2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sancı çekiyorum melos dün akşamda oldu hatta gece kalktığımda da vardı, kasıklarımda başladı o geçti sonra belimde başladı, artık rahim kendini doğuma hazırlıyor bunlarda hazırlık sancıları,

galiba öle ama iyi bişley bence doğumuz kolay olur canm sen normalmi yapacaksın doğumu ben normal düşünüyom 37 haftamda dr gideceğim ozaman karar vwrilecek bklım ne olacak ama şuan bebeğim doğum pozisyonunu almış değişmezse her şey normal dedi dr

Bi sorun çıkmadığına çok sevindim canım.

Sınava giren kişide inşallah kazanır canım.

Ben nasıl olayım şu mide yanması ve kasık ağrısıyla başım dertte ama genel olarak çok şükür iyiyim.

canım ben buyuyen yatak aldım 90 a 190 genıslıgı ve boyu dar degıl normal tek kısılık yatak genıslıgınde ...80 e 1.80 dar oluyor onları uzmanlar onermıyor alırsanız 90 a 1.90 alın

Aaa öyle yataklarda varmıymış bilmiyordum canım.
Bizim baktıklarımız hep küçüktü yani boyu iyide eni çok dardı,
Bir daha bi araştıralım bakalım.
tşk. canım.

sancılar iyi tabiki meloscum, inş ağrısız sancısız çatır çatır doğurursunuz, benim ilki sezaryandı buda sezaryan olacak, benimki kanala gireli 1 ay oldu karnım çokkk aşağılarda beni rahatsız ediyor, inş vaktinde gelirler, sen neden 37 de gidiyorsun geç değilmi _?

günaydın kızlar biz bugün çokk heyecanlıyızz..dr a gitcezzz :teytey: oğlumu çok merak ediyorum bakalım gelişimi nasıl gidiyoo 50 gündür görmüyorum paşamı dr muz tatildeydii..allahım inşallahh bi sorun yoktur ve kuzumm iyidir..acaba dr bugün neler dicekk bizeeee....sorularımı yazayım bende unutmayayım bide rapor işimi konuşcammm çalışabilir raporunu..?

2 gün önce gittim canm dra 37 haftada dr ne ye karar varecekse doğumu konuşacağz ama benm kararım kasin sezryan istemiyom allhtan bi aksilik olmazsa

öznur güzel haberlerle gel bizide habersiz bırakma, 50 gündür görmemişsin baya büyümüştür oğlun

Saol tatlım..en son 640 gr dı kuzum..şimdi ikiye katlamıştır valaaa...ee anasıda ikiye katladıı kilolarıı oda katlasın artıkk...

dünkü mevzunda da (( prillli suuu )) bişey çıkmamasına sevindim canım yaa aman daha dikkatli olmamız lazım son günler artık..

ayrıca umarım arkadaşın sınavı kazanır ve işe başlarr ne güzel mübarek günde hayır yapmışsın canım...allahım seninde yüzünü güldürsünn inş..birinii iş sahibi yapmak bu devirde nasıl büyük sevaptır yaa..

Ben de senin gibiyim, katiyyen sezaryen istemiyorum. Ya ben en son 17sinde doktora gittim bu haftasonu gitsem mi?

melekciğim sancıyı evde çekelim ondan sonra gidelim hasteneye bizm gelin öle yaptı sancıyı evde çekti leke gelince götürdük hastaneye yarm saate doğurdu suni sancı bile vermediler

Doktor her hafta gel dedi, çok sık çağırıyor. Şimdilik herşey yolunda çok şükür, kızım her zamanki gibi hareketli. Gitmek istemiyorum.... 37. haftadayız

melekciğim sancıyı evde çekelim ondan sonra gidelim hasteneye bizm gelin öle yaptı sancıyı evde çekti leke gelince götürdük hastaneye yarm saate doğurdu suni sancı bile vermediler

Evet ablam iki çocuk annesi tecrübeli bi annei aynen öyle söyledi. Yoksa alırlar sezaryene dedi. Suyu geldikten sonra gitmiş hastaneye. Şehirde yaşıyoruz, nolcak sanki. Evden çıkınca 10 dakka sürüyor hastaneye gitmem.

günaydın angelciğim nasılsın bebeğin nasıl senin de oğlun olacakdı yanılmıyosm ne yaptın taşındımı bittimi ev işin?

iyi olmaya çalrşıtyorum bebegimde iyi evet oglum olucak.ama ismi daha belli degil. ev işine gelince daha var ya ustalara sürekli bagırıyorum evimi çabuk bitirin ben evimde dogum yapıcam die ama agustos 15 gibi biter sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…