ben hiç bırakmam kucağımdan bananeŞeniz
aak seninkide maşşallah büyümüş kuzun
ayşecim benimkini ben baştan kandırdım 20gr bilezik istiyom dieee heheh bugün bileziğimi alcan dimi diomda sen door alcam tabiii
merhabalar eylül anneleri..
umarım sıcaktan erimemiştir kimse.
geçmişe bakamadım daha umarım herkes iyidir
dün doktora gittik. 1886 gr 42 cm olmuş oğluşum
21 eylülde gelecek gibi görünüyor. yani neredeyse 2 ayımız var.
slm kıslar nasılsınız kısçemin odasını hazırlıos ananesiyle
dra gittik geldik 47 cm 2.300grolmuş kısçem iilaca dewam bırakırsan doğum başlar dedi dr yine 2 hafta dedi kesin kandırıyo bisi a daha sabredelim die ama gelin birde bana sorun ne sancılar çekiom dün gece hiç uyumadım ama olsun kızım ii buarda pekmez çok işe yarıyor
kızlar mrb, bugün pek keyfim yok.
kötü bir rüya gördüm hala etkisinden cıkamadım
hayırdır inşllh
suya anlat aksın gitsin derler
ben altin takamam canim hayatim boyunca beyaz altin disinda altin takmadim ben dogu hediyesi guess saat ve louis vitton canta istedim guess watch 400 tl cantada 2000 tl civari yine seninki kadar pahali degil yani :):) bend aha insafliyim..
ben altin takamam canim hayatim boyunca beyaz altin disinda altin takmadim ben dogu hediyesi guess saat ve louis vitton canta istedim guess watch 400 tl cantada 2000 tl civari yine seninki kadar pahali degil yani :):) bend aha insafliyim..
saadetim benim bilezik istememin sebebi yatırım benimki harcayıp duryo bilezik aldırınca kalıo bozduramıoda bende düğünden beri hiç takmadım bileziiklerimi ama olsun alsın ev almak istiyom ben
canim benim bende dun gece ruyamda turkiyeye dondum annemi oldurmusler altinalri icin annemi yerde olmus buldum icim yandi 1 sene goremedim seni diye babamda evlenmis nasil uzuldum naisl hemen sabah annemi aradim aman anne sakin altin falan takma isterlersede ver ben sana yenisini alirim sakin dedim icim yanmis vallahi sonrada aradim deidmki seneye seni umreye gondericem soz her masrafin benden cok ozledim annemi anne olunca daha iyi anliyo insan ya cok uzuldum ruyamdan sonra kendime gelemedim :)
annemd aha genc 47 yasinda gitsin seneye sever boyle seyleri umreye gezsin biraz annelik zor ismis simdi anladim cidden :)
valla tatlım çok iyi geldi müzik saol opuyorumnanaktan bende aynı durumdayım doğru düzgün biyere çıkmayalı kaç gün oldu pazar vardı bugün gideyim dedim eşim yorulursun değerler çarparlar falan dedi bakayım ikna edebilirsem 5-6 gibi çıkarım :)))
doğumdan sonra işi bırak dedi kocam. benim için en büyük hediye bu tabi. ama evden eksilen 1 maaş olduğu için hediye mediye isteyemiyorum.
belki de kendi bir sürprüz yapar belli olmaz tabi.
ama yapmasa da benim için en güzel hediye oğluşuma bakacak olmak.
gecelerce uykum kaçtı kime emanet edip gidicem diye.
işte böyle millet çalışacam kariyer yapacam diye yırtınır ben de evimin kadını çocuklarımın anası olacam diye yırtındım. :hulya:
bende dogumdan sonra cok kilo alıyordum esim baskasına asık oluyor ayrılıyoruz. bende kızımı alıp yurt dısına yerlesiyordum. rüyamda cok agladım uyandıgımda içim öyle sıkılmıs ki yatakta esimi görünce sanki hıncımı alır gibi itekledim
hani büyükler derya ağlasın alma kucağa alışır diye ben onu dedim
bende dogumdan sonra cok kilo alıyordum esim baskasına asık oluyor ayrılıyoruz. bende kızımı alıp yurt dısına yerlesiyordum. rüyamda cok agladım uyandıgımda içim öyle sıkılmıs ki yatakta esimi görünce sanki hıncımı alır gibi itekledim
saadetim benim bilezik istememin sebebi yatırım benimki harcayıp duryo bilezik aldırınca kalıo bozduramıoda bende düğünden beri hiç takmadım bileziiklerimi ama olsun alsın ev almak istiyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?