kızlar buarada ben sabah sağlık ocvağınada gittim gerçekten çok ilgili alakalı davrandılar kaydettiler beni..<heray uğrayın dediler...
birde bebeği dinlediler ama ilk başta dinlemek istemediler bizim aletle 15.haftadan önce kalp sesi duyulmuyor dediler bende bi deniyelim dedim denedik tık yok...sanki radyo frekansı gibi sesler geldi devamlı bişi duyamadık...sağlık ocaklarındaki alet basit bişiymiş yani....
sonra doktoruma gidince orda ultrsaonda gördüm çok şükür...
ama hareket ettiğini hiç görmüyorum ben..burdaki arkadaşlar kıpır kıpırdı falan diyorlar anlatırken ki benim bebeğimin boyuda 4.5 cm nerdeyse okadarda kıpır kıpır bişi gözükmüyor...geçen hafta gittiğimdede kuyruk gibi bacağını kaldırıyordu hafifçene yay gibi..yani daha çok küçükler sizinkiler nasıl kıpır kıpır hareket ediyor kii anlamadım...
Aa öylemi cnm :) Benimki 1 ay sonra çağırdı oda 13 Marta denk geliyor o zaman da 13 haftalık olacağım inşallah... Bende o zaman yapacağını düşünüyorum.Hem belki cinsiyetinide söyler... :lepi: Sen yaptırmıştın dimi 3 hafta sonra alıcaktın sonucu. Umarım karıştırmadım. a.s.
Banada komşum tam tersini söyledi erkeler uyuşuk olurmuş.... Daha geç canlanırmış dedi. Ben 6+3 te göremedim de kalp atışlarını.
Demekki bana yanlış söylemişler ayy benimki kız mı acaba... Çok merak ediyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah...cnm ben yanlış görmüşüm senin ticker ı ben 8+5 im bugün
testi yaptırmadım çok erken daha benim için ama yapılınca 3 haftada çıkıyormuş o doğru işte
:) bende karıştırdım sanırım.. Aramızda bir hafta var seninle öyleyse. Bende 9+4 falanım.
cnm ben öle duydum hatta pembenin dediği gibi erkek bebeklerin hareketide erken hissedilirmiş benim bütün komşularım erkek annesi onlarda öyle dedi
bide zayıflar daha çabuk hissedermiş
bende carsamba gidecem doktora 12 haftalık olacaz cinsiyet insallah belli olur.
evt erkek bebekler önce hareketlenirmiş..9 haftalıkken benimkisi hareket ediyordu herkez oğlu olacak dedi..buhaftada hareket etmiyordu kızmı yani...
ay kızmı erkekmi valla herşeyden bişi çıkarıyoruz)))heheheh...
benim sol kasığımdA BATMA VAR ANNEMDE DİYOR YİNE oĞLANLAR SOLDAN HİSSEDİLİR..AMA ULTRASONDA SOLA KAYMA YOKMUŞ BEBEK ORTADAYMIŞ HALA...
birde annem dedi oğlanlar daha nazik olurmuş çok dikkat etmek lazımmış..kızlar anne karnında daha dayanıklıymış...ay neler var neler bu hurafelerdebilmiyorumkismile
evt erkek bebekler önce hareketlenirmiş..9 haftalıkken benimkisi hareket ediyordu herkez oğlu olacak dedi..buhaftada hareket etmiyordu kızmı yani...
ay kızmı erkekmi valla herşeyden bişi çıkarıyoruz)))heheheh...
benim sol kasığımdA BATMA VAR ANNEMDE DİYOR YİNE oĞLANLAR SOLDAN HİSSEDİLİR..AMA ULTRASONDA SOLA KAYMA YOKMUŞ BEBEK ORTADAYMIŞ HALA...
birde annem dedi oğlanlar daha nazik olurmuş çok dikkat etmek lazımmış..kızlar anne karnında daha dayanıklıymış...ay neler var neler bu hurafelerdebilmiyorumkismile
benim halam da bebek sağda olursa erkek oluyor diyor anladım gitti valla bu işi :roflol::roflol:kafayı yemeden bi cinsiyetlerini öğrenseydik kızlar rahatlıyacağız he kaydirigubbakcemile5
ozaman bakalım hangi hurafe tutacak :teytey:
Evet cnm yaa banada herkes bişey diyo ayy kesin erkek diyorum sonra biri başka bişey ayy kesin kız diyorum nevrim döndü.... Minikler başlasalarda göstermeye bizde rahat etsek... Bence seninki bu gün uyuyodur ondan hareketsizdir... sırnaşık şey
cnm yazdıklarmızı okudun degılmı?
sen cıktktan sonra yazdık bı seyler...
cnnını sıkma tatlım okzemuszemus
insallah hepimizin bebekleri saglıklıdır. kız erkek fark etmez.
ne hurafe ne hurafe
:) gercekten
kızlar bizim bebekler eylül doğumlu olacak ya kız olursa hepimiz eylül koyarmışız isminikaydirigubbakcemile3
uyuyordur belkide çünkü sağlık ocağındada yorulmuştur kalp sesini duycaz diye on saatt hemşire bi ordan elledi bi karnımı bi burdan... bende üzüldüm birazcık sonrada kendi kendime güldüm ay gerçekten anne oluyorum galiba kıyamıyorum valla pişman oldum kalbini dinleyelim dediğime))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?