Minikler başlasalarda göstermeye bizde rahat etsek... Bence seninki bu gün uyuyodur ondan hareketsizdir... sırnaşık şey

hadi ya))))ay valla hepsi sallama herhalde..bende bişi uydurcam erkekse anne tembelleşir kızsa aktifleşir dicem bisüre sonra buda ağızdan ağıza gezecek yaniaklinialirimsmile

kızlar benim bebiş sol taraftaydı kızmı olacak sanırım erkekler sağ tarafta olurmuş sağlıklı olsunda inş. hayırlısı neyse o olsun

uyuyordur belkide çünkü sağlık ocağındada yorulmuştur kalp sesini duycaz diye on saatt hemşire bi ordan elledi bi karnımı bi burdan... bende üzüldüm birazcık sonrada kendi kendime güldüm ay gerçekten anne oluyorum galiba kıyamıyorum valla pişman oldum kalbini dinleyelim dediğime))))

sevcan sen kızmı hissediyorsun...ben erkek hissediyorum...
eşimde uluç diyip duruyor benide inandırdı erkek olacağına..bide bana herkez erkek diyor....
eşimede dedim kız olursa üzülcen çok inandın sen erkeğe dedimde yok ya üzülürmüyüm evladıma diyor sağlıkla olsun falan diyorda gerçekten çok meraktayım....
kız olursada çok seviniriz tabi..kızlarda birtaneee ...

Aman onlarda bi saat uyanık kalıversinler :) sonra uyurlar bütün gün... Ablamda hamile benim 7 aylık... Her gördüğümde rahatsız ediyorum bebeği başlıyorum karnını mıncıklamaya sempatiksalakcinni oda başlıyo kıpırdanmaya :) kızıyo sanırım. Hiç sevmicek teyzesini.
Benimki bi 7 aylık olsun hep mıncıklıcam sevcem onu hiç uyutmucam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…