2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar mesai bitmek üzere bende toparlanayım.yarın görüşürüz.öptüm göbişlerden opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

buarada kızlar ben bulantı ilacı vermişti dr onu almaya gittiğimde eczacı arkadaşım sana bulantı için olan bileklikler var onlardan getireyim dedi
duydunuz mu ya da kullanan varmı aranızda?

selam arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik...benim bu hafta berbat oldu midem ,kokular,uykusuzluk,gaz...........
bu arada geçmişi okudum da benim ufaklık ta 8+2 deyken 2.17 cm di... basketçmi olcak ne yoksa normal mi anlamadım.doktorla boy muhabbetine hiç girmedik maaşlaah...sormak da aklıma gelmedi...saflaşıyo insan ultrasona bakarken:)))))))))))

zemuszemus a.s. hosgeldnnnnn

mıllet tıkınmaya gıttı herald

Hihihii yok tıkınmaya değil de hazırlamaya gitmiştim ben. Benim kociş bankada çalıştığı için geç geliyor. Yemekleri hazıra yakın bekletiyorum. Çıktım diye aradığında da son yapılacak şeylere girişiyorum, salata, kızartılacak bişeyse falan. Benim işim zor yaa... Aç bile olsam beklerim bi de ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…