2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar dun esim bir arkadasi dogum yapmisti saadet cok korkuyo demis kaidn demiski ben yaptiysam herkes yapar bende cok korkuyordum o videoda izledikelrin gibi falan olmuyo arada agrin sancin oluyo ilacti spiduraldi falan hafifliyo zaten sorna bebekte dogunca hafifliyosun agrin sancin kalmiyo ben bir sene sonra bir daha yapicam demis deidmki valla rahatladim biraz ins bizde boyle deriz dogumdan sonra bu videolar aartiyo aman kolaymis deriz :)

aak seninkide maşşallah büyümüş kuzun
ayşecim benimkini ben baştan kandırdım 20gr bilezik istiyom dieee heheh bugün bileziğimi alcan dimi diomda sen door alcam tabiii

ben altin takamam canim hayatim boyunca beyaz altin disinda altin takmadim ben dogu hediyesi guess saat ve louis vitton canta istedim guess watch 400 tl cantada 2000 tl civari yine seninki kadar pahali degil yani :):) bend aha insafliyim..

saadet pembe daha insaflı bence kaydirigubbakcemile3
sen 3 gün takıp hevesini alırsın ama o yıllar sonra bozdurup kullanır.........amaan çalışsın alsın boşver..kime çalışıyolar sanki

Son düzenleme:

ahahahah:roflol:
aynı şeyi geçende ben de yaptım. rüyamda eşimin bir fotosunu buluyorum. bir tavernadalar arkadaşlarıyla gitmişler falan, sonraki fotoda da kucağında bir kadın var. amanın..!! böyle eğleniyolar falan..

sinirlenmiş bağırmışım. bu da uyanmnış sesime. hayatı iyi misin falan diye uyandırdı beni. defol git başımdan pislik diye tekmelemişim adamı. tabi uyku sersemi neye uğradığını şaşırmış zavallım.

canım benim inşirah zaten işleri kolaylaştırma duasıdır doğumun kolay olsun diye okuyabiirsin meryem suresinide hamileyken bol bol okunmalı diye biliyorum ben.
ayrıetten doğumu kolaylaştıran dua var onu internetten bul bir kağıda yaz ve çantana koy.
zemzemi sadece bebek için değil kendinde sancı çekerken ve doğuma girerken bolca iç.
bebek ilk yanınıza geldiğinde yanındaki büyüğün kim olcaksa annendir büyük ihtimal hurmayı eliyle ikiye bölüp damağına sürsün.zemzemide bir iki damla damlatsın ağzına.
bu kadar canım başka eksik yok inşallah doğumun çok güzel ve hayırlı geçeer tatlım

bende koydum
valla akk ne yalan söyliim eve ihtiyaç var valla alsın kaynanamlarda sordu ne istiyon die bilezik dedim alsınlarki ev için az bişi paramız olsun kenarada

1 eylul dogum gunum bir sey istemiyorum 15 agustos tanisma yildonumumuz bir sey istemiyorum sadece bebek gelincede alsin istediklerimi sonrada 3 ay sorna christmas var en sevdigim ay tum aile bana hediye aliyo cok belesciyim hehehe :)

1 eylul dogum gunum bir sey istemiyorum 15 agustos tanisma yildonumumuz bir sey istemiyorum sadece bebek gelincede alsin istediklerimi sonrada 3 ay sorna christmas var en sevdigim ay tum aile bana hediye aliyo cok belesciyim hehehe :)

12 ağustos evlenme yıl dönümüm,20 eylül doğum günüm,23-24 ağustosta falanda doğum olcak valla benimkide aynen senin gibi hepsi üst üste geliyo alsın valla acımıcam diyorum
ama biyandanda doğum olcak masraf olcak kıyamıyorum

15 ağustos bizim de yıldönümümüz. ilk o zaman başlamıştı ilişkimiz.
ben de doğum iznine 13ünde çıkıcam. yani evdeyim güzel bir sürpriz yapmak istiyorum. ne yapsam ki :uhm:

gulbe seker mrb, nasıl oldun bebiş nasıl

saol canım,valla benim doktorum tatilde olduğu için perşembe görücez oğlumu.beni soracak olursan boğazım gece tutuyor hep öksürüğüm,bu gece saat 4 de bir tuttu saat 4.30.a kadar öksürdüm durdum.uyku uyuyamıyorum geceleri artık.sabah eşimi işe gönderdikten 1 saat sonra dalıyorum sonradfa uyanınca sersem gibi oluyorum bütün gün...

hamile kalınca amerikadan aldığım pilates bantlarımı falan kaldırdım niyeyse.
bari şu gösterdiği egzersizleri yapıyım ya

ulkufuk onlıne görünüyosun ama bişey sorcamm sannaa yaa ..bebişin odasına halı aldınmı ? halın ve perden eksikti ? biz perdeyi sipariş verdikk salı alcasss halıda bakıyorum ama pek gezemedimm? sen naptınn ??

halı perde işini ben de halledemedim ya.
perdeyi nerden sip. ettin ?

rüyada komik gelmiyordu
ne bileyim iyice kafayı yedim galiba. birde bunun logusalık kısmı var o zaman ne yapacaksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…