2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun
bende 34.haftadan gun almaya basladim soyle agustos sonu gibi dogrusam ne guzel olur eylullun 12.sini beklemesem

seninle günlerimiz yakın benim normalde 10 eylül

bence de götürme saten
penye daha rahat olur
lohusa ateşi basacak zaten yakar seni

Al bende o kadar...Aynı dert bendede var..Ama kaşıntısı çok fazla yok Allahtan.Normal doğum,sonrası için daha tercih edilir geliyor bana ama kordon sıkıntımızdan dolayı çok tedirginim.36.haftada gel dedi dr bana.Bakalım belki babamız gitmeden 35.haftada gideriz

geçmiş olsun

seninle günlerimiz yakın benim normalde 10 eylül

evet canim cok yakin nasil doguracaksam onuda bilmiyorum ama dusundukce icim karariyo kocaman bebek naisl cikicak ordan sezeryan desem kesecekler bicecekler valla sansim olsa su an deseki allah yapma dur basa don hemend erim istemiyorum dogurmak falan

ay geçmiş olsun canım
hayırlısı olsun hepimiz için

bence de götürme saten
penye daha rahat olur
lohusa ateşi basacak zaten yakar seni

yani bende oyle dusundum assolist gibi temiz olsun yeni olsun yeter zaten hastaneden bir tane eski gecelik demisler kanama icin galiba bende deidmki hepsini atarim gelince pislenirse :) rahat olsun bir de hastane cok ama cok sicak bir gece kalmistim yanmistim resmen piserim valla satenle..

kizlar ben bir gece hastanede kaldim herkese baktim bunalr cok rahat millet hic bakmiyorlar aman saten olsun aman saicm dagilmasin bir ben vardim hastanede hafif makyajli hepsi pjamalar hepsi ayaklarinda ev terligi gayet dogal rahat yani hastane sonucta mankenlik ajansida degilki bunalr rahatlar kimse kimseye bakmaz yorum yapmaz hepsi kendiyle ugrasiyo bizim millet ozellikle kaidnalr birbirini yer inceler inceler begenmezse dedikodu yapa bunalr allahtan boyle degil gayet rahat dogallar zengini fakiri ayni yani :)

sadetciğim adresimi göderdim özeline meloş yani melahat soy adımı yazmayı unuttum koçok olacaktıdelikafaduldendelikafadulden

ayyy resmen ter akıyor şu anda yaaa hayatımda böyle olduğumu hatırlamam.
şunu yazayım duşa gitcem kızlar.

kızlar cuma günü bime Johnson Baby seti geliyo 14.90 falan olması gerek.
ben chicconun setini aldım ama bununkinide alcam orda bi arkadaşa dedim bana ayır diye.
yedekte bulunsun diyorum Johnson da iyi marka sonuçta bebekler için üretilmiş..
sizede söyliyim dedim.
arzu ederseniz cuma günü bimeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…