buarada kızlar ben bulantı ilacı vermişti dr onu almaya gittiğimde eczacı arkadaşım sana bulantı için olan bileklikler var onlardan getireyim dedi
duydunuz mu ya da kullanan varmı aranızda?
selam arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik...benim bu hafta berbat oldu midem ,kokular,uykusuzluk,gaz...........
bu arada geçmişi okudum da benim ufaklık ta 8+2 deyken 2.17 cm di... basketçmi olcak ne yoksa normal mi anlamadım.doktorla boy muhabbetine hiç girmedik maaşlaah...sormak da aklıma gelmedi...saflaşıyo insan ultrasona bakarken:)))))))))))
selam arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik...benim bu hafta berbat oldu midem ,kokular,uykusuzluk,gaz...........
bu arada geçmişi okudum da benim ufaklık ta 8+2 deyken 2.17 cm di... basketçmi olcak ne yoksa normal mi anlamadım.doktorla boy muhabbetine hiç girmedik maaşlaah...sormak da aklıma gelmedi...saflaşıyo insan ultrasona bakarken:)))))))))))
Hihihii yok tıkınmaya değil de hazırlamaya gitmiştim ben. Benim kociş bankada çalıştığı için geç geliyor. Yemekleri hazıra yakın bekletiyorum. Çıktım diye aradığında da son yapılacak şeylere girişiyorum, salata, kızartılacak bişeyse falan. Benim işim zor yaa... Aç bile olsam beklerim bi de ((