2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sınırlı geliyor o tarz şeyler hemen tükeniyor zaten fiyat çok uygunmuş bebek yağı çok güzel onun ben göbeğime sürüyorum çok memnunum ... cuma bime bakıcam şansımaaa tşk lilacım

bu arada listeye oğluşumun ismini eklermisin canım tuğra emir sositososito

ben johnson bulabiliyorum sadece cunku yine ing markasi ama keske dalin bulabilsem bence daha iyidir bundan gibime geliyo ..

benim komşum yeni doğan hemşiresi dalin için 1 yaşından sonra kullanılması daha ii dedi sebamed önerdi bana bende sebamedin setini aldım hepsi bebekler için ya eminimki herkesin kendi kullandığı en iyisidir kullanarak öğreneceğiz bizde

merhaba ...arkadaşlar ben 33.haftadayım... doktorum bırdahakı kontrole 1 ay sora cağırdı...kafama takıldı yaa daha sık cağırması gerekmıyor mu? sızde nasıl?

merhaba ...arkadaşlar ben 33.haftadayım... doktorum bırdahakı kontrole 1 ay sora cağırdı...kafama takıldı yaa daha sık cağırması gerekmıyor mu? sızde nasıl?

benımkı 3.hafta sonraya cağırdı ...nts ye gıreceksın dedı bıde
bana göre haftan için.... uzun bir süre vermiş.

bu arada ben daha işteyım ve çıkıyorum
iyi akşamlar herkese.

ben artık 15 günde 1 gidiyorum perşembe günü gitmiştim ayın 7sinde gideceğim sonra 10 günde 1 e düşüreücem dedi sen doktorunu bi uyar dilersen hem için rahatlarr

canim ben turkiyede degilim ama normalde doktorun beni her hafta cagirmasi lazimdi 33.haftadayim yanliz doktor sorun yok sende dedi 2 hafta sonraya ozel doktora 2 hafta sonrayada hastaneye gun verdi burdan bakarsan iki ayri doktor goruyor beni ama 1 ay sureyle hastanedeki doktor gecen hafta gordu beni 1 ay sonra gorucek bu hesapla :)
ozel doktorda iki hafta once gormustu onumuzdeki hafta gorucek ..

sebamed daha iyidir bencede bende bakiyim eczanelere sabamed aliyim :)

normalde bimin sitesinde aktüel ürünler gösteriliyor.
ama şimdi baktıgımda johnson's baby seti göremedim?? :sm_confused:
sen nerede gördün ki tatlım? bende almak istiyorum da opuyorumnanaktan

selam kizlar biz geldik ,,
gecmise baktim sezeryandan konussmusunuz kizalr en guzeli normal dogum sanci cok cekiyoruz ama vucut temizleniyor,tabiki sezeryan sartsa oda iyi,ama bence bri sakinca yoks anormal dogum derim,
ben ehrgun dua ediyorum normal dogum icin:=)) cunki heemn kucakliyorum yavurmu aksami ayaktayim yada bir akc saa t sonrasi,

bozo cugum korkma Allahim hangisi hayirlisiysa onu versin,

özkem merhaba canim
nasilsiniz uamrim ikinizde iyisinizdir,mubarek beraat kandilin kutlu olsun,
eet sebamed burdada var tum alis veris yerlerinde evet bebkler icin cok iyi bir urun,
bu urunun buyukler iicnide var,genelde hastanede bu urunden kullaniyorlar bruda cocuk kliniginde birde penaten ama sabemed tavsiye ederim aklima once gelemdi gelseydi ebnde sabemed alacaktim ,
bittikten sonra ona devam ederim artik:=)) gue gule kullanin,

elbette en güzeli normal doğum ama bazen biz nekdarda normal doğum diye yırtınsak herşey doktorun elinde aslında sancı ile giidyorsun doktor diyor bbek kakasını yapmış yada kalp atışı zayıflamış vb. kompilikasyonların geliştiğini söylüyor hemen sezeryan diyor sende mecburen risk almak istemiyor oki veriyorsun hepimiz için hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin rabbim

arkadaslar burda doktorlar normal normla diyo sorun olmaidkca sezeryan yok ben dogumdan cok korkuyorum yani orami kesicekler alicaklar sancisi var sezeryand esen kesigi var naisl cesaret bulucam biraz cesaret verin bana ya ben ates olcurtmekten korkan biriyim naisl dogrucam bilmiyorum dudundukce sancim oluyo cidden korkudan

tşk ederim canım senin de kandilin mubarek olsun hayırlara vesile olsun ......
sebamedi kullananlar çok memnun bende aldım nasip olursa onu kullanacağızzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…