ben sancı çekiyorum melos dün akşamda oldu hatta gece kalktığımda da vardı, kasıklarımda başladı o geçti sonra belimde başladı, artık rahim kendini doğuma hazırlıyor bunlarda hazırlık sancıları,
dr gittim cnm bi sorun yok çok şükür, bende b,l,yordumda en azından içim rahat etti
misafir işe aldıracağım kız ve annesiydi, ona sınav sorularını gösterdim püf noktalarını anlattım, şube müdürü beğendi insan kaynklarında sınavda şuanda, inş kazanır :)
sen nasılsın
canım ben buyuyen yatak aldım 90 a 190 genıslıgı ve boyu dar degıl normal tek kısılık yatak genıslıgınde ...80 e 1.80 dar oluyor onları uzmanlar onermıyor alırsanız 90 a 1.90 alın
galiba öle ama iyi bişley bence doğumuz kolay olur canm sen normalmi yapacaksın doğumu ben normal düşünüyom 37 haftamda dr gideceğim ozaman karar vwrilecek bklım ne olacak ama şuan bebeğim doğum pozisyonunu almış değişmezse her şey normal dedi dr
sancılar iyi tabiki meloscum, inş ağrısız sancısız çatır çatır doğurursunuz, benim ilki sezaryandı buda sezaryan olacak, benimki kanala gireli 1 ay oldu karnım çokkk aşağılarda beni rahatsız ediyor, inş vaktinde gelirler, sen neden 37 de gidiyorsun geç değilmi _?
2 gün önce gittim canm dra 37 haftada dr ne ye karar varecekse doğumu konuşacağz ama benm kararım kasin sezryan istemiyom allhtan bi aksilik olmazsa
günaydın kızlar nasılsınız?
Ben de senin gibiyim, katiyyen sezaryen istemiyorum. Ya ben en son 17sinde doktora gittim bu haftasonu gitsem mi?
öznur güzel haberlerle gel bizide habersiz bırakma, 50 gündür görmemişsin baya büyümüştür oğlun
Ben de senin gibiyim, katiyyen sezaryen istemiyorum. Ya ben en son 17sinde doktora gittim bu haftasonu gitsem mi?
melekciğim sancıyı evde çekelim ondan sonra gidelim hasteneye bizm gelin öle yaptı sancıyı evde çekti leke gelince götürdük hastaneye yarm saate doğurdu suni sancı bile vermediler
günaydın angelciğim nasılsın bebeğin nasıl senin de oğlun olacakdı yanılmıyosm ne yaptın taşındımı bittimi ev işin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?