2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Büyüyen yatağı kullananlar kesinlikle tavsiye etmediler. Park yatak daha mantıklı sanırım. Ben mobilya cinsi bi yatak aldım.. Sallanıyor, 2 3 yaş yatsın sonra değiştiririm..

Dadlum sorunlarını hallettinmi ben uzun süre uzak kalmıştım da. Bu arada geçmiş olsun...

aslında pekte halloldu denmez..nikahı yaptık o olaylardan bi kaç gün sonra..onun dışında eşimin bana davranışları iyi ama aileme olan tavrı devam
bilmiyorum bu nasıl düzelicek..belki doğum bi bahane olur diye umut ediyorum ama..hayırlısı hakkımızda inşallah.

bende tam karar vermiştim hatta kol altlarımı falan temızkedım ama oraya bı cesaret edememeiştimmm..artık bebekten sonra olacak galiba... bu arada ben evlenırken bıle ağda yapmadım (en ucundan bahsedıyorum) nasıl dayanacağım bılemıyorum.... zaten hiç bişi göremıyoruz koca karından :))

hakkında hayırlısı olsun canım...zor gerçekten...umarım bebeğin sana mutluluk ve huzur getirir...

kızlar şu kasılmalar yalancı sancılar nasıl oluor hiç bende olmadı ne zaman başlıyor ben direk doğum sancısınımı tadıcam

Büyüyen yatağı kullananlar kesinlikle tavsiye etmediler. Park yatak daha mantıklı sanırım. Ben mobilya cinsi bi yatak aldım.. Sallanıyor, 2 3 yaş yatsın sonra değiştiririm..

Evet canım aslında büyüyen yatağı kullanıpta menun olan çok az.
Ne biliyim işte park yatakta kısa süreli mi olur ki diye düşünüyorum.
Ama senin aldığında mantıklı en azından park yataktan daha uzun süre kullanılır.
Kaça aldın canım yatağı ??

bana görümcem bi tane hasır sepet getirdi..bebek 5-6 ay yatabiliyor dedi..içinin pamuk yatağı var..ama hiç rahat bişeye benzemiyor..pamuk yatak denilen de yastık kadar bişey..kendi kızı 5 ay yatmış..
ama hiç içime sinmedi..
hiç tanıdıklarınızdan filan kullananlar var mı kızlar..bebek rahat edermi ki onun içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…