2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar bebek gelsin ben fazla kucaga alistirmicam benim burda ailem yok yani isim olucak evde gidicegim yer olucak tek basima surekli kucagimda tasimam mumkun degil tabiki alirim arada ama surekli kucak isteyen inga inga aglayan bebekte sevmem sonra ev kalir sac bas dagilir kucaktan hic bir sey yapmaya zamaniniz olmaz soylenirsiniz bu niye surekli agliyor diye ilk gunelr tatli gelsede bir akc ay sonra yorar benim fikrimce tabi bu benim fikrim :)

ben hiç bırakmam kucağımdan bananeŞeniz

Bende bende delikafadulden

alışmasın diyorum ama ...2 teyze.... 1 annanne ...1 baba
komşularda: bebek kokusuna hasret kaldık diyolar...

öffff gelen giden öpecek...kucaklayacak...hele ısıracaklar klava:... allaaaam nasıl korkuyorum.....şimdiden çaktırmadan diyorum zaten...ben öptürmeye kıyamam diye...sonra desem kırılacaklar...
teyzeler altını temizle... doyur... bebiş bizim diyo...
hele büyük teyze uyurken gelip öper uyandırır...şimdiden korkuyorum walla..

<<< Görmemişin oğlu olacaaaaaaak>>>> :teytey:

seker pembe kızının ve senin iyi olmana sevindim.
benim bir arkadasım oglunu 2.350 gr dogurdu.
küvezde kaldı ama simdi masallah cok saglıklı.

aak seninkide maşşallah büyümüş kuzun
ayşecim benimkini ben baştan kandırdım 20gr bilezik istiyom dieee heheh bugün bileziğimi alcan dimi diomda sen door alcam tabiii

canım altınımı alcak o ayrı bu ayrı bir jest :)))
bizde adettir yani altın bişiy alınır mutlaka doğum yapınca ne güzel dimi hehe :)

Ohh maaşallah sağlıkla gelsinler ZAMANINDA

saadetim benim bilezik istememin sebebi yatırım benimki harcayıp duryo bilezik aldırınca kalıo bozduramıoda bende düğünden beri hiç takmadım bileziiklerimi ama olsun alsın ev almak istiyom ben

kızlar mrb, bugün pek keyfim yok.
kötü bir rüya gördüm hala etkisinden cıkamadım

canim benim bende dun gece ruyamda turkiyeye dondum annemi oldurmusler altinalri icin annemi yerde olmus buldum icim yandi 1 sene goremedim seni diye babamda evlenmis nasil uzuldum naisl hemen sabah annemi aradim aman anne sakin altin falan takma isterlersede ver ben sana yenisini alirim sakin dedim icim yanmis vallahi sonrada aradim deidmki seneye seni umreye gondericem soz her masrafin benden cok ozledim annemi anne olunca daha iyi anliyo insan ya cok uzuldum ruyamdan sonra kendime gelemedim :)
annemd aha genc 47 yasinda gitsin seneye sever boyle seyleri umreye gezsin biraz annelik zor ismis simdi anladim cidden :)

ben altin takamam canim hayatim boyunca beyaz altin disinda altin takmadim ben dogu hediyesi guess saat ve louis vitton canta istedim guess watch 400 tl cantada 2000 tl civari yine seninki kadar pahali degil yani :):) bend aha insafliyim..

çanta ve saat diyince dedim nekadar küçük hedye istiyor fiyatları görünce :1shok: böle oldum altın kemer istesen bundan iyiydi kaydirigubbakcemile3

bende altın takmayı pek sevmem bir kaç tane yeşil altın kibar künyeler kolyeler falan var
öle kaba şeyeri takamıyorum 1 tane hint işi bileziğim var kokoş işi memlekette düğünlerde takıyorum yoksam laf olur :)))

ben altin takamam canim hayatim boyunca beyaz altin disinda altin takmadim ben dogu hediyesi guess saat ve louis vitton canta istedim guess watch 400 tl cantada 2000 tl civari yine seninki kadar pahali degil yani :):) bend aha insafliyim..

doğumdan sonra işi bırak dedi kocam. benim için en büyük hediye bu tabi. ama evden eksilen 1 maaş olduğu için hediye mediye isteyemiyorum.

belki de kendi bir sürprüz yapar belli olmaz tabi.
ama yapmasa da benim için en güzel hediye oğluşuma bakacak olmak.
gecelerce uykum kaçtı kime emanet edip gidicem diye.

