2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm güzel annişler..Kandiliniz mübarek olsun.Rabbim bebişlerimizi hayırlı ve sağlıklı evlat eylesin...:Saruboceq:

teşekkür ederiz.Sen nasılsın..

dün cok yorucu ama güzel bir gündü. sabah 7de evden cıktık pikniye gittikgece 9da geldik sonra sinemaya gece sinemadan cıkınca kokorec yemeye gittik. eve gelip yatmamız 2.30 oldu :)) bugünde kardesim geldi yanıma birlikte kahvaltı yaptık oturuyoruz simdi

kardesim nöbetten geldi ikimizinde uykusu var biraz sekerleme yapalım gelirim ben yine

maşallah sana.Valla ben o kadarına dayanamazdım herhalde kuytuda bir yer bulup uzanıverirdim.Değişiklik olmuştur senin içindekaydirigubbakcemile5
Bizde dün eşimle evdeydik gün boyu.Bizim içinde değişiklik bubayanssulusmile

merhaba kizlar biz geldik oglusumla,,
umarim iyisinizdir,baya kaynatmissiniz,

saadet canim aman oyle hemn her kapi caldinda kendini atma birde panikleme sekerim Allah korusun en olur ne olmaz,,
cimcimem akili olur annesi oyle deme rabbim hayirli vefali evlat nasip eylesin amin,

sagol ceylancım senınde hyrlı olsun ben perde halı işini bitrdim mobılyamızı beklıoz snra yerleşecez yavas yavas hersey olurrr yeterkı zamnında gelsın meleklerımız

kısmetcım sen nasılsınn denızın ıyıdır umarımm gecmıs olsun zamanınnda gelsınn denızın ıns kndılın mubarekolsunn dualrınız kabul olsun ıns..

selamlar,
yeni hafta hayırlı olsun.
kandiliniz mübarek olsun.
sorularım şöyle :)
haftasonu havuzlu han dedikleri yerden alışveriş yaptık. aldıklarımızı ne ile yıkayacağız. hacışakir kötü kokuyor diye yazanlar olmuş, bunun dışında ne önerirsiniz peki? ayrıca ben mikrobu kırılsın diye ütülemeyi de düşünüyorum. sizler de ütülediniz sanırım?
bir arkadaşım çocuğun tenine değen şeyleri kaliteli al demişti, birkaç tane havuzlu handan aldım ama kaliteli gelmedi bana. gene de bulunsun diye aldım. ama kaliteli olarak nerden zıbın aldınız. sanki arkadaşım mothercare zıbın ve tulumları kaliteli demişti diye hatırlıyorum ama emin değilim. sizler nereden aldınız?

kızlarrr 41 gunumuzzz kldı bzımmmmmmm ınşllh bran önce gecerrrr yatmaktan sıkıldım artk oturamıorum kburga batmasnda cunku...((
gıdım yemek ypıyım barı ne yapsakkıı bıber dolması vr aklımda ıns kalkrsam yapcm:))

dalınıın sıvı deterjanıı cok gzellllllllllll ayrıca dalının bebek yumusatıcısı mıs gıbı bebekkk kokusu varr yumusacıkk ben yıkadım utuledımm dolplrı actıkca hala mıs gıbı kokuoo mutlakaa dalının sıvı deterjanını alınn...

kısmetcım sen nasılsınn denızın ıyıdır umarımm gecmıs olsun zamanınnda gelsınn denızın ıns kndılın mubarekolsunn dualrınız kabul olsun ıns..

merhaba canim ayy cok cok tesekkur ederim,
canim biz iyiyiz dilerim sen ve bebegin iyisnizdir,(kusura bakma gec cvp yazdim ozur dilerim ancak okuyordum:=)
canim seninde mubarek beraat kandilin kutlu olsun dilerim rabbim evine saglik huzur verir,amin,dilerim sende bebegini zamanli dunyaya getirirsin amin,a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…