2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim gecmis olsun bende ayniyim oturamiyorum atmayida hic sevmem 10 dakika uzaniyorum daynamiyorum kaburga agrim sirtima vuruyo sag tarafim sanci icinde ne yap[icaz bilmem doktor bebek buyuyo normal dedi allah hepimize yardim etsin..

ama yinede kafam çok karışık bi türlü karar veremedim
bazen sezeryan diyorum bazen normal doğum diyorum
off wallahi gece gündüz bunu düşünüyorum şimdi:)

bebegin bir sürü masrafı olacak birikim yapmamız lazım diyorum neyi olabilir ki diyor. ahh suu erkekler. bizde komidin alacaz. daha. benim dogum cantam bile hazır değil. gecelik almam lazım. bi sürü eksik var. 35 haftadayım aslında heran dogurabiliriz

cantam hazir bebek icin ilk ayalrda giyilecek kiyafetelri hazir ama daha pembe hic bir sey almadim buteterfly yavas yavas dogsun alirim dedim park yatagini aldik bebek arabasini aldik mama sandalyesini aldik birde su sallanan koltugunu aldik o kadar daha oda mode hic bir sey yok bakalim diger eve gecicekmiyiz burdami kalicaz ona gore davranicam diger ev esyali gecersek fazla bir sey almamiza yine gerek yok ama ben bunalrin hepsini graco aldim ingiliz markasi toplam hesapliyorum cokta para harcamadim yani 400 euro falan harcadim hepsine uyuk esyalar icin baskada bir sey almicam ev isi belli olana kadar ..

ipekyol inan bende geç kalanlardanım. sadece son 2 haftasonudur bebişimizle ilgili faaliyete başladık. oysa herkes çok önce tamamladı herşeyi.
ben geçen hafta oda siaprişini verdim ve ohhh bir iş hallettik dedim :)
bu haftasonu da havuzlu handan küvet- ayaklığı- filesi- telsizi(weevell diye bir alman markası aldım, en uzak mesafe onda vardı) , hastane çıkışı, 3-5 atlet, önlük gibi eşyalar aldım. emzirme sütyeni, tarak, fırça, tırnak makası, dr.brown biberon(güya mama ile hava karışmıyormuş, gaz yapmıyormuş bu biberon, arada 1-2 milyon farkettiği için aldım ama ne kadarı gerçek ne kadarı palavra bebek doğunca göreceğiz :)) bunları aldım.

ama henüz ne park yatak alabildim, ne araba koltuğu(gerçi araba koltuğu sonra da olsa olur, acelesi yok) , ne kendime hastane için lohusa takımı alamadım. ev için bir pijama takımı aldım kendime, hoşuma gitti ama hastanede biraz daha ağır birşey giymek gerekiyor, dantel falan hiiiç sevmem ama annem aldığın çok spor , hastanede o giyilmez dedi :) hastane için daha özel birşey almam gerekecek.
yani bende geç başladım. ve sıcaklar bastırdı, kalan eksikleri artık hızlı hızlı tamamlamak gerekecek. gaza basacağız yani :)

dr konuştun mu canım kaçıncı haftada alacak seni
gününü belirlediniz mi?

günümüz belli değil
belki haftaya gidince söyler
ben de zaten iltihap var bebeğe geçer dedi normal doğumda o yüzden tehlikeye atamam
zaten aklım çıkıyor normal doğumdan

butterfly telsizi 30 euroya aldim bu arada ikinci el ama tertemiz adamin bebegi 6 aylik dogmus almis simdi 2 yaisnda falan bize satti :) aaa kuvet almadim unuttum mother carede gormustum cok ucuzdu aliyim onu :)

butterfly hafta itibarıyla bir hayli heyecanlı olmalısın. senin bile eksiklerin varsa biz rahat olabiliriz :) çünkü ben 36.haftadan sonra her an doğurabilirmişiz gibi düşünüyorum. yani 36.haftayı görenler doğum haberlerini vermeye başlayacak bence. seninde 35.haftan, hayırlısı olsun, umarım herşeyi tamamladığında gelir bebğin, önce gelip panikletmez seni annesi :)

günümüz belli değil
belki haftaya gidince söyler
ben de zaten iltihap var bebeğe geçer dedi normal doğumda o yüzden tehlikeye atamam
zaten aklım çıkıyor normal doğumdan

anladım tatlım
bende geçen gün dr gittim bikini bölgem kapkara oldu aynı zamanda deli gibi kaşıntım vardı ve ben bu kaşıntıyı 10 gün çektim.ha geçer ha geçer dedim yok banamısın demedi.her yerim kabardı ve kızardı en son dr gittim.mantar olmuş meğer krem falan verdi ama geçmez dedi.off kadın olmak ne zor bide bi türlü dr beğenemedim.haliyle 1 aydır burdayım bakalım allah sonumu hayır etsin inş iyi bi dr bulacam

kizlar bende hastanede saten falan goturmek istemiyorum rahat edemem ben penye altli ustlu 2 pjama ayrica birde elbise gibi onden dugmeli gecelik aldim hepsi tertemiz sik saten giyinmek sartmi yanarim ben icinde yani gece sanki kocama cikiyomusum gibi giyenemem gibi geliyo o sanciyla mother careden aldim bir tanesini doiegrlerini normal magazalardan hepsi penye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…