arkadaslar burda doktorlar normal normla diyo sorun olmaidkca sezeryan yok ben dogumdan cok korkuyorum yani orami kesicekler alicaklar sancisi var sezeryand esen kesigi var naisl cesaret bulucam biraz cesaret verin bana ya ben ates olcurtmekten korkan biriyim naisl dogrucam bilmiyorum dudundukce sancim oluyo cidden korkudan
tubiloshh geçmiş olsun canım. doğuma hazırlık yapıyor vücudumuz. bu aralar hissettiğimiz sancılar ondanmış. benim bir de afedersiniz ama cinsel organımın kemikleri ağrıyor yaaa...
teşekkürler kızılcık, zor kısmı bittide valla bende bittim, herkez otur dedikçe ben pire gibi ordan oraya iş yapıp durdum ztn c.tesi tek başıma aşağının mutfak dolabındakileri boşaltıp yukarı taşıdım benmimkileri aşağı taşıdım, dolabı sildim yerleştirdim, akşama kadar mutfak anca bitti, dün halı bile taşıdım kimseyi dinlemedim, birde ben cam su şişesine pril ve su koymuştum temizlensin biraz beklesin yıkarım dedim, valide su sanıp dolaba koymuş bende onu bi güzel içtim içerken anladım tadını, neyseki bişi olmadı, inş bebekte iyidir
belim agriyo diye eism banyoyu hazirlamis kokualr sikmis mumalr yakmis banyoya gittim teskekur ettim bu kadari guzel kizlar ayagimi suya bir soktum ayagim cidden yandi kipkirmizi simdi 50 derece su koymus soguk su koymamis naisl kizdim yani biliyo hamileyim zararli sicak su ayrica ayagim hala kipkirmizi sizliyo romatiozma dan kurtuliyim derken adam ayagimi yakti yacanim yaniyo buz koyiyim belki iyi gelir..
magnezyum azalttı o krempları ama uyuyqmıom bu arada süper bişi buldum dün gece oturur pozisyonda yattım bir sürü yastıkla daha bi rahat ettim sanki
benim ilkd efa krampim oldu daha once boyle hic olmamisti ben hamilelik basinda folik asit birde surekli demir hapi kullaniyorum burda kimse vermedi magnezyum hicte kullanamdim canim ..
kizlar ben kactim:=)) soyle birazcik yuruyus yapacam kocacimla kafasina odun dustu galiba ustume dunden beri bir dusuyor anlatamam:)))
kafami bozdu gecen bosanirim dedim ya ondandir:=))benim sinirim cok kotu kafama koydum mu yaparim:=))korktu yoksa bu kadaar ilgi guller hediyeler ne gezer adam odun resmen,ara bir korutmak lazim mis,,sustunmu ustune geliyorlar:=)) hahaaaha gidem suslenem puslenem oglusumla,:=))iyi aksamlar simdilik,esen kalin sevgilerle,,
aman onu hic sorma nasil korkuyoum hayirlisi ile bitsede gecse ruyalarima giriyo yani ne normal ne ezeryan ikisindende korkuyorum ben ates olcturmekten koarkarim nasil doguracaksam esimin arkadasi yeni dogrud demiski esime hic korkasim oyle videolar falan cok abarti agri oluyo ama olucek kadard egil sornada bebek geliyo gozlerina ciliyo ne ari ne sanci ins oyle olur saglikla doneriz eve agustosun 3.ve 10.dogum sinifim var hemsireler kullanilan teknikleri anlatip sorularimiz cevaplicak bakalim belki korkum azalir dinelrsem ins yani :)
Günaydınkılzar,herkesin kandilini kutluyorum.
Bütün hafta sonu park yatak aramakla geçti bir türlü karar veremedim.
Aslında mobilya ile park yatak arasında kaldım.
Büyüyebilen yataklar çok hoşuma gdiyor.
O yüzden size bi danışayım dedim.
Sizce park yatak mı büyüyebilen yatak mı hangisi daha kullanışlı olur ???
selamlar,
yeni hafta hayırlı olsun.
kandiliniz mübarek olsun.
sorularım şöyle :)
haftasonu havuzlu han dedikleri yerden alışveriş yaptık. aldıklarımızı ne ile yıkayacağız. hacışakir kötü kokuyor diye yazanlar olmuş, bunun dışında ne önerirsiniz peki? ayrıca ben mikrobu kırılsın diye ütülemeyi de düşünüyorum. sizler de ütülediniz sanırım?
bir arkadaşım çocuğun tenine değen şeyleri kaliteli al demişti, birkaç tane havuzlu handan aldım ama kaliteli gelmedi bana. gene de bulunsun diye aldım. ama kaliteli olarak nerden zıbın aldınız. sanki arkadaşım mothercare zıbın ve tulumları kaliteli demişti diye hatırlıyorum ama emin değilim. sizler nereden aldınız?
merhaba ...arkadaşlar ben 33.haftadayım... doktorum bırdahakı kontrole 1 ay sora cağırdı...kafama takıldı yaa daha sık cağırması gerekmıyor mu? sızde nasıl?
saadetcim bende cok korkuyorum sancım oldukca ödüm kopuyor. Ama simdiye kadar herkes bi sekilde doguruyor hatta ikinciye bile 1 sene gecmeden hamile kalıyorlar. normal dogumda 9 ay bekleyip sadece 1gün acı cekecez. sonra unutup gidilecek bebeklerimizi kucagımıza aldıgımızda.
Kızılcık annem tek masraf yapın ...büyüyen alın diyo
ben ve eşim park düşünüyoruz...mobilya bana hantal geliyo
4-5 yaşına gelsin araba tarzı bi yatak alırız...sonrada kendi oda beğenir onu alırız
masraf aynı oluyo aslında..ha büyüyen ha park
kızlar bakın ne buldum nette.
ÇOK ÖNEMLİ
Beraat gecesi akşam ezanıyla yatsı ezanı arasında yapılacak çok önemli bir dua vardır :
3adet Yasin-i şerif okunur
1.Yasin :Hayırlı rızalı ihlaslı sağlıklı uzun ömür için.
2.Yasin:Kaza ve Belalrın Def-i için.
3.Yasin:Hayırlı Bol Bereketli Helal Rızık için...Bu saat diliminde 1 yıllık olacaklar yazılır..
ezan okunsun hemen yasin okumaya başlicam. rabbim kabul eder inşallah.
rabbim günahlarımızı af, dualarımızı kabul eylesin... AMİN...
Saadet dün KİVİ anlatıyo
onlardada dersler varmış
erkekler bizim ne yaşadığımızı anlasınlar.. diye göbeklerine 20kg ağırlık takıyolarmış..
kızının göbeğini kendi kesmiş..
gunaydin canimErkek milletini arada bir korkutmak şart
sen gitmezsen üstüne onlar geliyo
haha bayildim vallahi ne iyi fikirmis turkiyedeki erkekelr gitmez ama olsada orda imajlari sarsilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?