2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bakın ne buldum nette.

ÇOK ÖNEMLİ

Beraat gecesi akşam ezanıyla yatsı ezanı arasında yapılacak çok önemli bir dua vardır :

3adet Yasin-i şerif okunur

1.Yasin :Hayırlı rızalı ihlaslı sağlıklı uzun ömür için.

2.Yasin:Kaza ve Belalrın Def-i için.

3.Yasin:Hayırlı Bol Bereketli Helal Rızık için...Bu saat diliminde 1 yıllık olacaklar yazılır..

ezan okunsun hemen yasin okumaya başlicam. rabbim kabul eder inşallah.
rabbim günahlarımızı af, dualarımızı kabul eylesin... AMİN...

saadetcim bende cok korkuyorum sancım oldukca ödüm kopuyor. Ama simdiye kadar herkes bi sekilde doguruyor hatta ikinciye bile 1 sene gecmeden hamile kalıyorlar. normal dogumda 9 ay bekleyip sadece 1gün acı cekecez. sonra unutup gidilecek bebeklerimizi kucagımıza aldıgımızda.

Slm kızlar ancak gelebildim...
Hala geçmiş bitmedi..ne çok konuşmuşsunuz ben yokken...
Ben geçmişi cvplaya cvplaya geliyorum :2:

tubiloshh geçmiş olsun canım. doğuma hazırlık yapıyor vücudumuz. bu aralar hissettiğimiz sancılar ondanmış. benim bir de afedersiniz ama cinsel organımın kemikleri ağrıyor yaaa...

Mestitos benimde çatal denen kızımlarım ağrıyor...2 bacağıma uzanan kemiğim....tam yatağa uzanınca ağrıyo genelde
Geçen gece yatar yatmaz çığlık attım acıdan
eşim doğuruyorum sandı delikafadulden eyvahedigeldismile

Çikolata hayırlı olsun...güle güle otur
evin uğur getirsin

bu arada geçmiş olsun
akşam dra gitmişsin sanırım
sonuçları yaz mutlaka(Sadaka ver mutlaka )

Geçmiş olsun saadet
erkek millleti işte..her güzelliğin sonunda bi aksilik çıkartır...
Adam seni pişirmeye niyetlenmiş... klava:

magnezyum azalttı o krempları ama uyuyqmıom bu arada süper bişi buldum dün gece oturur pozisyonda yattım bir sürü yastıkla daha bi rahat ettim sanki

Dün bizde bolca gezdik arabayla
gidişte koltukta bi güzel uyumuşum..
hiç uyuyamayanlar denesin mutlaka diyecektim

benim ilkd efa krampim oldu daha once boyle hic olmamisti ben hamilelik basinda folik asit birde surekli demir hapi kullaniyorum burda kimse vermedi magnezyum hicte kullanamdim canim ..

Saadet oranın şartlarını bilmiyorum ama..kramplar için magnezyum iste dr dan

Ben dün dağ tepe deniz...yapmadığım kalmadı...
magnezyum olmasa ölürdüm... iyiki varsın magnezyum opuyorumnanaktan

Erkek milletini arada bir korkutmak şart
sen gitmezsen üstüne onlar geliyo

Saadet dün KİVİ anlatıyo
onlardada dersler varmış
erkekler bizim ne yaşadığımızı anlasınlar.. diye göbeklerine 20kg ağırlık takıyolarmış..
kızının göbeğini kendi kesmiş..

Kızılcık annem tek masraf yapın ...büyüyen alın diyo
ben ve eşim park düşünüyoruz...mobilya bana hantal geliyo

4-5 yaşına gelsin araba tarzı bi yatak alırız...sonrada kendi oda beğenir onu alırız

masraf aynı oluyo aslında..ha büyüyen ha park

canım ben zeylanddan aldım..güzel hastane çıkışları var.mothercareninkiler de güzel

merhaba ...arkadaşlar ben 33.haftadayım... doktorum bırdahakı kontrole 1 ay sora cağırdı...kafama takıldı yaa daha sık cağırması gerekmıyor mu? sızde nasıl?

15 günde 1 çağırması gerekiyor hatta bu haftalarda nst ye sokmaya başlıyolar, bence çok ileri atmış

canim arkadasim kelebgim benim dogru diyosun insallah atlaticaz birlikte sonra bebeklerimizi naisl buyutucegimizi konusacagiz insallah bu korkuyu atlatmam laizm esim dahada aci cekersin cok korkarsan diyor insallah kolay ataltiriz hepimiz hayirlisi ile ..

canim bende aynen annen gibi dusnuyorum park yeter mobilyayi biraz kendine gelince buyuyunce aliyim istiyorum ilk ayalr zaten yanmimdan ayirmicam gerek yok diye dusnuyorum cok masraf yapmaya ..

allah kabul etsin canim ben sadece televizyon internetten dinleyebiliyorum kuranim yok burda getirmedim okuyamiyorum aslinda 2 sene kuran kursuna gitmis biri olarak ayalrdir elime almadigim icin ayrica gunahim buyuk eskiden ezberimdeydi yari kuran simdi takila takila okursam o bile kar allah affetsin annem ogrende benden sorumlulugu gitsin diye yollamisti kursa okul unoversiyte arasi cogu seyi unuttum gitti

haha bayildim vallahi ne iyi fikirmis turkiyedeki erkekelr gitmez ama olsada orda imajlari sarsilir

Erkek milletini arada bir korkutmak şart
sen gitmezsen üstüne onlar geliyo
gunaydin canim
nasilsiniz ya bir turlu denk gelemedik:=))opuyorumnanaktan
canim aynen simdik kedi gibi hahahah:=)) ayy yeter valalhi alttan almasaydi evden bile kovacaktim gitsin oteldemi yatar ne yaparsa yapsin:=))
haha bayildim vallahi ne iyi fikirmis turkiyedeki erkekelr gitmez ama olsada orda imajlari sarsilir

saadet canim evet bende begendim ,biliyorsun eu ulkelerinde erkekler oyle deil yardim ediyorlar tipik turkler yapmiyor .
misal kizlar burda doguma kocanla giriyorsun misal benim kizim esimin avuclarina dogdu vede gobek kordonunu esim kesti:=)) bence cok guzel bir duygu bu birlikte planladimiz yavrumuzu ayni sevincle kucakliyoruz ve cigliklarimi goruyor,ama malesef turkiyede bu yok ben suana kadar duymadim :=)) boshayallersmile
birde dogumda bagirip cagiruyorlmis hani boyle svegi gostereyim vs, yokmus:=) duyudklarim,ama erkeklerin doguma giremedini uzuluyorum,,gorsunler neler cekiyoruz,,hahaaahaa,
benim kuzenim doguma giriyor kicasida tabiki burda ahhahaha
cocugun kafasi cikinca eniste bayiliyor hahahahhaa ayy sabah sabah nerden aklima geldi hahahahahhakaydirigubbakcemile3 cok komik yaa,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…