bu arada doğumla ilgili ne düşünüyorsunuz ben galiba sezeryan yapacam
çünkü zaman yaklaştıkça korkmaya başlıyorum
sagol canımmm bacaklrımın arasına koyuorum yastıkk ıdare edıoozzz sırt ustu yatıodumm en rahat ettgımm pozızyon oydu agrılarım azalıodu hemsıre srt ustu ytma dedıı bebege gıden kan akısı zayıflıomuss bende soluma sagıma yatmaya calısıom ama cok zor alısamadım bıturlu srtım boslukta kalıo ve daha cok agrıo napıcmm bılmıorumm(evtt yaklasıozz ıns az kaldıı bıraz daha sabırrr sızedee masllahh tatlımmm sagolasınnn
ben de sezeryan olucam
ama sen yurtdışındasın galiba orda isteğe bağlı sezeryan oluyor mu?
ben de sezeryan olucam
ama sen yurtdışındasın galiba orda isteğe bağlı sezeryan oluyor mu?[/QUOTE
walla gülüm 1 aydır adanadayım ailemin yanına geldim
doğumuda burda yapacam
ben de sezeryan olucam
ama sen yurtdışındasın galiba orda isteğe bağlı sezeryan oluyor mu?[/QUOTE
walla gülüm 1 aydır adanadayım ailemin yanına geldim
doğumuda burda yapacam
hım ozaman olursun sezeryan
Bende daha hiçbişey yapmadım kızım için.Daha eşyaları bile eksik.Bugün akşam babamızla gidip bakacaz bişeyler.Artık tamamlamam lazım.Dün kardeşim diyorki ama daha bebeğin hiçbir hazırlığı yok.Evet dedim.Almamız gerekenleri söyleyince eşim alırız onlar kolay diyor ama nedense bir türlü başlayıpta alamadıkalsanaalsanasmile Çok üzgünüm çoook
benim kesin belli sezeryan olucak
benim kesin belli sezeryan olucak
bebegin bir sürü masrafı olacak birikim yapmamız lazım diyorum neyi olabilir ki diyor. ahh suu erkekler. bizde komidin alacaz. daha. benim dogum cantam bile hazır değil. gecelik almam lazım. bi sürü eksik var. 35 haftadayım aslında heran dogurabiliriz
benimkide belli olsa keske. ne zaman dogum yapacam sezeryan mı normal mi? bi sürü soru işareti var
benimkide belli olsa keske. ne zaman dogum yapacam sezeryan mı normal mi? bi sürü soru işareti var
Bende daha hiçbişey yapmadım kızım için.Daha eşyaları bile eksik.Bugün akşam babamızla gidip bakacaz bişeyler.Artık tamamlamam lazım.Dün kardeşim diyorki ama daha bebeğin hiçbir hazırlığı yok.Evet dedim.Almamız gerekenleri söyleyince eşim alırız onlar kolay diyor ama nedense bir türlü başlayıpta alamadıkalsanaalsanasmile Çok üzgünüm çoook
dr konuştun mu canım kaçıncı haftada alacak seni
gününü belirlediniz mi?
bebegin bir sürü masrafı olacak birikim yapmamız lazım diyorum neyi olabilir ki diyor. ahh suu erkekler. bizde komidin alacaz. daha. benim dogum cantam bile hazır değil. gecelik almam lazım. bi sürü eksik var. 35 haftadayım aslında heran dogurabiliriz
günümüz belli değil
belki haftaya gidince söyler
ben de zaten iltihap var bebeğe geçer dedi normal doğumda o yüzden tehlikeye atamam
zaten aklım çıkıyor normal doğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?