2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

denizcğim bende senn gibiyim şuanda çok kadın değiştirdim gelen bi kaç defa temiz yapıyo ondan sonra bi sırtına bi, partına vurp gidiyolar bayarmda 2 hafta önce lacağım bende geçn arkadşım aradı biri var hem pratik hem temiz yapıyo diye onu arayacağım sanada gönderirim ama uzak kalıyo sana ben bahçli evlerdeyim kadın yeni bosnadan gelecek galiba ne kadar veriyosun günlük olarak ban yinde sölerim giderse bana gelsin memnun kalırsam ben 80 veriyom

Son düzenleme:

evet tatlım ilk çocuk ..yani haftada 500 gr almışım bu hesaba göre eğer dikkat edersem doğpuma 16 kilo almış olarak gircemmm tabii katlayyarak son ay kilo almazsamm..napalım canım yaa hayırlısı kuzum sağlıklı olsunda herşen canım oğlum içinn.... benim derdim kiloyu doğumdan sonra vermek değil doğumda kilonun bana sorun çıkartmasııı..nasıl olsa verilecekk kiloo sadece doğumumu kilomun etkilemesini istemiyorumm bu yüzden kiloyu takıyorumm yanii...

herkese selamlar..nasılsınız inşallah herkes iyidir..

ben uzun zamandır giremiyordum...geçen hafta dr. gidince idrar yollarında çok iltihap olduğunu söyledi..

bi hap birde fitil verdi..
fitilin adı pimafucin...
kullanan var mı?
4 gün oldu gece yatarken 1 tane konuluyor..ama 4 gündürde çamaşırda akıntı görüyorum..beyaz renkte.acaba ilaç geriye mi geliyor ben mi yerleştiremiyorum..yoksa iltihap mı temizleniyor o akıyor? anlamadım ?

melek.boz, oznur_, bozo85, mavi1000, kızılcık, melos97, dadlummm, Angel53, heroine

Dadlum nasılsın, neden yazmıyorsun hiç?*

fitili koyunca hemen kalkma
o gelen de fitildir
Canım bazen banada oluyor o daralma,ne yaparsam yapıyım geçmiyor camıa çıkıyorum balkona çıkıyorum yüzümü yıkıyorum olmuyor.
Galiba bebişle alakalı bir şey o baskı yapıyor olabilir.

ama çok fena

Kızlar yaa şu benim sorunuma bi el atın ne oluuurrr.

Park yatak mı büyüen yatak mı hangisini alayım ????
Bi rkaç arkadaş yazdı ama daha fazla fikire ihtiyacım vaarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…