2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melos gunaydin canim
vallahi en dogrusunu dusunmussun.
her ihtimale karsi evde birisinin olmais guzel bende k,validemlere davetye verdim onumuzdeki hafta ins burda olurlar,3ay ligina getiriyorum ,yalniz olmamdan iyi benim kocacim isi bellirsiz:=) bir orda bir burda hem bana moral olur gelmeleri:=)

mestitosh hemsom nasilsin gunaydin
ben ve oglusum iyiyiz teyzesi ,,ah birde geceleri uyuya bilsem:=)
sen ve kerem im nasilsiniz umarim ikinizde iyisinizdir,

kocaalr her şey makbuldelikafadulden ağdaya gideceğim bir hafta sonra gidem diyomda bu defada doğuma kadar uzamayacak şimdi gitsem dra gidene kadar çıkar daha 3 hafta var ne yapsamki bu kunuda canm

Biz kocayla çoktan kardeş olduk Zavallım hiç ses etmiyor napsınkaydirigubbakcemile3
Valla ben de şaştım kaldım, ağda salonuna gitcem ama ne zaman gitsem bilemiyorum. Doktor pat diye alttan bakarsa rezillik, b, de doğumda temiz olmak gerek. O zamana kadar tekrar çıkmaz uff napsak kibilmiyorumkismile

saadet cigimle ceylana rastlamadim gecmistede goremedim gec saate girmis saadet kesin guzellik uykusundadir:=))
saadet canim fazla uyuuma sen zaten guzelsin, tabiki gelimde oldugu icin daha guzellesmisin eh anasini gor kizi al:=)) oglusum bakiyor goremiyorr aman saglikli huzurlu olda gorusuruz nasil olsa,

ay bak şimdi ben tedirkin oldum kısmetciğim peki su değilde leke gelirse sancıdan önce anm ne zor işler benm ikinci doğum olacak am ben kızmda sancı su leke açılma hiç bişey bilmiyorm çünkü hiç birisi olmadı 40 haftada kızmı sunu sancıyla doğurdum rahimde açılmadı kısmetçiğim kestiler ama bunda ay sancısı çekiyorm içmde bu doğumu kolay olcakmış gibi geliyo rahimda kasılmamda var sancımda var bu demek rahim açılacak inş allh herkesi 1 nefesde kurtarsın normak doğum istiyom dr biraz böle tedirgin konuşuyo doğumun zor olabilir kızını doğtduğnda 21 yasndaydn şimdş 33 yasındasın ozmnkş halinle şimdi bir olmaz faln fin diyo ama benm kararım kesin millet 40 yaşında doğuruyo

melos bence simdik git ki zamanli uzasin derim,
burda afedersin kil olmus olmamis hic sorun deil,vallahi umrusamiyorum ne agda ne baska birsey yapmadim 3aydir:=)) egilemiyorum,gerci esim yardimci olur saolsun ama ben istemiyorum,burda cok dogal ama tr,de ayip ba kaciyor ablamdan biliyorum,:=((
vallahi kocacimla ben zaten kardes kardes sadece bakisarak uyuyoruz ahhaha korkuyorum birlesmeye ya,,aslinda birlesmemiz lazim son ay larda cok onemli rahim acilsin diye,ama benim ana rahim kanali kisa korkuyorum en iyisi kardesce uyumak hahahaha:=))

aynen cmn benmde eşimin işi gereği gündüz nerde olduğu belli olmuyo o eve gelene kadar ben doğurum ay ben ambulansda istemem taksi çağırım hep dua ediyom allahaıma eşim yanında olsun diye keşke gece olsa sancım gerçi eşim benden panik o bayılır herhaldedelikafadulden çok hasas bu konularda kızımda beni kanlar içinde görünce bayılacaktı o yüzden doğuma falan giremez

