kızlar selam,,,, benim kızım sabahtan beri oynamıyo.. bide kasıklarımda ağrı var... işyerşindeyim uzanamıyorumda
kizilcik sekeirm hosbulduk,a.s.
nasilsiniz cimcime hanim nasil? isim buldunmu bebise :=))
İstanbul Avrupa yakasında mecidiyeköy kağıthane halıcıoğlu eyüp civarında olup evine kadın alan, memnun olan ve bana önerebilecek bir anne adayı varmıdır burada....
En kötüsü merdibvenci kadına söylerim ama o da merdivenleri bile doğru düzgün silmiyor, evi hiç beceremez diye hiç denemedim(
Off bu da başka bi dert işte...
bize geçen hafta dr artık ilişki yasklısınız dedi
Bize bişey söylemedi ama iltihap falan var, serviks boyu kısalmış heralde yasak derdi. Aklına gelmemiştir...
ayy kızlar kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum ne olduysa bugün bana
oznur canim gulmekten oldum hahahahakaydirigubbakcemile3bencede bir ayda baya almissin canim amanlmaz: dikkat et saka bir yana almamaya dikat et,bak yedikelrinin kalorisini hesapla almazsin 1000kalori 1kilo yapar,eger gun boyu yediklerindeki kaloriyi asirmasan kilo almazsin,oyle hesapla,
ben ilk kizimda cok aldim korkuyorum bunda verdim geri aldim 75suanda3aydir ayniyim:=)hihoyyyt
ama oznurcum aklima geldi senin ilk cocuk du demi? onlada alakasi olabilir,aman oznur cugum saglikli olsunda onemli deil verirsin,
iltihap için hep bize yasak diyordu
zaten az kaldı biraz daha sabretsinler
bozacığm bebek baskı yaptığndan bu ayda nefes alma zorlama olurmuş banda oluyo ara sıra karnımz aşağı indiğnde rahat nefes alırz
bayılcam sanki nefesim daralıyor
bayılcam sanki nefesim daralıyor
fitili koyunca hemen kalkmaherkese selamlar..nasılsınız inşallah herkes iyidir..
ben uzun zamandır giremiyordum...geçen hafta dr. gidince idrar yollarında çok iltihap olduğunu söyledi..
bi hap birde fitil verdi..
fitilin adı pimafucin...
kullanan var mı?
4 gün oldu gece yatarken 1 tane konuluyor..ama 4 gündürde çamaşırda akıntı görüyorum..beyaz renkte.acaba ilaç geriye mi geliyor ben mi yerleştiremiyorum..yoksa iltihap mı temizleniyor o akıyor? anlamadım ?
Canım bazen banada oluyor o daralma,ne yaparsam yapıyım geçmiyor camıa çıkıyorum balkona çıkıyorum yüzümü yıkıyorum olmuyor.
Galiba bebişle alakalı bir şey o baskı yapıyor olabilir.
Kızlar yaa şu benim sorunuma bi el atın ne oluuurrr.
Park yatak mı büyüen yatak mı hangisini alayım ????
Bi rkaç arkadaş yazdı ama daha fazla fikire ihtiyacım vaarr.
kızlar bana yine sancı geldi ben bu gidişle erkn doğuracağm herhalde ay bi ter basıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?