Doktor her hafta gel dedi, çok sık çağırıyor. Şimdilik herşey yolunda çok şükür, kızım her zamanki gibi hareketli. Gitmek istemiyorum.... 37. haftadayız
a melekciğim sen git ozamnn her hafta son haftalara girmişsn senn az kalmış bende 35 haftaya girdim açılma falan başladımı sende çatı muayenesi oldunmu* melekciğim
iyi olmaya çalrşıtyorum bebegimde iyi evet oglum olucak.ama ismi daha belli degil. ev işine gelince daha var ya ustalara sürekli bagırıyorum evimi çabuk bitirin ben evimde dogum yapıcam die ama agustos 15 gibi biter sanırım.
kızılcık sende eğer reflü yok ise, senin bebek saçlı olacak bence :)
iyi olmaya çalrşıtyorum bebegimde iyi evet oglum olucak.ama ismi daha belli degil. ev işine gelince daha var ya ustalara sürekli bagırıyorum evimi çabuk bitirin ben evimde dogum yapıcam die ama agustos 15 gibi biter sanırım.
Gideyim ya hakkaten, evde oturup dururken bişey falan olur. Çatı muayenesi olmadım. Elle mi muayene ediyor. Iyyy çok korkuyorum yaaa...
günaydın güzel anneler....
Evet hazırlıklı gitmek lazım, bu ne yaaa kocamıza bu kadar hazırlanmıyoz
Evet ablam iki çocuk annesi tecrübeli bi annei aynen öyle söyledi. Yoksa alırlar sezaryene dedi. Suyu geldikten sonra gitmiş hastaneye. Şehirde yaşıyoruz, nolcak sanki. Evden çıkınca 10 dakka sürüyor hastaneye gitmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?