geçmiş olsunanladım tatlım
bende geçen gün dr gittim bikini bölgem kapkara oldu aynı zamanda deli gibi kaşıntım vardı ve ben bu kaşıntıyı 10 gün çektim.ha geçer ha geçer dedim yok banamısın demedi.her yerim kabardı ve kızardı en son dr gittim.mantar olmuş meğer krem falan verdi ama geçmez dedi.off kadın olmak ne zor bide bi türlü dr beğenemedim.haliyle 1 aydır burdayım bakalım allah sonumu hayır etsin inş iyi bi dr bulacam
bende 34.haftadan gun almaya basladim soyle agustos sonu gibi dogrusam ne guzel olur eylullun 12.sini beklemesem
kizlar bende hastanede saten falan goturmek istemiyorum rahat edemem ben penye altli ustlu 2 pjama ayrica birde elbise gibi onden dugmeli gecelik aldim hepsi tertemiz sik saten giyinmek sartmi yanarim ben icinde yani gece sanki kocama cikiyomusum gibi giyenemem gibi geliyo o sanciyla mother careden aldim bir tanesini doiegrlerini normal magazalardan hepsi penye ..
anladım tatlım
bende geçen gün dr gittim bikini bölgem kapkara oldu aynı zamanda deli gibi kaşıntım vardı ve ben bu kaşıntıyı 10 gün çektim.ha geçer ha geçer dedim yok banamısın demedi.her yerim kabardı ve kızardı en son dr gittim.mantar olmuş meğer krem falan verdi ama geçmez dedi.off kadın olmak ne zor bide bi türlü dr beğenemedim.haliyle 1 aydır burdayım bakalım allah sonumu hayır etsin inş iyi bi dr bulacam
geçmiş olsun
seninle günlerimiz yakın benim normalde 10 eylül
geçmiş olsun
seninle günlerimiz yakın benim normalde 10 eylül
bende 34.haftadan gun almaya basladim soyle agustos sonu gibi dogrusam ne guzel olur eylullun 12.sini beklemesem
Al bende o kadar...Aynı dert bendede var..Ama kaşıntısı çok fazla yok Allahtan.Normal doğum,sonrası için daha tercih edilir geliyor bana ama kordon sıkıntımızdan dolayı çok tedirginim.36.haftada gel dedi dr bana.Bakalım belki babamız gitmeden 35.haftada gideriz
bence de götürme saten
penye daha rahat olur
lohusa ateşi basacak zaten yakar seni
yani bende oyle dusundum assolist gibi temiz olsun yeni olsun yeter zaten hastaneden bir tane eski gecelik demisler kanama icin galiba bende deidmki hepsini atarim gelince pislenirse :) rahat olsun bir de hastane cok ama cok sicak bir gece kalmistim yanmistim resmen piserim valla satenle..
melos onuda atsana bu aksam yazicam kartlarimi karistirmiyim form ilerliyo yendien sormiyim sagol canim arkadasim ..sadetciğim adresimi göderdim özeline meloş yani melahat soy adımı yazmayı unuttum koçok olacaktıdelikafaduldendelikafadulden
kızlar ben baur oldum galibacanım acıo kanadıda azcık naapcam bilgisi olan
kizlar bu gun 25 derece burasi yaniyorum simdi sizi daha iyi anladim sutyeni falana ttim vallahi :)
kızlar ben baur oldum galibacanım acıo kanadıda azcık naapcam bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?