2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız? Muhabbet çok ilerlemiş. Ben uzun süredir yazamadım. Geçmişi okudum, herkezcikler iyi sanırım. 27 Şubatta bende 2li tester gidiyorum. Umarım iyi çıkar. Umarım hepimizinki iyi çıkar.

Walla bazen üzüyo pembişş, kalkıp suyunu almıyo yaa inanır mısın? Neymiş ben onun yarısı kadar çalışıyomuşum. Gıccık (

Canım hoşgeldin, biz iyiyiz çok şükür, inşallah güzel haberlerle dönersin. Ben cumartesi detaylı ultrason ve kan tahlili yaptırdım. Kan sonuçlarım yarın çıkacak. Hayırlısıyla bi gelsin sonuçlar yazarız burdan...

melekcım her ılıskı kendı ıcınde farklıdır ama

sunu soyleyım erkeklere tavız tavızı getırıo

Ya pembecim, biz son bir ayı falan kötü geçiriyoruz. Görünürde bi sorun yok ama bişey bozuldu sanki. Anlayamıyorum. Taviz almakta üstüne yok. Herşeyden sıyrılmasını şahane başarıyor. Ben yapamam diyo, benim bi gün surat asmam pahasına o şeyden kurtuluyo, bi daha teklif dahi etmiyorum. Ya haklarımız eşit değil yani, yük benim omzumda...

seda sayanla onur şan ayrılıyomuş.
yeliz yeşilmen evlenmiş dün hemde karnı burnunda 7 aylık hamileymiş
ne kadar moda oldu medya camiasında hamile kalıp evlenmek...
ben bunları neden yazdımki şimdi ohaoldumsmile
bi anda yazıvermişim haberlerde izlerken :roflol::roflol::roflol:

ay inşallah meleğim çok şükür sen atlattın o sancılı dönemi.
maşallah senin ultrasonda güzel çıktı birde kan tahlilin iyi çıksın ne güzel...
darısı bizim başımıza güzel haberlerle gelellim inşallah....

slm kızlar bnde cumartesı gttım doktoruma bebişim 2.5 cm di:)ne cbuk büyümüşş hareket bıle edıoduu kıpır kıpırdı valla masllah kuzuma bıızmde 2 martta 2lı test ve ense kalınlıgı..kan ve ıdrar tahlılım yapılck 5kutu hap ıcıomm tupp bebek oldugu ıcın ve bende darlık oldugu ıcın sezeryan dogum olcakmıs:)

İnşallah tatlım benim, bak bulantıların geçti rahatladın düşünme hiç rahatla dua edicem size... Gerçi buralarda okudukça içişmden sürekli inşallah diyorum. Allah yardımcımız olsun ...

Canım maaşallah bebişine, Allah esirgesin tüm kuzuları, Doğum için endişe etme, hepimiz bi avazda kurtulucaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…