ayyy resmen ter akıyor şu anda yaaa hayatımda böyle olduğumu hatırlamam.
şunu yazayım duşa gitcem kızlar.
kızlar cuma günü bime Johnson Baby seti geliyo 14.90 falan olması gerek.
ben chicconun setini aldım ama bununkinide alcam orda bi arkadaşa dedim bana ayır diye.
yedekte bulunsun diyorum Johnson da iyi marka sonuçta bebekler için üretilmiş..
sizede söyliyim dedim.
arzu ederseniz cuma günü bimeeee :)
birde pişmişimki sormayınnnn
pişmemek elde değil bursada yanıyor ama gök gürüldemeye başaldı yağacak galba yağsa rahtalayacak havaaaa
burda yağıo burdan ora gelio heralde
ben johnson bulabiliyorum sadece cunku yine ing markasi ama keske dalin bulabilsem bence daha iyidir bundan gibime geliyo ..
merhaba ...arkadaşlar ben 33.haftadayım... doktorum bırdahakı kontrole 1 ay sora cağırdı...kafama takıldı yaa daha sık cağırması gerekmıyor mu? sızde nasıl?
merhaba ...arkadaşlar ben 33.haftadayım... doktorum bırdahakı kontrole 1 ay sora cağırdı...kafama takıldı yaa daha sık cağırması gerekmıyor mu? sızde nasıl?
benim komşum yeni doğan hemşiresi dalin için 1 yaşından sonra kullanılması daha ii dedi sebamed önerdi bana bende sebamedin setini aldım hepsi bebekler için ya eminimki herkesin kendi kullandığı en iyisidir kullanarak öğreneceğiz bizde
ayyy resmen ter akıyor şu anda yaaa hayatımda böyle olduğumu hatırlamam.
şunu yazayım duşa gitcem kızlar.
kızlar cuma günü bime Johnson Baby seti geliyo 14.90 falan olması gerek.
ben chicconun setini aldım ama bununkinide alcam orda bi arkadaşa dedim bana ayır diye.
yedekte bulunsun diyorum Johnson da iyi marka sonuçta bebekler için üretilmiş..
sizede söyliyim dedim.
arzu ederseniz cuma günü bimeeee :)
selam kizlar biz geldik ,,
gecmise baktim sezeryandan konussmusunuz kizalr en guzeli normal dogum sanci cok cekiyoruz ama vucut temizleniyor,tabiki sezeryan sartsa oda iyi,ama bence bri sakinca yoks anormal dogum derim,
ben ehrgun dua ediyorum normal dogum icin:=)) cunki heemn kucakliyorum yavurmu aksami ayaktayim yada bir akc saa t sonrasi,
bozo cugum korkma Allahim hangisi hayirlisiysa onu versin,
özkem merhaba canim
nasilsiniz uamrim ikinizde iyisinizdir,mubarek beraat kandilin kutlu olsun,
eet sebamed burdada var tum alis veris yerlerinde evet bebkler icin cok iyi bir urun,
bu urunun buyukler iicnide var,genelde hastanede bu urunden kullaniyorlar bruda cocuk kliniginde birde penaten ama sabemed tavsiye ederim aklima once gelemdi gelseydi ebnde sabemed alacaktim ,
bittikten sonra ona devam ederim artik:=)) gue gule kullanin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?