2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba bende bebişin kıyafetlerini yıkadım şimdi
dalinin ürünleri çok güzel mis gibi koktu her yer tavsiye ederim

sagoll kısmetcmm kızım cok skurr ıyıı rahatı yrınde ama ben braz rahatsızım kaburgalarımm cok agrıoo btıoo buyudukcee benı cok zorluoo artık ınsallh en önmlısı oo zamanında gelsnlerr allahım sızleredee saglık huzur versınn amınnn

cornelia yumuşatıcı kullanmak astım yapıyor diye duymuştum. bebek ürünlerinde yumuşatıcı kullanmayın demişlerdi. acaba ben mi karıştırıyorum?

bu arada herkese hayırlı kandiller
allah hepimizi bi seste kurtarsın
bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inş

cornelia cok cok gecmis olsun normal agrilarin olmasi,,
uyurken karninin altina bir yastik yerlestir belki yarari olur,ama normal artik dogum yakalsiyor teyze olacam(olacaz) hihoyyytaz kaldi sekerim,,masallahh cimcime hanima,,,

saba valla ben duymadım öle bişiyy öle olmus olsa heralde özel olarak dalın bebek yumusatıcısıı üretmezler hıc bı fıkrım yok bukonuda

ben de kullanmadım yumuşatıcı
bide bebek kıyafetlerini yıkamadan önce makinayı boş çalıştırdım kısa programda

burcum merhaba arkadasim,nasilsiniz umarim iyisnizdir,
cok cok tesekkurler Allah razi olsun,cumlemizi bir avazda kurtasin,aminm
seninde beraat kandilin kutlu olsun rabbim gonlunde ne varsa versin amin,
saglikli zamanli bri dogum nasip eylesin amin,

cornelia cok cok gecmis olsun normal agrilarin olmasi,,
uyurken karninin altina bir yastik yerlestir belki yarari olur,ama normal artik dogum yakalsiyor teyze olacam(olacaz) hihoyyytaz kaldi sekerim,,masallahh cimcime hanima,,,

sagol canımmm bacaklrımın arasına koyuorum yastıkk ıdare edıoozzz sırt ustu yatıodumm en rahat ettgımm pozızyon oydu agrılarım azalıodu hemsıre srt ustu ytma dedıı bebege gıden kan akısı zayıflıomuss bende soluma sagıma yatmaya calısıom ama cok zor alısamadım bıturlu srtım boslukta kalıo ve daha cok agrıo napıcmm bılmıorumm(evtt yaklasıozz ıns az kaldıı bıraz daha sabırrr sızedee masllahh tatlımmm sagolasınnn

cornelia bende duymadim canim,,kizalr ben oyle brisey duymadim,:hulya:
kizlar ben daha yikamadim burda yagmru var,
cornelia canim dalin yok burda ama penaten diye bir amrka var ondan almsitim ebek icin pudra sampuanvs,,deterjanda penatenin kini aldim,
ama dalin saglam bir marka astim oalcak olsa sgalik bakanligi asla izin vermezdi,icini ferah tut derim,
ellerine saglik annesi,

merhaba canım iyi olmaya çalışıyorum.sırtım çok ağrıyoo
güzel dileklerin için çok saol canım benim
cümlemiz biz avazda kurtularım inş
bu gece bütün hamişler ve kendim için bunu istiyecem rabbimden:)

bugunu okudumda herkes bebeklerin kıyafetlerini yıkamış bende yıkadım ütülencek beni bekliyolar 1-2 güne odası gelcek bebişimin gelince hemen yerleştiririm ama gözümde büyüyo o kadarda hevesliydim ama çantamıda hazırlım dün akşam rüyamda doğuruyodum hiç bişey hazır değildi çok panik olmuştum

Bende daha hiçbişey yapmadım kızım için.Daha eşyaları bile eksik.Bugün akşam babamızla gidip bakacaz bişeyler.Artık tamamlamam lazım.Dün kardeşim diyorki ama daha bebeğin hiçbir hazırlığı yok.Evet dedim.Almamız gerekenleri söyleyince eşim alırız onlar kolay diyor ama nedense bir türlü başlayıpta alamadıkalsanaalsanasmile Çok üzgünüm çoook

bu arada doğumla ilgili ne düşünüyorsunuz ben galiba sezeryan yapacam
çünkü zaman yaklaştıkça korkmaya başlıyorum

selam kızlar nasılsınız...bi kaç zamandır giremedim evde misafirlerim var ..oğluşumun eşyalarını falan hazırlıyoruz bu haftada odamız gelicek kısmetse..umarım herkes iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…