melos masallah hic korkma ozaman cunki ilk kinde ne sanci ne su cekmemissin,,zaten hisedersin su gelirsepaniklemeden hemen hastaneye gidersin,aman ha su geldinde evde kalip sanci bekleme derim,ayy su yas meselesini konustumu bizim millet sinirim bozuluyor,ne alaksi var,,
canim en guzel yastasin suanda dogum icin bunuda bil,hem hicde zor omaz sen basarirsin canim valalhi korkma,sadece aklima dustu uyarayim dedim,kizlari,birde kesmisler bak yani rahimin baya yapi olarak saglam,korkma,gecmis olsun kolay dogmamis baya zor olmus,benim kizdada 1gece bekledim ertesi aksam dogdu suyum geldi gittik ertesi aksama kadar sancim yoktu birden geldi ,,

ay melos sen bin yasa emi cok guldum hahahahahhaa

benimkisi kormuyor kandan vs,ama kuzenimin esi dogumda bayildi o aklima geliyor iki bir haahaah:=)) yaa anlasinlar neler cekiyyoruz,,

kizlar ya ben cok acikiyorum ama kiloda almyior um cok sukur,sizdede oluyormu:=)
corba yiyorum bu sogukta en guzel yemek hem kilo yapmiyor hemde emrcimek bebegin kemiklerine iyi arasira yapin derim,

melos canim her dogum ayri yasaniyor,
ama rahim hemen acilmamasi ne guzel iste hic yoktan ona gore sakin hazirlanir gidersin,
bende acilmadi bri gece bekledim,
kardesimde heemn suyla geldi yani degisik her dogum farkli,eninde sonunda doguyorlar annesi korkma cimcime supriz der zamanli saglikli dogar amin,

Off kızlar bu özel bölge temizliği beni de huzursuz ediyor...
31. haftadayım... 2 hafta önce gittim sir ağdaya... Daha önce hep 1,5 ayda bir gidiyordum.. Ama bu sefer çabuk uzadı, ama yarım yamalak... Bazıları tam ağdalık oldu bazıları daha çok kısa...
Eee şimdi gitsem alınanları alcak gerisi kalcak, sonra kalanlar uzayacak aldıkları kısa kalmış olacak... Off ne saçma bişey oldu.... Nyse doktora gitmeme daha 15-20 gün falan var... Bekliyim muayeneden 3 gün önce falan aldırırım.. Çok uzamış olurlarsa da makasla biraz kısaltırım...
Beni asıl düşündüren doktor muayenem 14 ağustos gibi olcak... 10unda ağdaya gitsm bir dahaki 10 eylüle uzamış olacaklar ama benim doğuma da 15 gün kalmış olacak(zamanında olursa) o 15gün içinde yeniden uzıycak yaa off...
Acaba bu ay doktora gitmeden önce jiletle alıp aynı boya getirsem de dğuma 1 hafta kala aldıracakmış gibi mi ayarlasam...

Amma detay düşünüyorum demi... Ayy bıktım bu kıl tüy işlerinden valla evleneceğim zaman bile bu kadar takmamıştım bu olayı....

denizbaris gunaydin canim
aman takma bence oyle boylede alacaksin dusunup stress e girme,,
hem dr,daha cok var yani ozaman bence daha iyi olur snein icin:=))

ay melos sen bin yasa emi cok guldum hahahahahhaa

benimkisi kormuyor kandan vs,ama kuzenimin esi dogumda bayildi o aklima geliyor iki bir haahaah:=)) yaa anlasinlar neler cekiyyoruz,,

vallahi kısmetcğim pansuman yaplacak benm adama baktım renk faln gitti o helde kaltım kolanya falan dokdüm kaocaya sen çık dedim hemşire yaptı pansumanı sten ilişkiyede girmey korkuyo adam babağe zarar veririm diye kurudu benkidelikafadulden kızda dr son ana kadar ilişki önerdi rahimde açılma olsun ben her hastaya önermiyorm demişti bu dr söz kuynusu bile yaomadı tamam yada devam diye bizde kendimizce bi yol bulduk ben sol tarafa yatıyorm eşim sağ tarafına yatıyo arakmda kaldığından yüzünüde göermiyom ne yapıyo diye haahabezen bakıyom uyuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…