işte böyle millet çalışacam kariyer yapacam diye yırtınır ben de evimin kadını çocuklarımın anası olacam diye yırtındım. :hulya:

saadetim benim bilezik istememin sebebi yatırım benimki harcayıp duryo bilezik aldırınca kalıo bozduramıoda bende düğünden beri hiç takmadım bileziiklerimi ama olsun alsın ev almak istiyom ben

annemde ayni seker pembem hatta kizar bize :) para verdiginiz seyleri satsaniz bes kurus etmez der alir altinalri ozel gunelrde takar normal gunde saklar onemli bir seymi oldu babama verir yine para saklamanin iyi yolu bencede ben biraz boyle marka subu derken param harcanip gidiyo canim allah gonlunce versin insallah evin olur huzurunda olsun tabi ben ev almistim 5 yil mortgage odedim isim iyidi calistim evliydim ilk eismle sonra anlasamadim baktim onunda ihtiyaci var ayrilmak isteyende bendim onunda altindan alsam ortada kalicak isinide kaybetmisti verdim ona hic istemedim satsin parayi bolussun benle falan hala cok iyi arkadasiz hala basim sikissa yanimda ama eski eismde olsa huzur onemli olan para ev falan hikaye :):)

bende dogumdan sonra cok kilo alıyordum esim baskasına asık oluyor ayrılıyoruz. bende kızımı alıp yurt dısına yerlesiyordum. rüyamda cok agladım uyandıgımda içim öyle sıkılmıs ki yatakta esimi görünce sanki hıncımı alır gibi itekledim

Ayşe aynı anda online olmuşken sana söyliyeyim
sende bana duydukça yardımcı olursun

ben normal doğum istiyorum....sen sezeryan yapacan mecbur...

Doğum öncesi
meryem suresi
inşirah suresi
okunursa doğum kolay olurmuşş..
kayınvalidem geçen telefonda:
efendimizin mührü varmış doğumda elinde olursa kolay olur dedi...oda bunu tam bilmiyo...sen biliyosan açıklarmısın
bide (kayınvalidem şubatta) hacdan hurma ve su getirdi...ben son zamanlarda (zaten ramazana geliyo) hurma yiycem...
bebeğim doğar doğmaz ağzına hurma sürcem....ilk onu yemeliymiş(sünnet)
bide zemzem var

eksik yada yanlış varmı....
bana tam olarak bu konuda yardımcı olurmusun

Son anda insan o telaşta aklı başından gider... şimdiden hazırlıklı olim...liste yapim..

canim esin sana en guzel hediyeyei vermis ben bebeklerin en az 1 sene annesi ile olmasinin cok iyi olucagini dusnuyorum en az tabi 1 sene karakteri gelisirken seninle dogsun buyusun daha buyuk nimet olurmu calisan bir anne ne kadar istesede cocuguna aksam saatleri disinda nasil zaman ayirabilir evdi isti cocuktu cok ama cok zor yeterli sekilde cocugun ihtiyaclari hic bir zaman tam olmaz benim fikrimce anne yaninda olmali cocugunun karakteri olusurken esin super bir insan demekki zor olsada bir maas eksiliyor tabi ama bebeginden dahami onemli allaha sukur hic birirmiz muhtac degiliz iki olmaz bir olur senin terbiyenle buyur yaninda kalir en iyisi kariyer iyi hos ama ben 6 sene gumrukte calistim iyi bir isim vardi buraya gelirken biraktim geldim baktim arkama calisiyorum yillar geciyo elimde ne kalmis hic bir sey sinir hastalik stres hepsi bu baska hic bir sey degil ..

ayyy canım benim üzücü bir rüya olmuş ama okurken kendimi gülmekten alıkoyamadım
bence bu kilo meselesini kafamıza çok takıyoruz ondan böle rüyalar görüyoruz
sen çok hoş bi bayansın kiloda alsan eşin seni hep beğenir ve sever bence :teselli:

buarada biri bana kaç kilo aldın dedi galiba 14 kg almıştım en son 15 20 gün önce baktıımda şimdi bilmiommm

hani büyükler derya ağlasın alma kucağa alışır diye ben onu dedim

evet öyle diyolar...ama sanırım o büyüyünce
ilk doğduğu zaman güven duygusu gelişmemiş olduğundan alınmalıymış

amaaaaan alışkın olsun nolcak
bizde zaten kucaktan inmeyecek sanırım..çocuk bıkacak kucaktan

tersi cikarmis esin bebekten sorna sana dahada asik olucak demekki sikma canini canim senden guzelini bulabilirmi imkansiz ayrica annel oluyorsun onun bebeginin tasiyorsun bitmistir:):)

en güzeli şekerim.
kredi faizleri de düşük şu aralar.
ev en önemlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…