Dadlum sorunlarını hallettinmi ben uzun süre uzak kalmıştım da. Bu arada geçmiş olsun...
kızlar bana yine sancı geldi ben bu gidişle erkn doğuracağm herhalde ay bi ter basıyo
Canım deneysel araştırmalarda heniz olumlu yada olumsuz bir etkisine rastlanmamış, ama bundan sonra rastlanmayacağı anlamına gelmiyor diyor doktorlar....
Zaten lazere 1 kere gitmenin hiçbir faydası yok.... 1 kez gittğinde aynen ağda gibi 1 ay sonra tekrar çıkacak ve tekrar gitmen gerekecek...
YAni lazer hamile kalmadan önce almamız gereken bir önlemdi, ama treni maalesef kaçırdık....
Ben tam araştırmalarıma başlamış ve bir yerde karar kılmıştım ki hamile kaldığımı öğrendim :))... Kısmet işte...
Kızlar yaa şu benim sorunuma bi el atın ne oluuurrr.
Park yatak mı büyüen yatak mı hangisini alayım ????
Bi rkaç arkadaş yazdı ama daha fazla fikire ihtiyacım vaarr.
aslında pekte halloldu denmez..nikahı yaptık o olaylardan bi kaç gün sonra..onun dışında eşimin bana davranışları iyi ama aileme olan tavrı devam
bilmiyorum bu nasıl düzelicek..belki doğum bi bahane olur diye umut ediyorum ama..hayırlısı hakkımızda inşallah.
fitil kullanırken ilişki yasak mı? dr. bana yasak yada değil demedi ?
inşallah..duam bu..Allah razı olsun..hep dua ediyorum düzelsin herşey diye..hakkında hayırlısı olsun canım...zor gerçekten...umarım bebeğin sana mutluluk ve huzur getirir...
hımm.teşekkür ederim bozocumgenelde yasak oluyor fitil kullanırken
Zeynep hoşgeld,in canım...
Büyüyen yatağı kullananlar kesinlikle tavsiye etmediler. Park yatak daha mantıklı sanırım. Ben mobilya cinsi bi yatak aldım.. Sallanıyor, 2 3 yaş yatsın sonra değiştiririm..
kızlar şu kasılmalar yalancı sancılar nasıl oluor hiç bende olmadı ne zaman başlıyor ben direk doğum sancısınımı tadıcam
Ayy kızım çıldırdı, nasıl hareket ediyor. Beni sarsıyor oturduğum yerde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?