kıslar emzik koydunuzmu çantaya
aak seninkide maşşallah büyümüş kuzun
ayşecim benimkini ben baştan kandırdım 20gr bilezik istiyom dieee heheh bugün bileziğimi alcan dimi diomda sen door alcam tabiii
ben altin takamam canim hayatim boyunca beyaz altin disinda altin takmadim ben dogu hediyesi guess saat ve louis vitton canta istedim guess watch 400 tl cantada 2000 tl civari yine seninki kadar pahali degil yani :):) bend aha insafliyim..
bende dogumdan sonra cok kilo alıyordum esim baskasına asık oluyor ayrılıyoruz. bende kızımı alıp yurt dısına yerlesiyordum. rüyamda cok agladım uyandıgımda içim öyle sıkılmıs ki yatakta esimi görünce sanki hıncımı alır gibi itekledim
Ayşe aynı anda online olmuşken sana söyliyeyim
sende bana duydukça yardımcı olursun
ben normal doğum istiyorum....sen sezeryan yapacan mecbur...
Doğum öncesi
meryem suresi
inşirah suresi
okunursa doğum kolay olurmuşş..
kayınvalidem geçen telefonda:
efendimizin mührü varmış doğumda elinde olursa kolay olur dedi...oda bunu tam bilmiyo...sen biliyosan açıklarmısın
bide (kayınvalidem şubatta) hacdan hurma ve su getirdi...ben son zamanlarda (zaten ramazana geliyo) hurma yiycem...
bebeğim doğar doğmaz ağzına hurma sürcem....ilk onu yemeliymiş(sünnet)
bide zemzem var
eksik yada yanlış varmı....
bana tam olarak bu konuda yardımcı olurmusun
Son anda insan o telaşta aklı başından gider... şimdiden hazırlıklı olim...liste yapim..
1 eylul dogum gunum bir sey istemiyorum 15 agustos tanisma yildonumumuz bir sey istemiyorum sadece bebek gelincede alsin istediklerimi sonrada 3 ay sorna christmas var en sevdigim ay tum aile bana hediye aliyo cok belesciyim hehehe :)
1 eylul dogum gunum bir sey istemiyorum 15 agustos tanisma yildonumumuz bir sey istemiyorum sadece bebek gelincede alsin istediklerimi sonrada 3 ay sorna christmas var en sevdigim ay tum aile bana hediye aliyo cok belesciyim hehehe :)
gulbe seker mrb, nasıl oldun bebiş nasıl
hamile kalınca amerikadan aldığım pilates bantlarımı falan kaldırdım niyeyse.
bari şu gösterdiği egzersizleri yapıyım ya
ben de alıcam o lastiklerden doğum sonrası spor için iyi olur
ulkufuk onlıne görünüyosun ama bişey sorcamm sannaa yaa ..bebişin odasına halı aldınmı ? halın ve perden eksikti ? biz perdeyi sipariş verdikk salı alcasss halıda bakıyorum ama pek gezemedimm? sen naptınn ??
ayyy canım benim üzücü bir rüya olmuş ama okurken kendimi gülmekten alıkoyamadım
bence bu kilo meselesini kafamıza çok takıyoruz ondan böle rüyalar görüyoruz
sen çok hoş bi bayansın kiloda alsan eşin seni hep beğenir ve sever bence :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?