2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kizlar bende bazen takiliyor bu sayfalar ya bir bakki misal 4456 bir baktim 58 sasirdim,sizdede oluyormu yoksa benmi fark etmiyorum
ayy ammada cenem dustu:=))

kizlar ya ben cok acikiyorum ama kiloda almyior um cok sukur,sizdede oluyormu:=)
corba yiyorum bu sogukta en guzel yemek hem kilo yapmiyor hemde emrcimek bebegin kemiklerine iyi arasira yapin derim,

ahh kısemtim deme böylee yaaaaaklava: bende çok yemiyorum üstelik çalışıyorum yani sürekli hareket halindeyim ma alıyorumm şuu kiloyuu yaa nası oluyoo anlamıyorummsenağlama bugün randevum varr bakalım yine kiloma takacakmıı 50 günde tam 3,5 kilo aldımm senağlama

Canım ben senden beterim, anneme nasıl kızıyorum hep sana çekmişim diye. Bu durumunda jiletle aynı boya getirmek en mantıklısı gibi geldi. Ben onu da yapamıyorum göremiyorum altımıbilmiyorumkismile Ufff bıktım yaaaa....

meloss canim ayy cok guldum,ALLAHIMDAN EN DILEGIN VARSA VERSIN;
biraz hasret kalsinlar bizlere,ustelikte bizi sinir ettikleri gunlere saysinlar hahaahha

denizciüim bende senin gbiyim bende 16 sında gideceğim dra 3 gün önce aldırsam doğuma 3 hafta kalıyo uzamayacak benmkilerde çıkmıyo yarım yamalak uzayacak fisfisfis ben ne yapsam çok çıkmazsa jilete vurrurm göremiyom nerde ne var ne zor bişey ya ben bu kıl olyınıda baya bi takmaya başladım herkes çok mu rahat bu konuda

oznur canim gulmekten oldum hahahahakaydirigubbakcemile3bencede bir ayda baya almissin canim amanlmaz: dikkat et saka bir yana almamaya dikat et,bak yedikelrinin kalorisini hesapla almazsin 1000kalori 1kilo yapar,eger gun boyu yediklerindeki kaloriyi asirmasan kilo almazsin,oyle hesapla,
ben ilk kizimda cok aldim korkuyorum bunda verdim geri aldim 75suanda3aydir ayniyim:=)hihoyyyt
ama oznurcum aklima geldi senin ilk cocuk du demi? onlada alakasi olabilir,aman oznur cugum saglikli olsunda onemli deil verirsin,

Ben de jiletle aynı boya getirmenin daha iyi olacağını düşünüyorum canım.. yoksa saçma sapan bi şekilde 15 günde bir ağdaya gitmem gerekecek....
Ayrıca doğuma yakın ağda yapacak şekilde ayarlamam lazım.. Tabii bunun için de 3 hafta sonra doktorumuza gittiğimizde tahmini doğum zamanını öğrenmem gerekiyor.. Ben kendimi hep 24-26 eylüle göre planlıyorum 40 hafta için ama sezeryan olursa pek 40 hafta beklenmiyor sanırım.. Bayramdan hemen sonra doum olur heralde benim....
Netleşip ona göre ayarlama yapmama gerek...

Bu arada ben de göremiyorum ayna koyarak halledicem bakalım becerebilecekmiyim....

kızlar selam,,,, benim kızım sabahtan beri oynamıyo.. bide kasıklarımda ağrı var... işyerşindeyim uzanamıyorumda

Ben aynı özel bölge temizliği gibi ev temizliği işine de takmış durumdayım.... Şu an düzenli gelen bir kadınım yok, sürekli birilerinden tavsiye duyup değiştiriyorum, çünkü tam anlamıyla hiçbirinden memnun kalmadım.....
BAyramdan hemen sonraya doğum olursa naparım bilmem... Çünkü bayram öncesi kadın bulmak çok zor oluyor....

Son düzenleme:
GUNAYDIN..
KIZLAR acaba lazer epilasyon bebişe zarar verırmı ? alt taraf için dıyorum.... bır defa gıdebılrım dıye düşünüyorum ama

İstanbul Avrupa yakasında mecidiyeköy kağıthane halıcıoğlu eyüp civarında olup evine kadın alan, memnun olan ve bana önerebilecek bir anne adayı varmıdır burada....
En kötüsü merdibvenci kadına söylerim ama o da merdivenleri bile doğru düzgün silmiyor, evi hiç beceremez diye hiç denemedim (
Off bu da başka bi dert işte...

Ya biz kendi kafamızdan yasakladık, doktor bebek dönmüş kanala girmiş ve serviks iyice kısalmış dedi. 2-3 haftadır kardeşiz yani. Soramıyorum da amaaan napıyım. benim derdim açılma olsun yoksa böyle çok rahatım, bebeğim sarsılmıyor hem...

GUNAYDIN..
KIZLAR acaba lazer epilasyon bebişe zarar verırmı ? alt taraf için dıyorum.... bır defa gıdebılrım dıye düşünüyorum ama

Canım deneysel araştırmalarda heniz olumlu yada olumsuz bir etkisine rastlanmamış, ama bundan sonra rastlanmayacağı anlamına gelmiyor diyor doktorlar....
Zaten lazere 1 kere gitmenin hiçbir faydası yok.... 1 kez gittğinde aynen ağda gibi 1 ay sonra tekrar çıkacak ve tekrar gitmen gerekecek...
YAni lazer hamile kalmadan önce almamız gereken bir önlemdi, ama treni maalesef kaçırdık....
Ben tam araştırmalarıma başlamış ve bir yerde karar kılmıştım ki hamile kaldığımı öğrendim :))... Kısmet işte...

bize geçen hafta dr artık ilişki yasklısınız dedi

kizlar ben kactim:=)) uzanmam lazim yemek yedim mi agirlik cokuyor ya:=)hem dinlenmek cok iyi geliyor bana,sizde elinizden geldi kadar dinlenin en onemlisi cok su icin,3-4ltr,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…