2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doktor her hafta gel dedi, çok sık çağırıyor. Şimdilik herşey yolunda çok şükür, kızım her zamanki gibi hareketli. Gitmek istemiyorum.... 37. haftadayız

a melekciğim sen git ozamnn her hafta son haftalara girmişsn senn az kalmış bende 35 haftaya girdim açılma falan başladımı sende çatı muayenesi oldunmu* melekciğim

a melekciğim sen git ozamnn her hafta son haftalara girmişsn senn az kalmış bende 35 haftaya girdim açılma falan başladımı sende çatı muayenesi oldunmu* melekciğim

Gideyim ya hakkaten, evde oturup dururken bişey falan olur. Çatı muayenesi olmadım. Elle mi muayene ediyor. Iyyy çok korkuyorum yaaa...

inş canm yakışır yeni eve yeni bebek oh oğlunla güzel günler geçirrsiniz inş bende oğlumu kendi evimde doğuracağm 1 aysanra 1 sene olacak taşınalı

Canım şimdiden hayırlı olsun evin. Sakın taşınırken yorulma. Huzurla oturmayı nasip etsin Allah...

Gideyim ya hakkaten, evde oturup dururken bişey falan olur. Çatı muayenesi olmadım. Elle mi muayene ediyor. Iyyy çok korkuyorum yaaa...

sanıyorm bencede ıyyy çok korkuyorm kormak değilde ne bilim benm dr yapacakmı bişey sölemedi ama 37 haftada gideceğim hazırlıklı gideyim bari meCADIARZU

kızlar bebeğinizle konuştuğunuzda tepki veriyomu size benmki sesimi duyar duymaz tepki veriyo çok şımarıyo mucize gbi oğlum diyem uyusa bile uyanıyo yavrum

Evet hazırlıklı gitmek lazım, bu ne yaaa kocamıza bu kadar hazırlanmıyoz

kocaalr her şey makbuldelikafadulden ağdaya gideceğim bir hafta sonra gidem diyomda bu defada doğuma kadar uzamayacak şimdi gitsem dra gidene kadar çıkar daha 3 hafta var ne yapsamki bu kunuda canm

slm kızlar herkes iyidir umarım.bizde iyiyiz.Ben çok mutluyum.3 haftadır kilo almıyorum.Çok sevindim.Ama inşallah bebeğim alıyordur.Beenim kilo almamla onıun almasının çok alakası yok dimi?

kizlar yine dogumdan konussmunuz:=)) kormayin az kaldi:=)
hayirlisiyla bir solukta doguracaz meleklerimizi:=) ins,
kizlar sanci evde cekmeyin hele suyunuz geldimi kibirdamayin hemen ambulas arayin cunki su geldimi bebek hemen rahime iner:=) bazen de inmesi 2-8saat bluyor aklinizda olsun,yok ambulansa binmesenizde taksiyle gidecek olursaniz yine kibirdamamaya dikat edin,,sanci cekerken evde bebegin kafasi donmey ebilir ebbek icin tehlike tasir soyleyim,,sanci geldimi ama tam sanci hemen dr,
benden soylemesi sekerler,,

bende öle yapayım diyom inş benm sancım gece tutarda eşim yanımda olur hastenem çok yakın yaya 10 dakika arbayla 3 dakikada gündüzleri eşim şirlkete olmuyo istanbıl avrpa yakasın her bölgesinde olabilir o an ozamna taksi çağımak zorunda kalacağm doğuma 1 hafta kal anemi getireceğim en azından o yanmda olur bide ben takside faln doğurmaktan çok korkuyom benm dr çok kşi takside doğurtmuş gbeğini falan kesmiş hep anlatır suyun lewken geldiğinde hemen geiş dedi

kizlar benim bebegim oynadi zaman rahime sanki bri baski geliyor acaba diyorum rahimemi basiyor yada kafasinimi salliyor cunki bu ay genelde kafasini sallar yeri dar diye:=) sizlerde oluyormu,
bana ebe burda demistiki normal ama bu sabah cok oldu doguracam mi yoksa ne? :=))
dogrursam bridhaakine oglusumla gireriz teyzeleri,,aman allah korsunda ama dogacak olsa kimse engel olamaz ahhaha:=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…