kızlar canım çok sıkkın kocamı göremiyorum 3 gündür
adamın boğazından bi sıcak çorba geçmedi demin aradım bekleme beni gece gelirim diyo ya
slm kızlar bnde cumartesı gttım doktoruma bebişim 2.5 cm di:)ne cbuk büyümüşş hareket bıle edıoduu kıpır kıpırdı valla masllah kuzuma bıızmde 2 martta 2lı test ve ense kalınlıgı..kan ve ıdrar tahlılım yapılck 5kutu hap ıcıomm tupp bebek oldugu ıcın ve bende darlık oldugu ıcın sezeryan dogum olcakmıs:)
aysem saglıgı ıyı olsn da gec de olsa gelsn ıns..
Allah yardmcsı oolsn sen uzulme dıyecem ama elınde degl
dua et sadce tatlım
Ya pembecim, biz son bir ayı falan kötü geçiriyoruz. Görünürde bi sorun yok ama bişey bozuldu sanki. Anlayamıyorum. Taviz almakta üstüne yok. Herşeyden sıyrılmasını şahane başarıyor. Ben yapamam diyo, benim bi gün surat asmam pahasına o şeyden kurtuluyo, bi daha teklif dahi etmiyorum. Ya haklarımız eşit değil yani, yük benim omzumda...
yogurt mayalayıp gelıyorummmmmmmmmmmm
hamarat hatun bende mayalasamki
burdakilerin sattığı sütede güvenemiyorumki
basak tı degıl mı kocıs eleştırılerı hamılelıkte kaldıramayabılırsn
gerceklerı soyluyrm der ama karsıdakı kırılır mı pek dusunmez basaklar byle
tatlım
senın burc?
Ay canım yok biz ikimiz de Balık burcuyuz. İkimiz de alıngaan, çabuk öfkelenen falan. Yine kociş bana göre uysaldır laf aramızda. Ama haklısın ben eleştirilmeyi sevmiyorum kız arkadaşlarım dışında. Hani kankiler ne dese desin, dinlerim onları. Hak verir değişmeye çalışırım ama kociş deyince üzülürüm... Ayy ne bileyiiim....
selam arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik...benim bu hafta berbat oldu midem ,kokular,uykusuzluk,gaz...........
bu arada geçmişi okudum da benim ufaklık ta 8+2 deyken 2.17 cm di... basketçmi olcak ne yoksa normal mi anlamadım.doktorla boy muhabbetine hiç girmedik maaşlaah...sormak da aklıma gelmedi...saflaşıyo insan ultrasona bakarken:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?